Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Nuomonė apie psichologus

Nuomonė apie psichologus

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/24 10:00:34 10:00:34

Be saibu:
Svečias:
O psichologu duona - tai silpnos asmenybes.

Aha. O puikybe narcizo.
Komercinio filmo ta ir psichologija, kad tu ji ziuretum. Ar zinai kodel moterims itin patinka meiles scenos?

O man atrodo atvirksciai, tik stipri asmenybe gali ten eiti.

Tai tu vaikstai?

Be saibu

B

623 įrašai

2012/05/24 12:31:11 12:31:11

As jau nesilankau. Bet ta kuri ana karta sake"man viskas gerai. Jei tau blogai tai tu ir eik" dabar vaiksto.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/05/24 14:11:50 14:11:50

Svečias: Butent - psichologai labai reikalingi siuolaikiniams paaugliams ir vaiikams.Suaugusiedmas vargu(bent jau sprendziu is savo patirties). Vos ne 20 m sedinti pries mane mergina tikrai negali p[adeti isspresti mano problemu..
Geras psichologas gali buti is prigimties - visi ziurejome titanika ir Visi mateme kaip Di Kapris atkalbinejo Keit nesokti i jura.

Aš irgi taip manau.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/24 14:40:43 14:40:43

Buvo tokis atvejis kai pratybas teko rinktis vadova is dvieju vyru ir moters. Sritis man visai nauja. Moteris lyg vienmete, o vaikinai jaunesni. Pamenu buvo dilema, kad neturiu is ko rinktis.
Pagavau save vertinant ne pagal ju zinias ir patirti, o pagal amziu.

Jaunas ar senas.
Jaunas gal neturi praktines patirties bet jis turi motyvacija. Ko pas vyresni gali ir nebuti. Nekalbu apie 20. Net abejoju ar tokio amziaus aplamai gali tureti diploma. Veikiau skamba stereotipu neveikti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/24 14:51:00 14:51:00

Psichologai negali man padeti nes jie visi palei dvidesimt.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/24 15:16:13 15:16:13

Svečias: Butent - psichologai labai reikalingi siuolaikiniams paaugliams ir vaiikams.Suaugusiedmas vargu(bent jau sprendziu is savo patirties). Vos ne 20 m sedinti pries mane mergina tikrai negali p[adeti isspresti mano problemu..
Geras psichologas gali buti is prigimties - visi ziurejome titanika ir Visi mateme kaip Di Kapris atkalbinejo Keit nesokti i jura.

Taip, geras psichologas gali būti iš prigimties. Tik profesionalūs psichologai neatkalbinėja ir neįkalbinėja. Jie padeda padėti sau, geriau save pažinti, pamatyti tiek tamsiąsias puses, tiek stiprybes. O didėjant sąmoningumui, daraisi tvirtesnis ir atsiranda kur kas daugiau pasirinkimo laisvės.

Visiškai pritariu Draugui be pinigėlių ir svetlanai.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/05/24 20:39:34 20:39:34

Be saibu:
Svečias:

Aha. O puikybe narcizo.
Komercinio filmo ta ir psichologija, kad tu ji ziuretum. Ar zinai kodel moterims itin patinka meiles scenos?

O man atrodo atvirksciai, tik stipri asmenybe gali ten eiti.

Tu teisus, Drauge. Tik stipri asmenybė, pridursiu,turinti problemų, kurių tuo metu negali išspręsti pati/pats.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume