2011/01/11 19:11:57 19:11:57
cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti: ugnelė.: Pala... O kas sako, kad reikia prašyti vaiko?
vyrai dažniau vertina kaip patogų laikinumą: nemokamas seksas, sutvarkyti namai, šiltas maistas.
Nuojauta kuzda mes vel apie ta pati.
Visai gali buti, kad antrajai autores pusei viskas ka isvardinote tiko. Gali atsirasti baime visa tai prarasti. Baimes vedimas gali sutikti su salygomis. Iki?!
Na kiek mano logika nesa, butu netike, butu isgrudes. Kiekvienas isproteja savaip ir kam ko reik?!
Visiškai sutinku. Kiek pastaruoju metu tenka susidurti su tokiomis situacijomis, taip dažniausiai ir yra: vyrus tenkina, moteriai nepakanka.
Toliau viskas priklauso nuo to, kiek ji stipri ir ryžtinga ir kiek prisiims atsakomybės už savo sprendimus. Kiek ji į pirmą vietą iškels savo norus.
Man nepakaktų. Geriausias gyvenimo projektas yra mano vaikai.
Dabar ji turi spręsti. Bet ryžto šioje vietoje reikia.
2011/01/11 19:20:58 19:20:58
Svečias: Iš visos širdies dėkoju už palinkėjimus. Kaip bebūtų graudu, tikriausiai Jūs teisūs, nelebai turiu kur eiti, bet teks išsinuomuoti butuką mažytį, gal kokiam bendrabutyje. Dabar graužiu save, kad buvau tokia kvaila ir niekada neiniciavau bendro būsto pirkimo, nes prisidėjau prie jo būsto gražinimo kaip prie savo. Ir kartu labai sunku žengti tą žingsnį.Darau viską, kad atidėčiau buto paieškas....
Pala, 8 metai - geras laiko tarpas ir nemažai bendro turto užgyvenama per tą laiką. Skyrybos yra skyrybos, turtas yra dalijamas. Tegu vyriška pusė ir domenstruoja kilnumą.
O kita vertus - o ko tu tikėjais? turiu darbą, bet nepelningą... tipiška moteriška pozicija
2011/01/11 19:25:16 19:25:16
Svečias: Iš visos širdies dėkoju už palinkėjimus. Kaip bebūtų graudu, tikriausiai Jūs teisūs, nelebai turiu kur eiti, bet teks išsinuomuoti butuką mažytį, gal kokiam bendrabutyje. Dabar graužiu save, kad buvau tokia kvaila ir niekada neiniciavau bendro būsto pirkimo, nes prisidėjau prie jo būsto gražinimo kaip prie savo. Ir kartu labai sunku žengti tą žingsnį.Darau viską, kad atidėčiau buto paieškas....
Nesuprantama, kodel jus turite atsisakyti buto? Juolab kad prie pirkimo prisidejote. Kaltieji siaip iseina, o buta palieka nuskriaustajai pusei.
cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti
C
72 įrašai
2011/01/11 19:28:45 19:28:45
hm.
O as nusprendzia, kad man svarbiau uz laika Zmogus, kuriam skiriu ta laika. Zmogui kuriam skiriu kas man brangiausia. Zmogui del kurio as ir kuris del manes. Visa kas is to, tai brangiausia.
ugnelė.: [Visiškai sutinku. Kiek pastaruoju metu tenka susidurti su tokiomis situacijomis, taip dažniausiai ir yra: vyrus tenkina, moteriai nepakanka.
Toliau viskas priklauso nuo to, kiek ji stipri ir ryžtinga ir kiek prisiims atsakomybės už savo sprendimus. Kiek ji į pirmą vietą iškels savo norus.
2011/01/11 19:58:00 19:58:00
cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti: hm.
O as nusprendzia, kad man svarbiau uz laika Zmogus, kuriam skiriu ta laika. Zmogui kuriam skiriu kas man brangiausia. Zmogui del kurio as ir kuris del manes. Visa kas is to, tai brangiausia.
ugnelė.: [Visiškai sutinku. Kiek pastaruoju metu tenka susidurti su tokiomis situacijomis, taip dažniausiai ir yra: vyrus tenkina, moteriai nepakanka.
Taip, svarbiausia Žmogus.
O kur čia matai žmogų, kuriam svarbiausia ta moteris?
Mylintis žmogus bent jau atsižvelgia, jei negali patenkinti, į kito norus. Noras turėti vaikų daugeliui moterų prigimtinis. Šiuo atveju žmogus siūlo ne kalbėtis, o pasako išeinąs.
Santykiai nebūna vienos pusės pastangomis.
Dažnai būna, kad laikydamiesi įsikibę kažko labai šiaip sau, praleidžiame geriausia savo gyevnime.
2011/01/11 20:02:55 20:02:55
svetlana: Svečias: Iš visos širdies dėkoju už palinkėjimus. Kaip bebūtų graudu, tikriausiai Jūs teisūs, nelebai turiu kur eiti, bet teks išsinuomuoti butuką mažytį, gal kokiam bendrabutyje. Dabar graužiu save, kad buvau tokia kvaila ir niekada neiniciavau bendro būsto pirkimo, nes prisidėjau prie jo būsto gražinimo kaip prie savo. Ir kartu labai sunku žengti tą žingsnį.Darau viską, kad atidėčiau buto paieškas....
Nesuprantama, kodel jus turite atsisakyti buto? Juolab kad prie pirkimo prisidejote. Kaltieji siaip iseina, o buta palieka nuskriaustajai pusei.
Svetlana, šitais atvejais ir yra labai nedėkingos situacijos, kad moteriai nelieka nieko. Sugyventiniai nėra sutuoktiniai ir turtas nėra dalintinas.
cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti
C
72 įrašai
2011/01/11 20:04:38 20:04:38
ugnelė.: Dažnai būna, kad laikydamiesi įsikibę kažko labai šiaip sau, praleidžiame geriausia, savo gyevnimą.
pataisiau teksta jums leidus.
2011/01/11 20:08:18 20:08:18
Netaisyk:) Turėjo būti kaip yra:)
Iš patirties, beje...
O, jei tai būčiau žinojusi kiek anksčiau...
2011/01/11 20:10:59 20:10:59
ugnelė.: svetlana: Svečias: Iš visos širdies dėkoju už palinkėjimus. Kaip bebūtų graudu, tikriausiai Jūs teisūs, nelebai turiu kur eiti, bet teks išsinuomuoti butuką mažytį, gal kokiam bendrabutyje. Dabar graužiu save, kad buvau tokia kvaila ir niekada neiniciavau bendro būsto pirkimo, nes prisidėjau prie jo būsto gražinimo kaip prie savo. Ir kartu labai sunku žengti tą žingsnį.Darau viską, kad atidėčiau buto paieškas....
Svetlana, šitais atvejais ir yra labai nedėkingos situacijos, kad moteriai nelieka nieko. Sugyventiniai nėra sutuoktiniai ir turtas nėra dalintinas.
Kiek man teko girdeti ir sugyventiniu turtas dalijamas. Reiketu su teisininkais pasikonsultuoti.
2011/01/11 21:15:26 21:15:26
Svečias: ugnelė.: svetlana: Nesuprantama, kodel jus turite atsisakyti buto? Juolab kad prie pirkimo prisidejote. Kaltieji siaip iseina, o buta palieka nuskriaustajai pusei.
Kiek man teko girdeti ir sugyventiniu turtas dalijamas. Reiketu su teisininkais pasikonsultuoti.
Sugyventinių turtas dalijamas tik tada, jei jį perkant įregistruojamas abiejų vardu, t.y. abu tampa bendrasavininkiais. O šiaip - kas atsinešė sofą, tas ir išsineš ją, kieno vardu pirktas automobilis, to ir bus. Šioje vietoje įstatymas išlygų nenumato.
O va nuo to momento, kai susituoksite, visas įsigytas turtas (ne padovanotas ir ne paveldėtas) yra dalijamas, nepriklausomai ar vienas dirba, ar abu.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume