Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ar dar liko vyru kuriems patinka stambesnes moterys?

ar dar liko vyru kuriems patinka stambesnes moterys?

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/27 09:34:21 09:34:21

nu tai tu kasdien stenkis gerai atrodyt ir nebebus problemos

aukssine

A

15 įrašai

2009/05/27 11:04:03 11:04:03

Matai, aš iš to ir nedarau problemos. Prisiklausiau visokių nuomonių apie save ir visokių pageidavimų (tai per stora, tai per plona, tai dažykis, tai ne, tai didelė iškirptė turi būti, tai neik taip į gatvę, nes tau į tą iškirptę visi galvas sukišę ir t.t. ir pan.). Kiekvienai prekei savas pirkėjas, kiekvienam žmogui - sava antra pusė ir niekada neišgirsi visai vienodų reikalavimų kaip tau atrodyti iš dviejų skirtingų žmonių.
Tiesiog kiek sarkastiškai ankstesniuose postuose dėsčiau savo požiūrį į gyvenimą - jeigu jums patinka vaikščioti su kauke ir meluoti, norint sudaryti geresnį įspūdį apie save - pirmyn, man norisi žinoti kaip iš tiesų yra, todėl niekada neprašau jokių nuotraukų ir man neįdomu, jos redaguotos ar 10 metų senumo, neklausiu ką dirbi ar kiek uždirbi - pabendrauji ir daug kas tampa daug aiškiau, neverbalinė informacija daug patikimesnė. Bet ir kitų nesistengiu panašiais metodais kvailinti.
O tie paverkšlenimai "aš stora ir todėl manęs niekas nemyli" atvirai pasakius man keistoki - yra kaip yra ir arba susitaikau arba darau kažką, kad pagerinčiau savo padėtį, jeigu nieko nedarau ir verkšlenu, tai jau mano pačios vidinės problemos (vargšė aš, na pagailėkit manęs ar dar kas nors panašaus) ir pradėti reikia nuo jų. Tikrai yra tokių, kurie man pasakydavo "tu per liekna", reiškia tikrai yra stambesnių moterų, kurioms tokie pasakytų "pats tas". Pagaliau jeigu kažkas man mėgina diktuoti kaip turiu atrodyti, dėl to reikėtų pulti į neviltį ir pradėti ėsti kas papuola? Man gerai, man patinka taip atrodyti ir taškas, ieškau kam patinku tokia kokia esu. Žmonių skoniai skiriasi. Jeigu kalbam apie vyrus - man asmeniškai labiau patinka meškiukai, nei lieknuoliai, nors ir daugybė moteriškių su manim ginčysis iki nukritimo. Meilė akla ir storiems jos taip pat niekas neuždraudė, kaip ir lieknuolėms jos niekas negarantavo.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/27 11:30:06 11:30:06

na jei tu patinki pati sau tai ir nera problemos..viskas puiku ..tai ir yra svarbiausia...bet as daugiau kalbu apie tas verkslenancias ir nieko nedarancias

matas44

M

174 įrašai

2009/05/27 18:29:15 18:29:15

Jei sakai makiazas tave daro kazkokia netikra, kad pries pirma pasimatyma ji reiketu nusiimti, kam tada ji is viso ji nesioti? Kasdiena nesioti kauke yra gerai, o per pasimatyma blogai? Skamba kazkaip apgailetinai.
Makiazas turi paryskinti veido bruozu privalumus, o ne nupiesti veida is naujo. Ir man pasimatyme tokia pasiryskinusia (t.y susitvarkiusia) mergiote daug labiau noretusi matyti negu tokia kuri ateina kaip is lovos islipusi. Tas pats ir su rubais. Iskirpte, kaip ir makiazas savaime nera blogas dalykas. Svarbiausia kad tiktu.
Tas pats ir su storumu. Yra puikiu rubu kurie storuma kazkiek slepia. Bet negi jus galvojate kad mes tokie akli ir kad po makiazu ar kokiais ten apatiniais pasislepsite? Reikia buti gerai isgerusiu, kad nematyti kas yra kas. Plius neigti storumo problema keista.. visas pasaulis apie tai sneka, prikurta visokiu preparatu, medicinos sakos sukurtos.. istisa armija zmoniu is to gyvena.. ir jei cia "neproblema" tai kazinau..

aukssine: Matai, aš iš to ir nedarau problemos. Prisiklausiau visokių nuomonių apie save ir visokių pageidavimų (tai per stora, tai per plona, tai dažykis, tai ne, tai didelė iškirptė turi būti, tai neik taip į gatvę, nes tau į tą iškirptę visi galvas sukišę ir t.t. ir pan.). Kiekvienai prekei savas pirkėjas, kiekvienam žmogui - sava antra pusė ir niekada neišgirsi visai vienodų reikalavimų kaip tau atrodyti iš dviejų skirtingų žmonių.
Tiesiog kiek sarkastiškai ankstesniuose postuose dėsčiau savo požiūrį į gyvenimą - jeigu jums patinka vaikščioti su kauke ir meluoti, norint sudaryti geresnį įspūdį apie save - pirmyn, man norisi žinoti kaip iš tiesų yra, todėl niekada neprašau jokių nuotraukų ir man neįdomu, jos redaguotos ar 10 metų senumo, neklausiu ką dirbi ar kiek uždirbi - pabendrauji ir daug kas tampa daug aiškiau, neverbalinė informacija daug patikimesnė. Bet ir kitų nesistengiu panašiais metodais kvailinti.
O tie paverkšlenimai "aš stora ir todėl manęs niekas nemyli" atvirai pasakius man keistoki - yra kaip yra ir arba susitaikau arba darau kažką, kad pagerinčiau savo padėtį, jeigu nieko nedarau ir verkšlenu, tai jau mano pačios vidinės problemos (vargšė aš, na pagailėkit manęs ar dar kas nors panašaus) ir pradėti reikia nuo jų. Tikrai yra tokių, kurie man pasakydavo "tu per liekna", reiškia tikrai yra stambesnių moterų, kurioms tokie pasakytų "pats tas". Pagaliau jeigu kažkas man mėgina diktuoti kaip turiu atrodyti, dėl to reikėtų pulti į neviltį ir pradėti ėsti kas papuola? Man gerai, man patinka taip atrodyti ir taškas, ieškau kam patinku tokia kokia esu. Žmonių skoniai skiriasi. Jeigu kalbam apie vyrus - man asmeniškai labiau patinka meškiukai, nei lieknuoliai, nors ir daugybė moteriškių su manim ginčysis iki nukritimo. Meilė akla ir storiems jos taip pat niekas neuždraudė, kaip ir lieknuolėms jos niekas negarantavo.

westend

W

46 įrašai

2009/05/27 18:36:35 18:36:35

[quote="ADRIJANA"]na jei tu patinki pati sau tai ir nera problemos..viskas puiku ..tai ir yra svarbiausia...bet as daugiau kalbu apie tas verkslenancias ir nieko nedarancias[ jiusu pasiskaicius ,atrodo kad jius tikrai idialios,ar idialus o vissos motrys kurios stambios tai negali buti sveikatos sutrikimu ,tik nevalyvos slunkes kurios neprisiziuri ir panasiai...........aciu uz pasisakymus

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/27 18:55:40 18:55:40

as nesu idiali bet stengiuos tokia buti ir numest man kelis kilus ne prosali butu paciai;)

Leo

L

543 įrašai

2009/05/27 19:17:03 19:17:03

90% sveikatos sutrikimu yra tik menami ir saves apgaudinejimas.
kazkaip Osvencime storu nebuvo. Netikiu, kad zmones vezdavo tik be panasiu sveikatos sutrikimu:)

leagere

L

354 įrašai

2009/05/27 19:37:09 19:37:09

Leo, nesityčiok iš ligonių. Sakysi - nutukimas nėra sveikatos sutrikimas??? Nutukimas anaiptol nelygu vien tik KMI>30. Rodos paprasta - sportas, dieta, etc, bet kodėl tada tiek daug nutukusių, nors visi tą žino? Todėl, kad tai ir yra ligos esmė, viskas galvoje, svoris - tik pasekmė viso to. Tai liga, aišku?

Pasibaigė alus

P

1 įrašai

2009/05/27 21:51:15 21:51:15

Neįsivaizduoju kaip reikėtų gyventi apmąstant kiekvieną kąsnį - kiek jame ir ko, ir kad mano kūnas - mano šventovė. Man patinka šašlas, man patinka alus.
A, bet mes čia apie moteris. Tai va. mano meilės... Viena buvusi manekenė, dvi normalios, viena apkūnoka, o vienos pakelti negalėjau... Manau, šalai manęs jos visos jautėsi gerai. Ir bbz kaip jos ten atrodė. Viena pelytė, viena kažkaip keistai rengdavosi, viena man būdavo pati gražiausia rytais, kol nepasidažo... Aš nežinau. Jos visos buvo deivės, nors dabar kai pažiūriu nuotraukas - senoviškos ir juokingos šukuosenos, rūbai. Mano irgi.
Būkite deivės. Koks skirtumas kaip jūs atrodote ir keik jūs sveriate. Svarbu išsirinkite tokį, kuris jus pakeltų ir ant rankų panešiotų. Aj, paklausykite ką tarpusavyje kokios jauniklės keturiolikinės kalba. Tokios pat durnos ir šitos jūsų kalbos.
Ieškau tokios, kuri nenorėtų būti mano ex. Žinau kad sunku su manim. Bet ir dusinti manęs nereikia... Aš gi čiotkas.
O kadangi alus pasibaigė, linkiu jums visiems labos nakties.

westend

W

46 įrašai

2009/05/27 21:57:16 21:57:16

Leo: 90% sveikatos sutrikimu yra tik menami ir saves apgaudinejimas.
kazkaip Osvencime storu nebuvo. Netikiu, kad zmones vezdavo tik be panasiu sveikatos sutrikimu:)

leo-siek tiek nesuprantu,ar taip svarbu gincytis ir girdeti tik savo nuomone-as galiu sutikti su tuo kad kitos moterys yra stambios ir gal nesiima tam tikru veiksmu,kad pasikeistu.bet jiuk ir yra zmoniu kurie ne seip sau yra stambus..........pvz.mano atvejiu -astuoniu metu vaikas dar budama as turejiau pirma sunkia operacijia ,po kurios man pumpavo stiprius hormoninius preaparatus,kuriu dabar net nera gamyboi.mano organizme viskas apsiverte,ir po penkiu metu antra,o po antros operacijios viskas ir prasidejio,ir dar veliau turejiau trecia.tai kas tai mano nevalyvumas,nesveikas noras kimsti i save viska kas tai gal atsakysit man tada,mano visas gyvenimas dainavimas ,organizavimas-renginiai.as pasitraukiau is to nes jiauciuosi vistiek netaip gerai kaip noreciau ,priklauso nuo nuotaikos kaip as prijimu replikas slykscias mestas man,atrodo jiau uzsigrudinau,bet kiekviena karta skaudu taip pat kaip ir pirma kart kai isgirdau-tas pats kaip serganti egzema pavadina raupsuotu tai argi tai normalu?tai kur zmoniu sirdys ar jie negalvojia apie savo vaikus seses brolius,kad negrystu tie skaudus zodziai ir nereiktu skaudziai gailetis.............as net su savo vaikinu issiskyriau del to kad neiskenciau jo mamos ir seses uzguliojimu(kaip iejius mums gerti arbatos ar susitepti sumustini i virtuve as isgirdau replika ,o ji dar ir valgo?!)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume