Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ar dar liko vyru kuriems patinka stambesnes moterys?

ar dar liko vyru kuriems patinka stambesnes moterys?

matas44

M

174 įrašai

2009/05/23 17:35:58 17:35:58

Kam tie vyrai jei neturi laiko?

Turbut visi normalus sveiki vyrai nori pirma permiegoti, o tik po to galvoti ar nori testi santykius. Esminis klausimas yra kaip sugebama sita nora uzmaskuoti

Man kartais atrodo, kad yra 2 tipu moterys. Pirmas tipas bando su vienu, po to su kitu, su treciu kol pagaliau randa to ko nori. Kitas tipas ne bando, bet analizuoja, kol galu gale ima tai kas liko

ADRIJANA: as tai irgi nesuprantu kodel turetume mes tu vyru laukt..kol jie apsispres issilakstys nebebijos , pabaigs darbus
as nelaukiu nieko einu toliau...neturiu tam laiko..
o del to kad jiem tik sexas rupi tai cia daugelio merginu problema.. daznai man irgi pasitaikydavo kad nori tik permiegot ir jauciu kad tikrai nieko daugiau ..

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/23 17:40:40 17:40:40

nu tai tu siulai man permiegot su vienu paskui su kitu ir tada analizuot ? ir laukt ryte man paskambins ar ne ?
as manau kad jei vyrui busi idomi jis taves palauks..

matas44

M

174 įrašai

2009/05/23 18:04:32 18:04:32

Ne, taip nesiulau. Bet negali versti vyro pirma pasizadeti rimtiems santykiams ir tik po to su juo gulti i lova. Tarkim man taip nebuvo, kad begciau nuo moters vien su ja permiegojes. Jei miegojau, vadinasi patiko ne tik kunas, bet buvo taip kad begau nuo to kad "nedave".
Siulau rasti kazkoki kompromisa. Pvz atsirinkineti tokius kurie is tikruju iesko rimtu santykiu, bet pvz dar nezino ko iesko, dar per anksti iesko ir tt. ir visiskai vengti tokiu, kurie is esmes nieko neiesko ir apart sekso nieko negali pasiulyti.

ADRIJANA: nu tai tu siulai man permiegot su vienu paskui su kitu ir tada analizuot ? ir laukt ryte man paskambins ar ne ?

westend

W

46 įrašai

2009/05/23 19:02:45 19:02:45

ADRIJANA: nu tai tu siulai man permiegot su vienu paskui su kitu ir tada analizuot ? ir laukt ryte man paskambins ar ne ?

adrijiana,manau kad esi tvirto harakterio ir tikrai zinai ko nori gyvenime-taip ir toliau

Raaa

R

574 įrašai

2009/05/23 19:14:34 19:14:34

Matas.
O koks skirtumas kas įskaudins - ieškantis vien tik sekso ar toks kuriam tiesiog taip gausis? Ir renkasi moterys atsargiai pagal savo jautrumą (o visos mes skirtingos) ir norą surizikuoti.
Ir gal tai nemodernu, bet aš emociškai prisirišu prie vyro, su kuriuo miegu. Ir jei jau su juo miegu, tai turiu lūkestį, kad jis su kitomis "nedraugaus". Ar tai rimta? Mano manymu tai elementaru. Rimta būtų, jei iš karto paprašytum vedybų kontrakto

Leo

L

543 įrašai

2009/05/23 19:28:59 19:28:59

Man visada keisti neprisiziurinciu moteru argumentai, akd vyram neva rupi tik isorinis grozis. Bet jus niekada nesusimastote,kad grazios moterys vyram gali pasiulyti viska ta pati ka ir jus, tik papildoma dar ir isorini grozi. Tai yra labai svarus argumentas kai kitos salygos vienodos. Ir klausimas: kas trukdo prisiziureti? Pora kartu per savaite sporto klubas, soliariumas. Karta per menesi kirpykla. Karta per dvi savaite depiliacija. Galu gale makiazas kasdiena. Ir jusu pasitkejimas savimi soktels ir anksciau nebuvusias aukstumas. Susidekite i belekokius pazinciu puslapius profesionaliu savo grazios nuotrauku ir vyru demesio terapija jusu pasitikejima savimi padidins iki piko. Tada, kai jausites sexuali, geidziama, pati protingiausia ir patrakliausia ir imkites realiu vyro paieskos veiksmu.

???

?

227 įrašai

2009/05/23 19:50:57 19:50:57

Leo, ranką prie širdies pridėjęs - iš to kiek išvardinai. Kiek realiai laiko savo darbotvarkėje gali skirti savo grožiui? Ir kiek skiri tam pinigų?
Galbūt tos gražios tikrai supermoterys, jei sugeba viską + supergražios.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/23 19:52:06 19:52:06

Leo: Man visada keisti neprisiziurinciu moteru argumentai, akd vyram neva rupi tik isorinis grozis. Bet jus niekada nesusimastote,kad grazios moterys vyram gali pasiulyti viska ta pati ka ir jus, tik papildoma dar ir isorini grozi. Tai yra labai svarus argumentas kai kitos salygos vienodos. Ir klausimas: kas trukdo prisiziureti? Pora kartu per savaite sporto klubas, soliariumas. Karta per menesi kirpykla. Karta per dvi savaite depiliacija. Galu gale makiazas kasdiena. Ir jusu pasitkejimas savimi soktels ir anksciau nebuvusias aukstumas. Susidekite i belekokius pazinciu puslapius profesionaliu savo grazios nuotrauku ir vyru demesio terapija jusu pasitikejima savimi padidins iki piko. Tada, kai jausites sexuali, geidziama, pati protingiausia ir patrakliausia ir imkites realiu vyro paieskos veiksmu.

Na, aš ne vyras, bet Leo komentaras absoliučiai teisingas. Galima diskutuoti dėl soliariumo, bet tai, kad moterys mažai prisižiūri - faktas kap blynas. Aš dirbu gana moteriškame kolektyve ir matau, kad ateina merginos, moterys į darbą ir jose akivaizdžiai trūksta dėmesio sau. Jaunos, neturinčios šeimų, vaikų, kaip išlipo ryte iš lovos, taip ir atžygiavo. Ir dar giriasi, kad sugeba per 10 min. nuo atsikėlimo į darbą išsiruošti. O po to stebisi, kad į jas niekas nežiūri...
Nereikia suvesti visko vien į išorinį grožį, bet moteris privalo prisižiūrėti. Nes kaip tą savo turtingą dvasinį pasaulį moteris parodys, jeigu į ją aplamai niekas dėmesio neatkreips?

hm

H

9 įrašai

2009/05/23 20:17:57 20:17:57

westend:
ir dar as negaliu skustis demesio stoka,tiesiog visi tie vyrai skaito mane gera gera drauge,nes gali plepet apie viska,patinka mano draugijia esu kvieciama i vakarelius ,bet visada girdziu kad esu labai faina drauge

Bet gal čia ir yra problema? Kad vyrai kažkodėl nori būti draugais, o ne meilužiais.
Kas gali pasakyti kodėl?
Gal iš dalies, stori žmonės, įskaitant ir man, yra meilūs ir geraširdžiai todėl, kad jie tiesiog negali sau leisti būti kitokiais? Neseniai mačiau Brazauskaitės (Mertinienės?), tos, kuri sulieknėjo, interviu. Ji taip ir pasakė - sulieknėjusi nebesistengia būti kompanijos juokdare. Jau pavargo.
Tačiau klausimas išlieka - tai ar yra tų vyrų, ne pensininkų, kuriems apkūni moteris nuoširdžiai patiktų ir būtų patraukli?

Ir Leo su Ugnele netuščiažodžiaukite apie prisižiūrėjimą. Geriau kitoje temoje. Čia jūs neteisūs.

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/23 20:19:11 20:19:11

westend:
ir dar as negaliu skustis demesio stoka,tiesiog visi tie vyrai skaito mane gera gera drauge,nes gali plepet apie viska,patinka mano draugijia esu kvieciama i vakarelius ,bet visada girdziu kad esu labai faina drauge

Bet gal čia ir yra problema? Kad vyrai kažkodėl nori būti draugais, o ne meilužiais.
Kas gali pasakyti kodėl?
Gal iš dalies, stori žmonės, įskaitant ir mane, yra meilūs ir geraširdžiai todėl, kad jie tiesiog negali sau leisti būti kitokiais? Neseniai mačiau Brazauskaitės (Mertinienės?), tos, kuri sulieknėjo, interviu. Ji taip ir pasakė - sulieknėjusi nebesistengia būti kompanijos juokdare. Jau pavargo.
Tačiau klausimas išlieka - tai ar yra tų vyrų, ne pensininkų, kuriems apkūni moteris nuoširdžiai patiktų ir būtų patraukli?

Ir Leo su Ugnele netuščiažodžiaukite apie prisižiūrėjimą. Geriau kitoje temoje. Čia jūs neteisūs.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume