Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ar dar liko vyru kuriems patinka stambesnes moterys?

ar dar liko vyru kuriems patinka stambesnes moterys?

leagere

L

354 įrašai

2009/05/23 20:25:16 20:25:16

Pikta man neretai ant to Leo, suerzina tuo savo negailestingumu ir gebejimu pataikyti skaudzion vieton... Vis tiktai - tokia kruvinoji terapija galu gale turbut vienintele ir tesuveikia... Po galais. Siuo atveju tu, Leo, esi teisus kad ir kaip besinoretu, jog pasaulis butu suredytas kitaip.

matas44

M

174 įrašai

2009/05/23 21:31:44 21:31:44

Jei yra pasirinkimas, tai be abejo reikia rinktis ta kuris siulo vedybu kontrakta ir aukso kalnus po savaites (yra ir tokiu) Taciau sioje temoje diskutuojam ka daryti toms, kuriom dievas pagailejo grazaus kuno arba vidiniu savybiu del kuriu tokio idealo susiradimas pasidaro nelengvas. Tai ka jom daryti? Joms pagal mane reikia rinktis is to kas liko arba keisti save, nes viso pasaulio tikrai nepakeisi.

Del miegojimo tai sitaip as ir siulau As siulau netaupyti sekso iki tol kol vyras nepasizada amzina meile, nors gali gautis taip kad po kurio laiko jis nuspres kad nesi jam tinkama. Skaudu, bet tai ka darysi.. Jis bande, tu bandei.. jis prie taves neprisiriso, negali jo kaltinti, nes pas kitas nejo, stengesi.. Juk ir moteris gali palikti vyra. Ar ne is to susideda tinkamo zmogaus paieskos? Juk tai kad jis su kitom nedraugauja, dar nereiskia kad prisiriso.. arba prisiriso labai plonu siulu.. iki pilno pririsimo gali praeiti metai.. negi tiek laiko taupysi seksa??

Raaa: Matas.
O koks skirtumas kas įskaudins - ieškantis vien tik sekso ar toks kuriam tiesiog taip gausis? Ir renkasi moterys atsargiai pagal savo jautrumą (o visos mes skirtingos) ir norą surizikuoti.
Ir gal tai nemodernu, bet aš emociškai prisirišu prie vyro, su kuriuo miegu. Ir jei jau su juo miegu, tai turiu lūkestį, kad jis su kitomis "nedraugaus". Ar tai rimta? Mano manymu tai elementaru. Rimta būtų, jei iš karto paprašytum vedybų kontrakto

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/23 23:19:16 23:19:16

leo labai teisingai pasake..
o moterys kurios sako kad neturi laiko savo groziui yra tiesiog tingines ir teisinasi pacios sau...grozis yra darbas.. tikrai mieliau kirsciau koki hamburgeri nei begciau krosa atidirbus darbe visa diena... man mama pasakius yra jei nori karaliaus pati turi but karaliene o karaliaus as noriu

sexa taupyti yra sunku bet is tiesu gal ir vertetu nes tada labiau ivertintu kai gauna..

Raaa

R

574 įrašai

2009/05/24 06:40:12 06:40:12

Seksą taupyti tam, kad jo negavę labiau vertintu - tai jau manipuliacija. Tikriausiai ką nors kitą turėjai omenyje

Tikrai suspėji krosą pabėgioti? Žaviuosi. Tikriausiai klausimas daugiau yra tai, kaip susidėlioti prioritetus ir KO leisti sau nedaryti.

Leo

L

543 įrašai

2009/05/24 19:31:46 19:31:46

???: Leo, ranką prie širdies pridėjęs - iš to kiek išvardinai. Kiek realiai laiko savo darbotvarkėje gali skirti savo grožiui? Ir kiek skiri tam pinigų?
Galbūt tos gražios tikrai supermoterys, jei sugeba viską + supergražios.

Galbut pasirodysiu metroseksualas, bet: sportuoju kasdien po 1 val po darbo namie, i soliariuma einu kada zmona kartu pakviecia ir turiu laiko, tai gaunasi mazdaug karta i dvi savaites, pazastis depiliuoju kai atauga tai turbut irgi karta per dvi-tris savaites. Pinigais... net neskaiciavau, turbut tik soliariumas, tai mazdaug po kokius 8-10 lt per dvi savaites...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/26 14:54:57 14:54:57

labai sveikintina na tik as siek tiek pries soliariumus bet pora kart i menesi dar normaliai

Tyli tyla

T

136 įrašai

2009/05/26 15:21:56 15:21:56

man keisti pasakymai "keiskit save, prisižiūrėkit save". negi rimtai galvojat, kad čia užsiregistravusios moterys vaikšto su kaltūnu ant galvos, purvinomis panagėmis ir nedepiliuotomis kojomis, išpurtusiu veidu, o jų akių nesimato dėl neišpešiotų antakių? negi manot, jog protinga, savo problemą suvokianti moteris nesistengia tos problemos spręsti, maskuoti trūkumą-charakterio ar fizinį?
lengviausia kalbėti tiems, kurie mano esą tobuli.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/26 16:00:01 16:00:01

na turiu pazystama viena mergina kuri vaiksto neplauta galva pastoviai..su pleiskanom..nesidazo..jos batai smirdi..eda viska is eiles..nors stora...tai manau kad tokiu moteru yra labai daug..bet joms tiesiog vienodai...

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/26 16:05:34 16:05:34

ADRIJANA: na turiu pazystama viena mergina kuri vaiksto neplauta galva pastoviai..su pleiskanom..nesidazo..jos batai smirdi..eda viska is eiles..nors stora...tai manau kad tokiu moteru yra labai daug..bet joms tiesiog vienodai...

jus su tokiom bendraujat

Tyli tyla

T

136 įrašai

2009/05/26 16:10:18 16:10:18

ADRIJANA: na turiu pazystama viena mergina kuri vaiksto neplauta galva pastoviai..su pleiskanom..nesidazo..jos batai smirdi..eda viska is eiles..nors stora...tai manau kad tokiu moteru yra labai daug..bet joms tiesiog vienodai...

o ar ji sako, kad jai yra blogai? jog ja niekas nesidomi?

kalba eina apie tas moteris, kurios tikrai save moka pateikti, bet vis tiek yra vienišos.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume