Leo: Man visada keisti neprisiziurinciu moteru argumentai, akd vyram neva rupi tik isorinis grozis. Bet jus niekada nesusimastote,kad grazios moterys vyram gali pasiulyti viska ta pati ka ir jus, tik papildoma dar ir isorini grozi. Tai yra labai svarus argumentas kai kitos salygos vienodos. Ir klausimas: kas trukdo prisiziureti? Pora kartu per savaite sporto klubas, soliariumas. Karta per menesi kirpykla. Karta per dvi savaite depiliacija. Galu gale makiazas kasdiena. Ir jusu pasitkejimas savimi soktels ir anksciau nebuvusias aukstumas. Susidekite i belekokius pazinciu puslapius profesionaliu savo grazios nuotrauku ir vyru demesio terapija jusu pasitikejima savimi padidins iki piko. Tada, kai jausites sexuali, geidziama, pati protingiausia ir patrakliausia ir imkites realiu vyro paieskos veiksmu.
Na, aš ne vyras, bet Leo komentaras absoliučiai teisingas. Galima diskutuoti dėl soliariumo, bet tai, kad moterys mažai prisižiūri - faktas kap blynas. Aš dirbu gana moteriškame kolektyve ir matau, kad ateina merginos, moterys į darbą ir jose akivaizdžiai trūksta dėmesio sau. Jaunos, neturinčios šeimų, vaikų, kaip išlipo ryte iš lovos, taip ir atžygiavo. Ir dar giriasi, kad sugeba per 10 min. nuo atsikėlimo į darbą išsiruošti. O po to stebisi, kad į jas niekas nežiūri...
Nereikia suvesti visko vien į išorinį grožį, bet moteris privalo prisižiūrėti. Nes kaip tą savo turtingą dvasinį pasaulį moteris parodys, jeigu į ją aplamai niekas dėmesio neatkreips?