elenka: manau esme ne nuotraukoje, va maniske yra paslepta , kas prase, parodziau.kitu sleptas nuotraukas paprasius irgi maciau, o va kurie visai be nuotrauku, tie net neatraso i prasyma paziuret kaip atrodo. kas is to matymo? niekas man is tu matytu nepatiko. lyg ir neturiu super reikalavimu, lyg ir nemegstu saldziu "bredu bitu", bet pamacius nuotraukas, noras buna uzsidaryt vienai ir su neiko nebendraut, ta pati galiu pasakyti apie pokalbius su cia esanciais. net buvau ispirkus aukine naryste, bet praejus 30 dienu,( na susimokejau, tai nutraukt dabar guodumas neleidzia ) zadu jos atsikratyt. o jeigu cia bus taip kaip yra, teks ir is cia iseit, nusivyliau labai cia esanciais zmonemis. ju bendravimu. kam rasyti anketas, kuriu niekas neskaito?
kur detis protingai , issilavinusiai ,svelnai moteriai
Patarčiau jai/ joms (protingai, issilavinusiai etc - nė kiek neabejoju, kad tokių čia daug apsišarvoti kantrybe ir tikėti, kad jos tikrai suras savęs vertą vyrą. Mano giliu įsitikinimu, jei yra pasaulyje tokia moteris, kaip tu - tai be jokios abejonės ir yra tau skirtas vyras. Tikėjimas nuo senų senovės stebuklus padaro.