Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Nuomonė apie psichologus

Nuomonė apie psichologus

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/17 18:22:27 18:22:27

Didybės manija ir paranoja. O gal ir nepilnavertiškumo kompleksas (dėmesio trūkumas).

samanta:
mangofruit0406: O tai kaip suprantu, tavo, naujosios Samantos, misija yra teršti forumą pasisakymais, kurie niekam neįdomūs? Nesuprantu aš kažko, bet panašu į ligonį. Kažkokia manija?
samanta:
[b:36i0sudz]Taip, tu esi Lelis Borgia [/b:36i0sudz] ir šnekėk ką nori, bet faktai nuo kvailo pasisakymo atskirai vaikšto

[b:36i0sudz]O ir mūsų siaksuolioji bohemos atstovė Tokia seksova ir kūrybinga, kad uch Jokia misija, jokia, o ką tu čia gini? Liaudies atstovė būsi?[/b:36i0sudz]

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/17 18:25:25 18:25:25

BjauriBoba:
Aha! Pataikei, kaip pirstu i subine. Nors man giliai px kas yra kas, bet man paciai pats laikas keisti nika. Taip, kad BB jums sako AIA!

[b:13cpimk4]AIA BB Beje, truputį stilius neša į seną gerą Zygfridą, tik nesuprantu kam tam sekso pertekliumi besiskundžiančiam robokopui apsimetinėt boba? [/b:13cpimk4] Na viena išvada padaryta - čia bendrauja +-3 žmonės vis pakeisdami niką į kitą

Be to, greipfrukte, dėkoju už diagnozę

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/17 18:30:55 18:30:55

[quote="mangofruit0406"]O tai kaip suprantu, tavo, naujosios Samantos, misija yra teršti forumą pasisakymais, kurie niekam neįdomūs? Nesuprantu aš kažko, bet panašu į ligonį. Kažkokia manija?[quote="samanta"]

Netikėk, Mango, ( ir kiti) paistalais apsišaukelės , naudojančios mano vardą. Manau, lengva atskirti kas yra kas, nes apsišaukelė nejaučia meilės žmonėms ir noro jiems padėti - todėl ir niršta. Ji nenori, kad kiti atrastų savo laimę, jai atrodo, kad geriau visiems būna taip bloga kaip jai. Vargšė vieniša siela... Ryt būsiu jau registruota DP narė, tik neieškanti poros - ir visi nesusipratimai su mano vardu baigiasi. Norėtųsi, kad forumas būtų naudingas, saugus, kad žmonės bent minimaliai gerbtų vieni kitus ir toleruotų skirtingas nuomones. Linkiu visiems kuo didžiausios sėkmės .

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/17 18:42:19 18:42:19

kodel ne siandien? registruokis dabar.
o del to poru nesiulymo, tai smarkiai klysti. as registruota, pazimejus, kad nesiustu jokiu suderintu ir nesuderintu. bet visvien siuncia tuntais. nors parasiau mano gyvenama vieta negro siknaskylej o metu man kazkur tai 99, bet visvien protinga sistema randa su kuo suderinti.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/17 18:43:46 18:43:46

Kituose forumuose, norint išvengti panašių nesąmonių, būtinai reikia prisiregistruoti. Dabar Lietuvoj madinga pamazgas pilti anonimiškai, nes gali išsilieti kiek širdis geidžia ir būti nenubaustas. Nors Darni pora ir galėtų išsiaiškint IP ir blokuot.. bet esmė tame kad tokių savęs nemylinčių žmonių nesumažės..

samanta:
mangofruit0406: O tai kaip suprantu, tavo, naujosios Samantos, misija yra teršti forumą pasisakymais, kurie niekam neįdomūs? Nesuprantu aš kažko, bet panašu į ligonį. Kažkokia manija?
samanta:

Netikėk, Mango, ( ir kiti) paistalais apsišaukelės , naudojančios mano vardą. Manau, lengva atskirti kas yra kas, nes apsišaukelė nejaučia meilės žmonėms ir noro jiems padėti - todėl ir niršta. Ji nenori, kad kiti atrastų savo laimę, jai atrodo, kad geriau visiems būna taip bloga kaip jai. Vargšė vieniša siela... Ryt būsiu jau registruota DP narė, tik neieškanti poros - ir visi nesusipratimai su mano vardu baigiasi. Norėtųsi, kad forumas būtų naudingas, saugus, kad žmonės bent minimaliai gerbtų vieni kitus ir toleruotų skirtingas nuomones. Linkiu visiems kuo didžiausios sėkmės .

BB*

B

2 įrašai

2010/01/17 18:47:43 18:47:43

samanta:
BjauriBoba:
Aha! Pataikei, kaip pirstu i subine. Nors man giliai px kas yra kas, bet man paciai pats laikas keisti nika. Taip, kad BB jums sako AIA!

[b:3k0k6tvx]AIA BB Beje, truputį stilius neša į seną gerą Zygfridą, tik nesuprantu kam tam sekso pertekliumi besiskundžiančiam robokopui apsimetinėt boba? [/b:3k0k6tvx] Na viena išvada padaryta - čia bendrauja +-3 žmonės vis pakeisdami niką į kitą
Be to, greipfrukte, dėkoju už diagnozę

As pamaloninta, kad mane prilygino paciam didziajam Zygfridui.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/17 18:52:05 18:52:05

[quote="mangofruit0406"]Kituose forumuose, norint išvengti panašių nesąmonių, būtinai reikia prisiregistruoti. Dabar Lietuvoj madinga pamazgas pilti anonimiškai, nes gali išsilieti kiek širdis geidžia ir būti nenubaustas. Nors Darni pora ir galėtų išsiaiškint IP ir blokuot.. bet esmė tame kad tokių savęs nemylinčių žmonių nesumažės..[quote="samanta"]

Deja, Mango, iš tikrųjų pamazgas pilti patogiausia anonimiškai - kai pasakiau svečiui tiesiai šviesiai apie tai - ji nutarė man įrodyti, kad vardas nieko nereiškia. Bet ne viskas taip paprasta. Juk visi žinome, kad vardą galima bet kokį rašyti kaskart. Bet yra padorumas ir atsakomybė. Man maloniau gyventi tarp mylinčių ir mylimų žmonių - todėl ir stengiuosi bent kiek įnešti į gyvenimą gerumo, šilumos... Bet matau, kad visada atsiranta tokių, kas to nesugeba daryti ir pavydi... kaip šuo ant šieno: nei sau, nei kitam. Tiek to. Mes atžįstame vieni kitus - širdimi.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/17 18:53:31 18:53:31

samanta: Deja, Mango, iš tikrųjų pamazgas pilti patogiausia anonimiškai - kai pasakiau svečiui tiesiai šviesiai apie tai - ji nutarė man įrodyti, kad vardas nieko nereiškia. Bet ne viskas taip paprasta. Juk visi žinome, kad vardą galima bet kokį rašyti kaskart. Bet yra padorumas ir atsakomybė. Man maloniau gyventi tarp mylinčių ir mylimų žmonių - todėl ir stengiuosi bent kiek įnešti į gyvenimą gerumo, šilumos... Bet matau, kad visada atsiranta tokių, kas to nesugeba daryti ir pavydi... kaip šuo ant šieno: nei sau, nei kitam. Tiek to. [b:3s01hyy7]Mes atžįstame vieni kitus [/b:3s01hyy7]- širdimi.

Žįsk žįsk

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/17 18:55:28 18:55:28

[b]AIA BB Beje, truputį stilius neša į seną gerą Zygfridą, tik nesuprantu kam tam sekso pertekliumi besiskundžiančiam robokopui apsimetinėt boba?

As pamaloninta, kad mane prilygino paciam didziajam Zygfridui. [/quote]

Beje, BB, žinote, kad Zygfrid yra...moteris/mergina? Tai dar viena apgaulė forume. Ir negalime garantuoti, kad apsišaukelė mano vardu tai ne kokia Zygfrid atgimusi iš pelenų. Ką darysi - virtuali erdvė.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/17 18:56:29 18:56:29

[quote="mangofruit0406"]Kituose forumuose, norint išvengti panašių nesąmonių, būtinai reikia prisiregistruoti. Dabar Lietuvoj madinga pamazgas pilti anonimiškai, nes gali išsilieti kiek širdis geidžia ir būti nenubaustas. Nors Darni pora ir galėtų išsiaiškint IP ir blokuot.. bet esmė tame kad tokių savęs nemylinčių žmonių nesumažės..[quote="samanta"][quote="mangofruit0406"]O tai kaip suprantu, tavo, naujosios Samantos, misija yra teršti forumą pasisakymais, kurie niekam neįdomūs? Nesuprantu aš kažko, bet panašu į ligonį. Kažkokia manija?[quote="samanta"]

man sitas niku karas juokingas.

panasu, kad tokiu kam juokingas daug, todel cia tiek samantu atsirado. gal kas gali suskaiciuoti kiek

Beja, ka ir uz ka DP turi blokuoti? Taisykles leidzia rasyti tokiu vardu, kokiu nori. Realiam gyvenime taip pat pilna samantu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume