Sutinku, kad bėgant metams vienatvė ima vis labiau bauginti. Niekada nežinai, kada gali pasisekti sutikti norimą žmogutį. Šitame portale sutikau tikrai turintį gerų savybių žmogų, tokį, kokį kažkada įsivaizdavau, tokį kokio norėjau. Sakyčiau "idealus vyras", tik kad turėjome vieną trūkumą negalėjome būti kartu, negalėjome vienas kito pamilti. Neturiu visiškai patirties su vyrais, nežinau, ką reiškia santykiai, todėl kai viskas nutrūko, nors nieko rimto ir nebuvo mane apėmė paniška baimė, kad tai buvo vienintelė gyvenimo galimybę, užpildyti vienatvę ir aš ja nepasinaudojau. Nors vaikiška sąkyti, kad aš įsimylėjau vienpusiškai, nes tai dagiau tikrai įsivaizdavimu ir susirašinėjimo sukurto pasaulio idealizavimas, bet man nepaprastai sunkuišgyventi tą išsiskyrimą. Aš bandau keisti save ir savo požiūrį, įtikindama, kad vienatvės įvaizdis atėjo iš aplinkos. Reikia išmokti mylėti save, neužsidaryti savyje ir mokytis džiaugtis akimirkomis, tada gal nebesijausime vieniši, nes nebebus nuobodu patiems su savimi. Pasakyti lengva, žodžiai daug lengviau išsprūsta, nei tikėjimas jais. Nors šiuo metu norisi rėkti visam pasauliui, kad aš noriu būti tik su juo, bet tuo pačiu metu sakau, kad laikyti jį širdyje, net nebūnant su juo drauge yra vienatvės užpildymas. Nustokim gailėtis savęs, nes mes nesame vieniši turime bendraminčių ir sunkiomis akimirkomis ieškokime su kuo pasidalinti. Net jai tai yra tik šis portalas. Reikiamu momentu, vienišius susiras šį fotumą ir perskaitys Jūsų mintis, pridės komentarą. O aš ir esu viena iš tokių. Gi ankščiau net smalsumo vedama čia neužsukdavau. Kam yra anoniminiai alkoholikųsusitikimai. Ogi tam, kad prisipažintum, kas rytą sau, kad aš esu alkoholikas ir todėl daugiau nebegersiu. Tad sakykime aš esu vienišas, bet daugiau nebeliūdėsiu, kad vienišas, nes esu dar laisvas ir atviras meilei.