Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ar dar liko vyru kuriems patinka stambesnes moterys?

ar dar liko vyru kuriems patinka stambesnes moterys?

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/26 16:14:23 16:14:23

ADRIJANA: na turiu pazystama viena mergina kuri vaiksto neplauta galva pastoviai..su pleiskanom..nesidazo..jos batai smirdi..eda viska is eiles..nors stora...tai manau kad tokiu moteru yra labai daug..bet joms tiesiog vienodai...

"ir man neidomus tavo nevisprociai draugai...beje paziurek i draugus ir pamatysi save"

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/26 16:41:41 16:41:41

o ji nera drauge

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/26 16:42:52 16:42:52

ADRIJANA: o ji nera drauge

As taip pat sakiau, kad jis man pazistamas ir stai ka tu pasakei Zodz, kaip issireiski, paskui jau ziurek ir nesamone pasakai

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/26 16:45:09 16:45:09

o tu kaip tas mazas suniukas kur dabar vietoj aksesuaru ponios nesiojas vis lakstai aplink kojas bandai ikast i bata bet dantukai per mazi..

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/26 16:53:04 16:53:04

ADRIJANA: o tu kaip tas mazas suniukas kur dabar vietoj aksesuaru ponios nesiojas vis lakstai aplink kojas bandai ikast i bata bet dantukai per mazi..

O tave pastebejau cia visi tik kandzioja, visi tokie baisus, kompleksuoti ir tenorintys tau gyvenima sugadint Buu , adrijana, bijok suniuku-aksesuaru

aukssine

A

15 įrašai

2009/05/26 17:22:09 17:22:09

Tai dabar perskaičius visą temą reikėtų padaryti tokias išvadas:
1) Vyrai nori būti apakinti ir apsvaiginti tiesiog dabar, kas bus vėliau (stora, neprisižiūrėjusi ar dar kokia) jau nebesvarbu, gyvens iš įpratimo ir tenkinsis pažiūrėjimu į gražias moteris.
2) Meluoti yra gerai . Pradėkim santykius nuo melo Truputėlį "pagražintų" nuotraukų, nupiešto veiduko, visokio lašinius apspaudžiančio apatinio trikotažo ir t.t. Ir apskritai - kuo daugiau ditirambų ir melo save pateikiant - tuo geriau. Pvz., jeigu dirbi prezidentūroje valytoja, pareigybę galima ir nutylėti

Nes tarkim aš iki šiol laikydavausi tokios taisyklės - jeigu tai pretendentas į mano kasdienybę, tai jam teks matyti mane ir nusipraususią (t.y. be makiažo), tai verta jam tokiame pavidale ir pasirodyti, kad neduokdie neįsimylėtų mano kaukės - nenoriu pradėti santykių net ir nuo nekalto melo. Šita mintis atsirado po to, kai vienas pažįstamas papasakojo istoriją - nusikabinau bare gražuolę, parsivedžiau namo, kai nusivilko visus koreguojančius figūrą apatinius ir nusiprausė, man dingo noras su ja mylėtis...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/26 17:41:18 17:41:18

kandzioja cia visi visus ..ir visi tai matom...

Saul

S

13 įrašai

2009/05/26 18:36:08 18:36:08

aukssine: Tai dabar perskaičius visą temą reikėtų padaryti tokias išvadas:
1) Vyrai nori būti apakinti ir apsvaiginti tiesiog dabar, kas bus vėliau (stora, neprisižiūrėjusi ar dar kokia) jau nebesvarbu, gyvens iš įpratimo ir tenkinsis pažiūrėjimu į gražias moteris.
2) Meluoti yra gerai . Pradėkim santykius nuo melo Truputėlį "pagražintų" nuotraukų, nupiešto veiduko, visokio lašinius apspaudžiančio apatinio trikotažo ir t.t. Ir apskritai - kuo daugiau ditirambų ir melo save pateikiant - tuo geriau. Pvz., jeigu dirbi prezidentūroje valytoja, pareigybę galima ir nutylėti

Nes tarkim aš iki šiol laikydavausi tokios taisyklės - jeigu tai pretendentas į mano kasdienybę, tai jam teks matyti mane ir nusipraususią (t.y. be makiažo), tai verta jam tokiame pavidale ir pasirodyti, kad neduokdie neįsimylėtų mano kaukės - nenoriu pradėti santykių net ir nuo nekalto melo. Šita mintis atsirado po to, kai vienas pažįstamas papasakojo istoriją - nusikabinau bare gražuolę, parsivedžiau namo, kai nusivilko visus koreguojančius figūrą apatinius ir nusiprausė, man dingo noras su ja mylėtis...

Ką ir besakysi, bet visada santykius greičiausiai lemią pirmasis įspūdis, todėl reikia būti ir bendraujančiai, ir lašinukus pasispausti , pameluoti, pasigražinti. Juk netgi ir namuose priimdami artimus draugus apsitvarkome, ir nepasitinkame jų su naktiniais, jei patys pasikvietėme užeiti.

matas44

M

174 įrašai

2009/05/27 06:25:34 06:25:34

Tai i pasimatymus dabar eik nesipraususi, su naminiais treningais..

aukssine:

aukssine

A

15 įrašai

2009/05/27 09:00:22 09:00:22

matas44: Tai i pasimatymus dabar eik nesipraususi, su naminiais treningais..

Oi ką tu, priešingai - pirmiausiai paklosiu kelis šimtus litukų už fotosesiją,
Paskui prieš pasimatymą praleisiu pusė dienos grožio salone.
Ir dar už aprangą paliksiu savaitės algą.
Laimė nereikia mokėti nei už riebalų nusiurbimą, nei už plastines operacijas, gamta tfu tfu pasirūpino...
Gi priešingas išvadas padariau - visi ištroškę pirmo įspūdžio, mažuma šiame pasaulyje tų, kurie pageidauja pažiūrėti tiesiai realybei į akis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume