Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Apie antros puses paieska siame puslapyje

Apie antros puses paieska siame puslapyje

Gabrini

G

117 įrašai

2009/06/09 17:17:11 17:17:11

Ir dar tos , kurios meto akmenukus i vyru darza, gal jums paciom reiketu nusileisti ant zemes... tai tas negerai, tai anas negerai... o jus pradekit sypsotis tiems vyrams (nors grazias foto su sypsena idekit) ir viskas tikrai pajudes i prieki...juk vyrai pamilsta akimis. Sekmes

Samantta

S

481 įrašai

2009/06/09 21:50:13 21:50:13

anonimasnr3: Taigi, pradesiu nuo pradziu. Puslapyje uzsiregistravau mazdaug gruodzio menesi, 2006 metais. Kadangi tuo metu turejau mergina, naujos pazintys nelabai domino. Po kurio laiko su mergina issiskyrem, taigi prisiminiau ir sita puslapi. Apsilankiau, atsinaujinau anketa, susidejau normalias nuotraukas, pasidariau auksine naryste ir t.t. Per ta laika kol nesilankiau, susikaupe ~30 puslapiu nauju suderinamu nariu. Perziurejau visas anketas su nuotraukomis ir kurios neatrode iskart atstumiancios. Kelioms narems nusiunciau vedlio klausimus. Keletas ju po anketu nusiuntimo lankesi, bet nei viena neatsake i klausimus.

Kadangi neturiu antros puses, aktyviai jos ieskau, ir tikiuosi ja greitai rasti, todel aktyviai seku surastas naujas nares. Deja, sekasi blogai. Pastebejau kad bunant auksiniu nariu pasiuloma viduriniskai po viena nauja nare per para (praktiskai kasdien 6:20 issiunciamas laiskas kad 'rasta nauja nare'). Deja, perziurejus anketa, visada nusivyliu:
-arba nare nebuna isidejusi foto
-arba nare buvo prisijungusi paskutini karta pries, tarkim, gerus 2 metus
-arba jos kuno sudejimas yra 'vidutinis' arba 'polinkis i apkunuma' (kas man visai netinka, nes pats esu lieknas ir 'vidutine' mane tiesiog prispaustu )
-arba ji tiesiog is isvaizdos nebuna patraukli.

Siunciau kai kurioms vedlio klausimus, kai kurioms rasiau laiskus... Pastebejau kad paprastai i vedlio klausimus neatsako, i laiskus atraso kartais, bet 'ant durniaus'. Zodziu kol kas nieko rimto nesigavo.

Norejau paklausti, kaip kitiems sekasi cia ieskoti antrosios puses? Nejau as toks jau baisus, kad vien pazvelgus i mano foto nesinori net i klausimus atsakyt ar pora zodziu parasyt? Niekaip nesuprantu, kodel taip daug pasyviu nariu, ir kodel jas taip retai siulo.. Pasidalinkit savo patirtim, nes jau pradedu abejot sito saito galiomis...

PS: ne, mano kriterijai nera labai susiaurinti. Amziaus intervala gan dideli parinkes esu...

Jei esi labai jaunas (sakykim, iki 33 metų), tai suprantama, kodėl tau taip rūpi, kad būtų foto. O pabandyk užmegzti pažintį su mergina/moterim, kuri be foto. Gal būsi maloniai nustebintas. Juk ne su išore bendrausi: svarbu vidaus savybės ir jų atitikimas tavosiom savybės, o dar svarbu protas. grožis su amžiumi nuvysta,o charakteris lieka. Ir dar; nėra negražių žmonių - yra tie, kurie nomoka ar nenori prisižiūrėti. Sėkmės:).

Samantta

S

481 įrašai

2009/06/09 21:58:16 21:58:16

pagalve: Pries keleta metu turejau anketa kitame portale tai suradau daug draugu ir net mergina, keleta deja trumpalaikiu pazinciu... o cia nieko nesuprantu. Kodel zmones nuotrauku nededa? Kodel neatsakineja i laiskus.... kodel tinklapis taip keistai veikia kad rodo ale tuos suderinamus narius be nuotrauku. JIe neidomus.

O man daug įdomiau be nuotraukų, nes teikiu pirmenybę žmogaus sielai ir protui ir nenoriu, kad jo išorė man darytų įtaką. Kai "išprotėsiu";) dėl grožio, pastatysiu ant stalelio prie lovos įrėmintą Keanu Reeves`o nuotrauką - bet tikiuosi kad dar negreit:).

Samantta

S

481 įrašai

2009/06/09 22:03:16 22:03:16

Svečias: Man tai taip pat nesiseka cia susipazinti su zmonemis ... nezinau, gal nuotrauka negrazi.. gal manyje kazkas ne taip, bet atsakymu i laiskus negaunu. Isbandziau ir ilgu, ir trumpu laisku rasyma - beviltiska. Kazkaip neisivaizduoju kas cia vyksta. Gal super grazuoliu ieskoma?

O gal tu tik gražuolėms ( ar gražuoliams) rašai?

Samantta

S

481 įrašai

2009/06/09 22:08:19 22:08:19

vytas_: Man irgi keista kodel zmones nededa savo nuotrauku prie anketos.Apie tai jau buvo diskusija, bet joje neradau nei vieno itikinamo argumento. Tarkim man sistema parenka kandidaturas sukurti seima, kurios yra nenutraukusios santuokos, turi nezinia kokio amziaus vaiku ir net to zmogaus veido negaliu pamatyt. Kyla klausimas: kam man si svetaine?

Taigi taip yra paprasta: aš visada taip atsakau į prašymą atsiusti nuotrauką: " jei bendraujant laiškais vienas kitam patiksime -bus ir nuotrauka, o jei ne - kam tada ji reikalinga?" Man nepatinka prieš tokią eibę Lietuvos vyrų demonstruotis: panašu, kad pagal nuotraukas žmonės renkami kaip karvės turguj .

Samantta

S

481 įrašai

2009/06/09 22:16:35 22:16:35

anonimasnr3:
soffi77: kazkodel visi sako, kad norint susipazinti butina nuotrauka. As manau, kad geriau gyvai pamatyti. Kodel pradzioje nepabendraut laiskais ir jei randi bendra kalba, susitikt ir tada pamatyt. Isore dar neviskas. Bet matau, kad vyksta tik anketu perziura ir tuom uzsibaigia susidomejimas. O juk anketos tokios sabloniskos, pavirsutiniskos. Visko gi neaprasysi. Be to apie save labai sunku rasyt.Gyvai daug paprasciau kalbet ir atviraut.

Sutinku kad geriau pamatyt. Bet parodyk prasau bent viena mergina, kuriai pirma laiska parases (o tame laiske, 'davaij susitinkam tada ir tada ten ir ten') gautum atsakyma "ok, susitinkam!" As susidariau nuomone, kad mergina gerai nepabendravusi su bernu jokiais budais neeis susitikt. O bernas realybej pamates mergina greiciau nei per 5 sek. nusprendzia nori jis bendraut su tokia ar ne (cia faktai, kazkur rase apie tai ) Is tikruju, anketos buna pavirsutiniskos arba ne iki galo uzpildytos. PVZ kaip galima susidometi mergina, kuri nurode privalomus duomenis (kur imanoma atsake "siuo metu negaliu atsakyti"), neidejo nuotraukeles o "Apie save" skiltyje pridejo N tasku (..................................)?

Taigi čia ir yra intriguojantis žaidimas Na kodėl jūs tokie nuobodūs, kodėl jums neįdomu išsiaiškinti, kas slypi už tų taškelių? Kodėl viską jau manote žinantys apie bet kurios anketos savininkę (-ą), nors net nebandėte pabendrauti? Štai todėl ir pasyvumas DP. Gal nustokime dejavę,kad "niekas neparašo, jos nežino,ko nori" - ir parašykime patys kam nors arba visiems ir nuspręskime, ko patys norime. Keiskime pasaulį nuo savęs.

Samantta

S

481 įrašai

2009/06/09 22:27:28 22:27:28

bagyrrra:
ArunasKLP:
bagyrrra:

Norejau tamstos asmeniskai paklausti. Jeigu Jus nesitikite internete rasti antraja puse, tai koks tuomet tikslas?

Mano meilė irgi internete užsimezgė. Tik visai kitokiame portale, ten žmonės kalbasi įvairiom temom, o ne poruojasi... Nei vienas neieškojom... neturėjom netgi tokio tikslo ir tokių minčių.
Koks tikslas? Draugė įkalbino... kelias dienas pabuvus, susižavėjo :psichologiniai asmenybės testai, G. Navaičio autoritetas... Sako, portalas ne primityvus, raštingi vyrai rašo... Atėjau, pažiūrėjau... Paskaitinėjau... Nusivyliau... dar viena draugė papasakojo, kad 2 metus čia buvo, nei vieno padoraus vyro nesutiko, kad čia nieks nesigilina į tave kaip į žmogų, o iškart susitikt kviečia... Išėjo... Kituose portaluose, net ir pažinčių, galima surast puikių draugų, pašnekovų... O čia, manau, neužsibūsiu...pagalvok pats: jei ir rasi kažkokią moterį, įsimylėsi, kur garantija, kad ji ir toliau nesėdės šitam portale ieškodanmasi dar geresnio už tave? Kur garantija, kad po pirmo nesutarimo (o jų tikrai bus), ji vėl neįlįs į čia ieškodama geresnio? Kur garantija, kad ji vienu metu nesuka romano dar su keliais? Ir išvis, ar tau malonu bus būti su moterimi, kurią jau "išbandė didelė dalis šio portalo vyrų?

Žmonių bendra bėda: jie vis nori garantijų . O tu ar duotum garantiją dėl to paties? Priataikykim sau tai, ką taikome kitiems - oi kaip tinka

branda

B

6 įrašai

2009/06/10 07:28:32 07:28:32

Sakot kviecia susitikti, tai kad nepastebejau..ne tik, kad nekviecia, bet net neraso, i laiskus neatsako, anketos nevarto ir apskritai kazkokiu "mirusiu sielu" karalyste

Romuta

R

497 įrašai

2009/06/10 13:31:10 13:31:10

Reiškinys vadinasi kaip likimo duota. Jei skirta tau susitikti, tai jau pačią pirma dieną užsiregistravęs gauni pasiūlymą ir į pasymatymą, o toliau dar geriau bendras gyvenimas ir t.t. Bet jei ne, tai turi apsišarvoti kantrybe, o mums moterims jos netrūksta, ir laukti, bei džiaugtis gyvenimų moteriškoje draugijoje, kol tavę pastebės ar išvęs iš kantrybės koks jaunuolis po kiekvieno tavo eilinio apsilankymo forume vis peržiūrintis tavo anketą.

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/10 15:54:05 15:54:05

manau esme ne nuotraukoje, va maniske yra paslepta , kas prase, parodziau.kitu sleptas nuotraukas paprasius irgi maciau, o va kurie visai be nuotrauku, tie net neatraso i prasyma paziuret kaip atrodo. kas is to matymo? niekas man is tu matytu nepatiko. lyg ir neturiu super reikalavimu, lyg ir nemegstu saldziu "bredu bitu", bet pamacius nuotraukas, noras buna uzsidaryt vienai ir su neiko nebendraut, ta pati galiu pasakyti apie pokalbius su cia esanciais. net buvau ispirkus aukine naryste, bet praejus 30 dienu,( na susimokejau, tai nutraukt dabar guodumas neleidzia ) zadu jos atsikratyt. o jeigu cia bus taip kaip yra, teks ir is cia iseit, nusivyliau labai cia esanciais zmonemis. ju bendravimu. kam rasyti anketas, kuriu niekas neskaito?

kur detis protingai , issilavinusiai ,svelnai moteriai

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume