Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Nuomonė apie psichologus

Nuomonė apie psichologus

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/17 19:00:07 19:00:07

samanta: [b]AIA BB Beje, truputį stilius neša į seną gerą Zygfridą, tik nesuprantu kam tam sekso pertekliumi besiskundžiančiam robokopui apsimetinėt boba?
As pamaloninta, kad mane prilygino paciam didziajam Zygfridui.

Beje, BB, žinote, kad Zygfrid yra...moteris/mergina? Tai dar viena apgaulė forume. Ir negalime garantuoti, kad apsišaukelė mano vardu tai ne kokia Zygfrid atgimusi iš pelenų. Ką darysi - virtuali erdvė.[/quote]
Aš kaip pikaso - pakylu kaip feniksas iš pelenų su nauja daina apie palangos jūrą...

Oi, samanta, neneigsiu, kad KARTAIS visai protingai pašnekat, bet humoro jausmo stoka ir per rimtas visko vertinimas gerokai nemalonų bendravimą su jumis padaro Na sakyčiau ne tiek nemalonų, kiek ribotą

BB*

B

2 įrašai

2010/01/17 19:03:27 19:03:27

samanta: [b]AIA BB Beje, truputį stilius neša į seną gerą Zygfridą, tik nesuprantu kam tam sekso pertekliumi besiskundžiančiam robokopui apsimetinėt boba?
As pamaloninta, kad mane prilygino paciam didziajam Zygfridui.

Beje, BB, žinote, kad Zygfrid yra...moteris/mergina? Tai dar viena apgaulė forume. Ir negalime garantuoti, kad apsišaukelė mano vardu tai ne kokia Zygfrid atgimusi iš pelenų. Ką darysi - virtuali erdvė.[/quote]
Na, jei Zygfrid moteris, tai kad man taip tokia podruzke radus... bet kaip cia ja isrisi tarp visu samantu

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/17 19:04:06 19:04:06

Aš kaip pirmas plagijavęs samantą truputį kaltas jaučiuosi, bet jeigu tiek nepasitenkinimo ja atsirado, tai matyt ne be reikalo. Neveltui sako, kad labiausiai ir akivaizdžiausiai stogas pavažiuoja žmonėms, kurie kapstosi po psichologiją

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/17 19:05:35 19:05:35

samanta:
samanta: [
[i:e5i7jmrz]Taip, isklaidysim mitus apie sia profesija. [b:e5i7jmrz]Pagalbos ranka formume visa para [/b:e5i7jmrz]- samantos moksliniai psichloginiai patarimai. [b:e5i7jmrz]Nemokamai[/b:e5i7jmrz]
Jau suradau savo laime ir kitiem galiu parodyt, ka daro gerai, ka blogai, atsikratyti rigidisku stereotipu
Rasykit, gerb. sveciai be vardo ir su vardais, pamatysite, kad psihologas taip pat zmogus
Pirmas klausimas: ko tikiesi is psichologo? Gal patarimo..?
[/i:e5i7jmrz]
[b:e5i7jmrz]Šitą kvailystę rašiau ne aš, o "garbingasis" svečias, liedamas pavydo ir pykčio tulžį. Nežinau, kas jus taip nuskraudė gyvenime, kad jūs griebėtės tokių nedorų priemonių... Tegu jus Dievas ar jūsų paties sąžinė teisia. Parašykite geriau paie save, anonime, pasivadinęs mano vardu. Spėju, kad labai norite būti į mane panašus .[/b:e5i7jmrz]

Dieve, koks EGOCENTRIZMAS!

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/17 19:06:25 19:06:25

ir isvis ko cia lindi istisai diena nakti, jei jau laime susiradai?) [/quote]
ISŠ JŪSŲ ATEINU LAIMĘ ATIMTI- VAT

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/17 19:10:42 19:10:42

As suskaiciuoju 5 samantas ir turiu pasakyti, kad tarp tu, atseit netikru, visai idomiu ir protingu zmoniu yra

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/17 19:11:44 19:11:44

samanta: Aš kaip pirmas plagijavęs samantą truputį kaltas jaučiuosi, bet jeigu tiek nepasitenkinimo ja atsirado, tai matyt ne bee reikalo. Neveltui sako, kad labiausiai ir akivaizdžiausiai stogas pavažiuoja žmonėms, kurie kapstosi po psichologiją

ne ja nepasitenkinimo o netikromis. tikrai kazkoks durniu forumas.neidomu.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/17 19:12:41 19:12:41

samanta: Aš kaip pirmas plagijavęs samantą truputį kaltas jaučiuosi, bet jeigu tiek nepasitenkinimo ja atsirado, tai matyt ne be reikalo. Neveltui sako, kad labiausiai ir akivaizdžiausiai stogas pavažiuoja žmonėms, kurie kapstosi po psichologiją

vau, pasirodo ir samanta - vyras

kas galėjo pagalvoti

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/17 19:16:14 19:16:14

samanta:
samanta: Aš kaip pirmas plagijavęs samantą truputį kaltas jaučiuosi, bet jeigu tiek nepasitenkinimo ja atsirado, tai matyt ne be reikalo. Neveltui sako, kad labiausiai ir akivaizdžiausiai stogas pavažiuoja žmonėms, kurie kapstosi po psichologiją

vau, pasirodo ir samanta - vyras
kas galėjo pagalvoti

prie ko čia samanta vyras? Tarp manęs ir jos pirmiausia kilo barnis dėl nikų. Ji buvo šventai įsitikinus, kad jai užtenka pasirašyt samanta ir ją visi žino, o visi kiti svečiai - beteisiai. Pirmiausia, kodėl aš neturiu niko ar galbūt niekas manęs nežino, nes nesu čia budintysis personalas ir ateinu vieną kartą į savaitę, todėl ir nematau reikalo kurt niko. Beje, jei ir yra įdomių žmonių, tai tikrai ne tu su savo mažvaikišku strykinėjimu Kai išmoksi normaliai sakinį suregzt, tai apsieikšk

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/17 19:26:21 19:26:21

M taip, įdomu jus čia paskaityti... Neturite ką veikti . Nepriaugo kai kurie iki tam tikro lygio. O tie kurie priaugo - iš čia išėjo. Sudie, aukite didučiai, būkite geručiai - mane pavaduosite - pagarbiai - Samanta.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume