išgyvenu bėgdama. dirbu.einu į klubus.ir šiaip su pc ar knyga pabūnu viešose vietose . turiu draugų, bet tie su kuriais galėčiau pasidalint savo tikraisiais jausmais, būt savimi, yra toli užsieniuose... šiandien jaučiuosi tooookia vieniša.visgi pirmas vienišas valentadienis po ketverius metus trukusių santykių.
ir ką aš darysiu?
vėl bėgsiu.desperatiškai išsiilgusi artumo ir šilumos netoli te nubėgu... Į kokį klubą, į svetimą, nieko nereiškiantį glėbį... liūdna. kažin ar kitaip galima apibendrinti. bet tikiu, kad praeis. kažkada. gal net juoksiuosi iš savo širdies virpulių.
noriu sutikti savo žmogų.bijau, kad mano didelio jausmo žmogus kažkur vaikštinėja gatvėmis.ir mes visada prasilenkiam.
kaip toj Keistuolių dainoj:
"Maži jausmai prašo
Valgyti, gerti, miegoti
Dėvi ryškiais rūbais, spalvotais kaklaraiščiais
O didelis jausmas
Toli pievose gano karves
Draugauja su lauko našlaitėmis
Vakarais pavargęs pareina
Atsigeria pieno
Krenta ant šieno
Nubraukia veidu ropojantį vabalą
Ir jam nė motais, kad kažkas jo
Visą gyvenimą ieško"
dar bijau, kad leisiu save mylėti.kažkam, kas labai to norės.bet negalėsiu atsakyt tuo pačiu.pasiduosiu, sukursiu iliuzijų, bet vieną dieną pakelsiu galvą ir pasakysiu "atleisk, turbūt niekada tavęs nemylėjau." nenoriu skaudinti.daugiau nebenoriu suklyst.
taip ir gyvenam
juokingiausia, kad esu nė kiek nebeviltiška, tik su netrumpu sąrašiuku koks turėtų būti mano žmogus .neketinu priimti kompromisų.
stočiau į savitarpio pagalbos grupę "Gražūs, protingi, bet vieniši"
Ačiū, kad išklausėt.
Neliūdėkit, nė vienas vienišas nėra vienas.