Jei yra pasirinkimas, tai be abejo reikia rinktis ta kuris siulo vedybu kontrakta ir aukso kalnus po savaites (yra ir tokiu) Taciau sioje temoje diskutuojam ka daryti toms, kuriom dievas pagailejo grazaus kuno arba vidiniu savybiu del kuriu tokio idealo susiradimas pasidaro nelengvas. Tai ka jom daryti? Joms pagal mane reikia rinktis is to kas liko arba keisti save, nes viso pasaulio tikrai nepakeisi.
Del miegojimo tai sitaip as ir siulau As siulau netaupyti sekso iki tol kol vyras nepasizada amzina meile, nors gali gautis taip kad po kurio laiko jis nuspres kad nesi jam tinkama. Skaudu, bet tai ka darysi.. Jis bande, tu bandei.. jis prie taves neprisiriso, negali jo kaltinti, nes pas kitas nejo, stengesi.. Juk ir moteris gali palikti vyra. Ar ne is to susideda tinkamo zmogaus paieskos? Juk tai kad jis su kitom nedraugauja, dar nereiskia kad prisiriso.. arba prisiriso labai plonu siulu.. iki pilno pririsimo gali praeiti metai.. negi tiek laiko taupysi seksa??
Raaa: Matas.
O koks skirtumas kas įskaudins - ieškantis vien tik sekso ar toks kuriam tiesiog taip gausis? Ir renkasi moterys atsargiai pagal savo jautrumą (o visos mes skirtingos) ir norą surizikuoti.
Ir gal tai nemodernu, bet aš emociškai prisirišu prie vyro, su kuriuo miegu. Ir jei jau su juo miegu, tai turiu lūkestį, kad jis su kitomis "nedraugaus". Ar tai rimta? Mano manymu tai elementaru. Rimta būtų, jei iš karto paprašytum vedybų kontrakto