Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Apie antros puses paieska siame puslapyje

Apie antros puses paieska siame puslapyje

Samantta

S

481 įrašai

2009/06/10 20:36:00 20:36:00

elenka: manau esme ne nuotraukoje, va maniske yra paslepta , kas prase, parodziau.kitu sleptas nuotraukas paprasius irgi maciau, o va kurie visai be nuotrauku, tie net neatraso i prasyma paziuret kaip atrodo. kas is to matymo? niekas man is tu matytu nepatiko. lyg ir neturiu super reikalavimu, lyg ir nemegstu saldziu "bredu bitu", bet pamacius nuotraukas, noras buna uzsidaryt vienai ir su neiko nebendraut, ta pati galiu pasakyti apie pokalbius su cia esanciais. net buvau ispirkus aukine naryste, bet praejus 30 dienu,( na susimokejau, tai nutraukt dabar guodumas neleidzia ) zadu jos atsikratyt. o jeigu cia bus taip kaip yra, teks ir is cia iseit, nusivyliau labai cia esanciais zmonemis. ju bendravimu. kam rasyti anketas, kuriu niekas neskaito?
kur detis protingai , issilavinusiai ,svelnai moteriai

Patarčiau jai/ joms (protingai, issilavinusiai etc - nė kiek neabejoju, kad tokių čia daug apsišarvoti kantrybe ir tikėti, kad jos tikrai suras savęs vertą vyrą. Mano giliu įsitikinimu, jei yra pasaulyje tokia moteris, kaip tu - tai be jokios abejonės ir yra tau skirtas vyras. Tikėjimas nuo senų senovės stebuklus padaro.

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/10 21:07:37 21:07:37

samantta:
elenka: manau esme ne nuotraukoje, va maniske yra paslepta , kas prase, parodziau.kitu sleptas nuotraukas paprasius irgi maciau, o va kurie visai be nuotrauku, tie net neatraso i prasyma paziuret kaip atrodo. kas is to matymo? niekas man is tu matytu nepatiko. lyg ir neturiu super reikalavimu, lyg ir nemegstu saldziu "bredu bitu", bet pamacius nuotraukas, noras buna uzsidaryt vienai ir su neiko nebendraut, ta pati galiu pasakyti apie pokalbius su cia esanciais. net buvau ispirkus aukine naryste, bet praejus 30 dienu,( na susimokejau, tai nutraukt dabar guodumas neleidzia ) zadu jos atsikratyt. o jeigu cia bus taip kaip yra, teks ir is cia iseit, nusivyliau labai cia esanciais zmonemis. ju bendravimu. kam rasyti anketas, kuriu niekas neskaito?
kur detis protingai , issilavinusiai ,svelnai moteriai

Patarčiau jai/ joms (protingai, issilavinusiai etc - nė kiek neabejoju, kad tokių čia daug apsišarvoti kantrybe ir tikėti, kad jos tikrai suras savęs vertą vyrą. Mano giliu įsitikinimu, jei yra pasaulyje tokia moteris, kaip tu - tai be jokios abejonės ir yra tau skirtas vyras. Tikėjimas nuo senų senovės stebuklus padaro.

aciu aisku jei esu as yra ir jis:)

domina

D

176 įrašai

2009/06/11 04:08:17 04:08:17

Tikejimas - durniu motina.Save tik guodziame, neskubek,palauk,dar sutiksi saves verta vyra.O kad laukti nelabai ir laiko yra.Suprantu,jei tau 20-25 tada dar yra laiko laukti.Tokiame amziuje net pazinciu svetaines nereikalingos ,ojei karta apsirikai ir gyvenai ne su tau skirtu vyru ,ka daryti tokioms,kurioms gyvenimas i antra puse ritasi.Ir tikrai nori buti ne su bele kuo {nes jau buvai},ir kur ta artima siela ,jei vyrai net bendrauti laiskais tingi?

wudiss25

W

1 įrašai

2009/07/10 01:44:28 01:44:28

norejau paklausti kaip elgtis su mergina parejus isgerus ir parnesus gelyciu?

vlasi

V

6 įrašai

2009/07/10 07:37:05 07:37:05

Is pradziu sis puslapis mane labai sudomino, atrode viskas taip solidziai, rimti testai... O dabar ir tais suderinamumo testais jau norisi suabejoti "Uzsiroviau" ir ant tu issiskyrusiu, o realiai vedusiu vyruku. Turiu ir ta auksine naryste, bet uzeinu cia vis reciau ir reciau. Negaliu kalbeti apie visus, bet, manau, kad dauguma vyresniu vyru, naudodamiesi tuo, kad ju daug maziau nei moteru, pasyviai sedi, laukdami laisku ar vedliu, ir renkasi Kituose puslapiuose tikrai vyksta aktyvesnis bendravimas

O del nuotrauku? Tikrai maloniau bendrauti, kai matai, kas kitapus. Juk nuotrauka tai ne tik isvaizda, bet ji labai daug pasako apie zmogaus charakteri, jo buda Tad kol kas kantrybes, o po to pamatysim

TERIKA

T

12 įrašai

2009/08/08 06:13:48 06:13:48

Sutinku ir ne su daugelio nuomone kad sis ouslapis yra apmires,naudojuosi ne vien siuo portalu tai ir skirtumas yra didelis,as net pradedu gailetis kad cia is viso ilindau! Viskas labai pasyvu! As nesu grazuole,ir dar nenukriokus kokia taciau norisi bendrauti,susipazinti,o cia atrodo kad zmones sulindo ir nezino ka veikti! Sutinku kad jeigu zmogus nebijo viesumos ,tai ir nuotrauka ides,ko slepti? o jeigu yra baime afisuotis-kad kas atpazins,cia jau nesvaru! Jug mes visi norime atvirumo is kito,bet jei patys ka slepiame-tai ko tada tikimes? Aplamai man cia atrodo kas sukure si portala,padare ir uzmirso kad yra ir idomesniu! Tai ko verta si naryste,ar ji paprasta,ar auksine? Jokio skirtumo,tik apmokejime!!!!!!!!!!!

GreenLady

G

12 įrašai

2009/08/09 08:02:35 08:02:35

Siaip retorinis klasuimas pokalbio palaikymui kazin ar yra kasnors pazymejes, kad vartoja narkotikus? Narkotiku supratimas irgi toks salyginis dalykas...gal kazkam saldainiu kruva yra kaip narkotikas bet cia taip..sekmadienio ryto pamastymai

As cia uzsiregistravus irgi gan senokai. I foruma uzejau tik neseniai ir paziurejau gyvenimas cia net verda Sakot "mires puslapis" o tai kas cia tas zinutes visas rasineja?

Siaip antra puse cia dar nepasitaike...gal dar klaidzioja kazkur tarp visu klausimu, atsakymu ir gyvenimo peripetiju arba dar neijunge sviesos, kad ta kelia pamatytu kai registravausi labai idomus pats principas buvo suderinamu nariu parinkimo. PAgalvojau vis tik zinomas psichologas, turbut kazka tokio gero sukure. Bet kuo toliau tuo labiau suprantu, kad zmogus yra tokai individualybe, kurios i stereotipiniu klausimu remus neitalpinsi Kai paziuri susiporuoja zmones net ne is savo suderinamu nariu saraso zmogu surade, o ir as kartais bendraudama su pasiulytu "suderintu" nariu galvoju "per kuria vieta mes cia turetumem buti suderinti? ":) Tiesiog kaip suprantu cia tikrai laimes dalykas vienas kitam susitikti Tik kartais tam likimo tau skirtajam norisi niuksa i sona duoti, kad baigtu ta bamba skambinti ir eitu zirgo balnoti

Sekmes visiems suradimuose ir atradimuose

P.S. kartais rimtai norisi prirasyti anketoje kaip tame senobiniame skelbime "vede, turintys drauges ar siaip ieskantys pramogu nesikreipkite"

Degutyte

D

86 įrašai

2009/08/10 05:32:20 05:32:20

Kuo toliau, tuo mažiau norisi šitoj svetainėj apsilankyti, nes kai dabar gavau 6 suderinamus narius, iš kurių 5 jungėsi 2007 metais, tai kaip liaudiškai sakoma "fantazija atšoko" Taip ir matosi, kiek jie su manim suderinami ir man tinkamiausi

Filosofas

F

252 įrašai

2009/08/10 07:59:18 07:59:18

Pagrindine sio saito beda – per mazai zmoniu. O ir uzsiregistravusiuju tarpe ne visi yra aktyvus, tik tame nera nieko blogo, nes nera prievoles buti aktyviam. Gal but zmogui cia nepatinka, gal nelabai idomu, gal tiesiog tingisi – motyvacija ir uzsidegimas pas kiekviena skirtingas. Siaip ar taip, mazas kokybes procentas gali buti kompensuotas didele kiekybe. 1% nuo 100 zmoniu ir 1% nuo 10000 zmoniu – skirsis kaip diena ir naktis. Manau, darnipora daro klaida, kad orientuojasi vien i rimtas pazintis. Daug rimtu pazinciu prasideda nuo “nerimtu” susipazinimu ir bendravimu bei plepejimu. Tiesiog bendravimas – stai visa ko pradzia. Tie apskaiciuoti psichologinio suderinamumo rodikliai, suprantama, nera ir nebus patikimi, taciau apytikslis patarimas juk geriau negu jokio patarimo?.. Sio saito ideja - idomi, tik reikia pritraukt daugiau zmoniu.

Imbiero arbata

I

252 įrašai

2009/08/10 09:59:03 09:59:03

Degutyte: Kuo toliau, tuo mažiau norisi šitoj svetainėj apsilankyti, nes kai dabar gavau 6 suderinamus narius, iš kurių 5 jungėsi 2007 metais, tai kaip liaudiškai sakoma "fantazija atšoko" Taip ir matosi, kiek jie su manim suderinami ir man tinkamiausi

Na aš jau kurį laiką pati su savimi "susilažinau" kada sistema pasieks 2006 metus.
Sparčiai juda į priekį - į 2007 metus "įlipo" prieš kelias savaites ir jau nuo gruodžio pasiekė gegužės mėnesį.
Paskutinis pasiūlytas jungėsi 2007 05 28...

Gal pas ką yra "labiau išlaikytas"?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume