2010/01/17 17:21:05 17:21:05
samanta: samanta: [
[i:nookpcst]Taip, isklaidysim mitus apie sia profesija. [b:nookpcst]Pagalbos ranka formume visa para [/b:nookpcst]- samantos moksliniai psichloginiai patarimai. [b:nookpcst]Nemokamai[/b:nookpcst]
Jau suradau savo laime ir kitiem galiu parodyt, ka daro gerai, ka blogai, atsikratyti rigidisku stereotipu
Rasykit, gerb. sveciai be vardo ir su vardais, pamatysite, kad psihologas taip pat zmogus
Pirmas klausimas: ko tikiesi is psichologo? Gal patarimo..?
[/i:nookpcst]
[b:nookpcst]Šitą kvailystę rašiau ne aš, o "garbingasis" svečias, liedamas pavydo ir pykčio tulžį. Nežinau, kas jus taip nuskraudė gyvenime, kad jūs griebėtės tokių nedorų priemonių... Tegu jus Dievas ar jūsų paties sąžinė teisia. Parašykite geriau paie save, anonime, pasivadinęs mano vardu. Spėju, kad labai norite būti į mane panašus .[/b:nookpcst]
O tu jautiesi vienintelė samanta ant šios žemelės esanti? Rašiau ne aš, taip kad ne vienas negarbingas svečias juokiasi iš to kvailo požiūrio, kad jau vardas, kuriuo GALBŪT visada pasirašinėji yra kažkoks NE LIGOS požymis Pati esi su svečio teisėmis. Beje, dar vienas mažas pastebėjimas - jeigu kažkurį laiką nerašo mūsų pirmtakė samanta, tai ir gerbiamas Lelis Borgia tyli, o jeigu apsireiškia, tai abu krūvoj ir būtinai vienas kito pasisakymus kaip labai teisingus pakartoja.. Ir abu svečiai.. Tai ar nesidubliuojat Leli Borgia-samanta? Ar nebūsit vienas asmuo po kauke?
2010/01/17 17:31:01 17:31:01
samanta: samanta: samanta: [
[i]Taip, isklaidysim mitus apie sia profesija. [b:309nld7v]Pagalbos ranka formume visa para [/b:309nld7v]- samantos moksliniai psichloginiai patarimai. [
O tu jautiesi vienintelė samanta ant šios žemelės esanti? Rašiau ne aš, taip kad ne vienas negarbingas svečias juokiasi iš to kvailo požiūrio, kad jau vardas, kuriuo GALBŪT visada pasirašinėji yra kažkoks NE LIGOS požymis Pati esi su svečio teisėmis. Beje, dar vienas mažas pastebėjimas - jeigu kažkurį laiką nerašo mūsų pirmtakė samanta, tai ir gerbiamas Lelis Borgia tyli, o jeigu apsireiškia, tai abu krūvoj ir būtinai vienas kito pasisakymus kaip labai teisingus pakartoja.. Ir abu svečiai.. Tai ar nesidubliuojat Leli Borgia-samanta? Ar nebūsit vienas asmuo po kauke?
[b:309nld7v]Ne, tikrai nesu Lelis Borgia, ir ne visada mes turėjome su juo vieną nuomonę. Nebuk paranojike . Man nesunku užsiregistruoti ir vėl Į DP, nors poros nebeieškau. Tada tau palengvės??? [/b:309nld7v]
2010/01/17 17:35:58 17:35:58
samanta: [b:32ez69bb]Ne, tikrai nesu Lelis Borgia, ir ne visada mes turėjome su juo vieną nuomonę. Nebuk paranojike . Man nesunku užsiregistruoti ir vėl Į DP, nors poros nebeieškau. Tada tau palengvės??? [/b:32ez69bb]
[b:32ez69bb]Taip, tu esi Lelis Borgia [/b:32ez69bb] ir šnekėk ką nori, bet faktai nuo kvailo pasisakymo atskirai vaikšto
2010/01/17 17:51:58 17:51:58
O tai kaip suprantu, tavo, naujosios Samantos, misija yra teršti forumą pasisakymais, kurie niekam neįdomūs? Nesuprantu aš kažko, bet panašu į ligonį. Kažkokia manija?
samanta: samanta: [b:25otf259]Ne, tikrai nesu Lelis Borgia, ir ne visada mes turėjome su juo vieną nuomonę. Nebuk paranojike . Man nesunku užsiregistruoti ir vėl Į DP, nors poros nebeieškau. Tada tau palengvės??? [/b:25otf259]
[b:25otf259]Taip, tu esi Lelis Borgia [/b:25otf259] ir šnekėk ką nori, bet faktai nuo kvailo pasisakymo atskirai vaikšto
2010/01/17 18:02:57 18:02:57
Na ne, chebryte, Lelis Borgia. Faktas.
2010/01/17 18:03:29 18:03:29
mangofruit0406: O tai kaip suprantu, tavo, naujosios Samantos, misija yra teršti forumą pasisakymais, kurie niekam neįdomūs? Nesuprantu aš kažko, bet panašu į ligonį. Kažkokia manija?
samanta: samanta: [b:638fqdg6]Ne, tikrai nesu Lelis Borgia, ir ne visada mes turėjome su juo vieną nuomonę. Nebuk paranojike . Man nesunku užsiregistruoti ir vėl Į DP, nors poros nebeieškau. Tada tau palengvės??? [/b:638fqdg6]
[b:638fqdg6]Taip, tu esi Lelis Borgia [/b:638fqdg6] ir šnekėk ką nori, bet faktai nuo kvailo pasisakymo atskirai vaikšto
[b:638fqdg6]O ir mūsų siaksuolioji bohemos atstovė Tokia seksova ir kūrybinga, kad uch Jokia misija, jokia, o ką tu čia gini? Liaudies atstovė būsi?[/b:638fqdg6]
2010/01/17 18:04:17 18:04:17
BjauriBoba: Na ne, chebryte, Lelis Borgia. Faktas.
[b:339qj3br]Gal ir Lelis Borgia, niekada negali žinot [/b:339qj3br]
2010/01/17 18:09:13 18:09:13
BjauriBoba: Na ne, chebryte, Lelis Borgia. Faktas.
Lelis Borgia- tikras. Faktas- norejau pasakyti, tik puse zodziu dingo
2010/01/17 18:12:45 18:12:45
BjauriBoba: BjauriBoba: Na ne, chebryte, Lelis Borgia. Faktas.
[b:2qk8ufbj]Kaip suprast tikras? Matei, lietei, čiupinėjai? Ar pati bjauri boba ir yra Lelis Borgia, kad taip užtikrintai?[/b:2qk8ufbj]
2010/01/17 18:20:15 18:20:15
samanta: BjauriBoba: BjauriBoba: Na ne, chebryte, Lelis Borgia. Faktas.
[b:36vvprrv]Kaip suprast tikras? Matei, lietei, čiupinėjai? Ar pati bjauri boba ir yra Lelis Borgia, kad taip užtikrintai?[/b:36vvprrv]
Aha! Pataikei, kaip pirstu i subine. Nors man giliai px kas yra kas, bet man paciai pats laikas keisti nika. Taip, kad BB jums sako AIA!
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume