Cha, tos gatveje yra kur storos su vaikuciais, jos jaunysteje dazniausiai buna normalios ir sustoreje tik vidutiniame amziuje. Vyrai jas pamilo jaunas ir grazias, o po to kai abu sensta, i kuna jau nera taip kreipiamas demesys.
Be to, galima tik isivaizduoti kaip vyresniame amziuje atrodys jauna storule. Todel manau kad storumas yra didele problema, ir tai visiskai nesusije su zmogaus gerumu. Per storuma daugelis to gerumo net nenori pazinti, o iesko gerumo normaliame kune. Nes nera taip kad jei stora tai butinai gera, o jei plona tai butinai ragana. Yra ir plonu merginu, kurios turi tokia pacia gera sirdi kaip ir storos ir vyrai tokiu ieskojo, iesko ir ieskos.
Mano zmona dabar jau sustambejusi, nors jaunysteje buvo labai normali, bet nematau del to problemu nes sunkiai isivaizduoju gyvenima be jos. Zinoma, aki traukia grazus ir jaunas kunas, bet tik paziurejimui.
O tavo problema man atrodo yra poziuryje arba tu labai greitai atsiduodi. Tada vyrai nevertina taves kaip zmogaus, o galvoja tik apie kuna. Patarciau pabendrauti bent pora menesiu iki pirmo sugulimo, per tiek laiko daug kas isaiskeja. O jei tik poziurio problema, as savo zmonai apie rimtus ketinimus pasakiau tik mazdaug po metu. Iki tol tik graziai draugavom ir aisku mylejomes. Ji veliau sake, kad lauke manes tik todel, kad as nors ir nekalbedavau apie artumus ir meiles, bet tuo paciu pas kita irgi neidavau. Jei buciau nuejes, butu amba. Bet cia pacios reikalas kaip atsirinkti. Jei zmogu myli, lauk jo. Jei jis tave bent kiek vertina - pas kita neis. Tada sulauksi savo. Jei po poros menesiu vyrus metysi - tada niekada rimto ir nesulauksi.
aukssine: Niekaip nesuprantu is pirmo pasisakymo kodel temos pavadinimas toks?
Ar jus manot, kad santykiu problemas (tiksliau santykiu nebuvimo problemas) patiria tik stambesnes moterys?
Man 34, 168 cm/53 kg, visos apimtys vietose (92-62-90) ir vis tiek 3 metai - viena. Jeigu atsiranda a la pretendentas i sirdi - tai labai aisku su kokiais ketinimais. Tie ketinimai - labai puiku (seksas man patinka, tik ne su bet kuo), problema tame, kad supranti - kad tai - vieninteliai ketinimai be jokio noro kaip isvardinote tarpusavio supratimo ir emocinio artumo ... O man reikia sito ir kaip ozka uzsispyrusi kartoju, kad maziau as tikrai neimsiu . Manau, kad nereikia kaltes deleguoti ugiui, svoriui, plauku spalvai, nes cia musu vidines problemos ir kazkiek lemties... Paziurekit kiek gatveje stambiu moteru su vyrais, vaikuciais, jos sypsosi, laimingos, taip kad... Pyktis nepadeda niekam - nei pyktis ant saves, nei ant kitu, nei ant likimo.