Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Kaip pamiršti mylimą žmogų?

Kaip pamiršti mylimą žmogų?

Vardass

V

9 įrašai

2009/04/02 00:43:05 00:43:05

as ir mylejau viena mergina,dovanojau graziausias geles,grazius dalykus,sekiojau is paskos,sakiau grazius zodzius,nieko negailejau,keturis metus murkiau kasdien kad isteketu,bet veltui viskas! jos akyse buvau tik nevykelis...visi geri buvo bet tik ne as.! mete mane ir tiek. dar biski draugaujam,bet ji pazintyse sau jaunikio ieskosi. na ji jaunesne penkiolika metu uz mane buvo. nepykstu ant jos.

sandryte39

S

363 įrašai

2009/04/02 05:48:30 05:48:30

man irgi atrodo,kad cia tik seksualine trauka is vyro puses

mėlynakė

M

60 įrašai

2009/04/02 14:46:37 14:46:37

kiesux, tu tikras šaunuolis , labai tau dėkoju esi protingas vaikinas. Pasakyk man dar viena dalyka , ar tikrai mylintis vyras gali vardan vaiku užgniaušt tikra meilę moteriai ir pasiaukot , nuspresdamas užbaikti bet kokius santykius. O tuos 3 mėnesius siusdavo man beprotiškas meilės žinutes ,ir tikrai jaučiau kad mane myli. Ar pas vyrus viskas kitaip mastosi? Ar tas meilės jausmas gali staigiai imt ir užgest, jai jis buvo tikras? Supranti mes vienas kita ysimylėjom net nematę kaip kuris atrodo , jis sakė kad jausmus man pjuto , gaves antrą žinutę ,o aš gal gavus penktą. Ir susirašinėjom kokį mėnesį tik paskui susitikom pirma karta, bet žinai nu taip viskas sutapo tarp musu kad net šiurpas eidavo. Ir jug pamilom pirmiause tai vienas kito vidu , o tik paskui pamatėm kas yra kas. Kaip jis mane pamatė pasakė kad nesitikėjo tai išvyst sakė , tu visiškai mano skonio moteris. O del dabartinio vyro tai žinok , kad tikrai taip buna kad 16 metu gali gyvent be meilė, tiesiog buvo toke situacija kad man reikėjo pabėkt iš namu, ir padriau kaip tu sakai klaida, už kuria per tuos metus brangei sumokėjau. Patark ar aš galėčiau pirma, tam vyrui kurį myliu paskambint ar rašyt žinutes , rašyt pabandžiau jis man neatrašo, žinau kad pas ji dabar daug problemu ir labai sudėtingas laikas. Per tuos 3 mėnesius jam teko suploti 3000 litu už musu žinutes ir pokalbius ,nes jis tralistas tai musu pagrindinis bendravimas vygdavo , kaip jis budavo reise , užsienyja. Ar gali ,nemylintis žmogus kloti tokius pinigus? Juk nuo to šeima nukentėjo , vistik po 1000 i mėnesi neparneždavo , o už telefoną mokėdavo. Ačių tau už draugiškumą, ir patarimus.

Erikut??

E

101 įrašai

2009/04/02 16:16:09 16:16:09

Toms,kurios slepia savo meilę - pasakykit, jei sureaguos teigiamai - būsite laimingi, neigiamai - galėsite nurimti ir negalvoti : kas būtų,jeigu būtų.." ir pradėti pamiršinėti ir siekti ,ko trokštate.

kiesux

K

1086 įrašai

2009/04/02 19:27:29 19:27:29

Pasistengsiu trumpai atsakyti

mėlynakė: ar tikrai mylintis vyras gali vardan vaiku užgniaušt tikra meilę moteriai ir pasiaukot , nuspresdamas užbaikti bet kokius santykius.

Galima kalbeti tik bendrai, o bendru atveju tikrai vyras gali taip pasielgti, bet kaip jusu konkreciu atveju yra cia jau kitas klausimas, i kuri atsakyma vienintelis gali zinoti tik tas pats zmogus. Arba kitas variantas tiesiog nera ka uzgniausti.

mėlynakė:
O tuos 3 mėnesius siusdavo man beprotiškas meilės žinutes ,ir tikrai jaučiau kad mane myli. Ar pas vyrus viskas kitaip mastosi? Ar tas meilės jausmas gali staigiai imt ir užgest, [b:3iz7uwop]jai jis buvo tikras?[/b:3iz7uwop]

Daugelis atsakymu slypi jusu pacios zodziuose, va paryskinau. Pirmiausiai klausimas ar tikrai tas jausmas buvo tikras, ar tik atrode, kad tikras? Nesinori buti salisku, bet man labiau panasu, kad nebuvo kam uzgesti, nes jei jausmai tikri negesta ir pas vyrus jie taip lengvai, nebent tikrai nuosirdziai zmogus aukoja savo laime, vardan savo turimos seimos geroves. (nors meginant man suvokti jusu situacija kazkodel sunku tuo tiketi, ypac zinant jo profesija, bet nesakau, kad nebuna isimciu.)

mėlynakė: ar aš galėčiau pirma, tam vyrui kurį myliu paskambint ar rašyt žinutes , rašyt pabandžiau jis man neatrašo, žinau kad pas ji dabar daug problemu ir labai sudėtingas laikas. .

Uz parasyma ar pabandyma, niekas per galva neduos. as visalaik uz pameginima, bet proto ribose, kad tai netaptu saves zeminimu ir keleklupsciavimu. Ne taip senai as pats isgyvenau analogiska situacija, vienintelis skirtumas, kad abu nevede buvom. taip pat greita pazintis, neisdildomi yspudziai ir stiprus susizavejimas, kuris tesesi menesi... per visa menesi nebuvo nakties, kad miegociau ilgiau valandos laiko, dazniausiai nelikdavo laiko ir tam. Tik kai visa euforija baiges, atsitiko taip, kad mergina nenorejo isgirsti kas sakoma, nes vis dar gyveno tuo praeitu menesiu, nenoredama matyti nieko kita, ir kartojant tapati, tu sakiai ta ana, vadinas tai buvo tikra. Taip man ir paciam tada kai sakiau atrode tai kazkas tikra ir ypatinga, bet jei atejo laikas, kai supratau kitaip, negaliu as taip apgaudineti kita zmogu ir kankinti save. Tik pvz as tiesiai sviesiai sugebu pasakyti kas ir kaip, o daugelis zmoniu to nemoka ar nenori moketi, nes taip tiesiog nepatogu... Nesakau, kad jusu atvejis tokspats kaip man buvo, bet siulau nepamest galvos niekada ir pasverti labiau kas tikra ir kas nelabai. Nepameginsit, galit prarasti sansa i gyvenimo meile ir kankintis dar 16 metu su virs, pameginsit galit ir nudegti, bet galit ir pakeisti savo gyvenima. Viskas tik jusu rankose. Sekmes

mėlynakė

M

60 įrašai

2009/04/03 13:43:29 13:43:29

Ačiu tau labai, Kiesiux už patarimus tu tikras šaunuolis, ir tau sėkmės.

Laurrraaa

L

1 įrašai

2009/05/17 22:13:51 22:13:51

Sveiki,

Gal galetumete man patarti, kaip man pamirsti vaikina.jis man labai patinka kokius pora metu ir jis yra mano kaimynas, pries koki menesi taip pradejom kazkaip atrimiau bendrauti, bet stai, per viena vakareli, as biski padauginau alkoholio, na tai buvo mano klaida, as suprantu, bet tai tikrai ne pirmas musu balius kartu, kai buna daug alkoholio, na bet jis negere ta vakara visai, bet tada jis pradejo kabinti mano didziausia priese, (nu jis to nezinojo, kad as jos biski nemegstu) kita ryta, jis su manim net nesnekejo ta prasme elementariai pasisveikint ar dar kazka. ir visa laika negalejau net pasneket su juo, nes tie du buvo kaip sulipe, o jis mano kaimynas, tad matau ji daznai, o ta visa laika su juo, jauciuosi ziauriai palikta ant "ledo" ir iskaudinta. tikriausiai prisnekejau kokiu nesamoniu per ta baliu, bet esme tame, kad as neatsimenu, ka pasakojau, mat su juo visa laika buvau, noreciau atsiprasyt, bet gal jau per velu, ir gal jam tiesiog nerupi, turi juk ta kita, nenoriu pakliut i dar kvailesne sutuacija. nes jie per viena diena pasidare tokia porele, kaip kad mes per visa menesi nebuvom dabar jis su manim saltas, lyg vos pazinotu.

nata002

N

748 įrašai

2009/05/31 10:05:33 10:05:33

Laurrraaa: Sveiki,

Gal galetumete man patarti, kaip man pamirsti vaikina.jis man labai patinka kokius pora metu ir jis yra mano kaimynas, pries koki menesi taip pradejom kazkaip atrimiau bendrauti, bet stai, per viena vakareli, as biski padauginau alkoholio, na tai buvo mano klaida, as suprantu, bet tai tikrai ne pirmas musu balius kartu, kai buna daug alkoholio, na bet jis negere ta vakara visai, bet tada jis pradejo kabinti mano didziausia priese, (nu jis to nezinojo, kad as jos biski nemegstu) kita ryta, jis su manim net nesnekejo ta prasme elementariai pasisveikint ar dar kazka. ir visa laika negalejau net pasneket su juo, nes tie du buvo kaip sulipe, o jis mano kaimynas, tad matau ji daznai, o ta visa laika su juo, jauciuosi ziauriai palikta ant "ledo" ir iskaudinta. tikriausiai prisnekejau kokiu nesamoniu per ta baliu, bet esme tame, kad as neatsimenu, ka pasakojau, mat su juo visa laika buvau, noreciau atsiprasyt, bet gal jau per velu, ir gal jam tiesiog nerupi, turi juk ta kita, nenoriu pakliut i dar kvailesne sutuacija. nes jie per viena diena pasidare tokia porele, kaip kad mes per visa menesi nebuvom dabar jis su manim saltas, lyg vos pazinotu.

Mergyte, visu pirma nereikia tiek prisigerti, kad nieko neprisimintum..Man atrodo vyrams nera nieko slyksciau uz girta mergina..Ir atmerk akis, jei tam vaikinui tu rupetum , jis nebutu su kita.
O geriausia, paklausk jo paties..ar jis tau ka jaucia..
sekmes

nata002

N

748 įrašai

2009/05/31 10:09:21 10:09:21

Nelytė:
Aura: Jau keturi metai myliu žmogų be atsako. Tiesiog, negaliu sustoti jį mylejus. Vis tikiuosi, jog jis pajus man kažką, o galbūt ir jaučia, tik dėl savo uždarumo to nesako. Tenkinuosi retais susitikimais.. neaiškiom jo užuominom apie savo jausmus.. Kartais atrodo, jog jam patinka mane kankinti, jaustis mylimu.. Bandau jį pamiršti, nekontaktuoti, bet jis vis mane susiranda.. Stengiuosi įžvelgti kitame žmoguje kažką kas patrauktų, viskas veltui.. Jaučiuos kaip kvaila įsimylėjus 16-metė, nors man jau greit 30.
Šis jausmas labai kankina, aš pavargau jį mylėti, noriu pamiršti, išbraukti jį iš savo gyvenimo. Noriu myleti žmogų, kuris tikrai myli mane, o ne gyventi kažkokiomis iliuzijomis.. Aš atstumiu visus, kuriems patinku, manęs niekas daugiau nedomina..

Kaip nugalėti šį beprotišką jausmą?
Kaip pamiršti tą žmogų?

Pasakyk, kad myli ir galvoji apie bendra ateiti... Atsiskleis viskas, ka jis mano.
Nelaiminga Meile, tai liga. Vaistai dar neisrasti. Gydytojas esi tu pati! Ir niekas kitas neistrauks taves is to liuno, nebent... Laiminga Meile

Labai teisingai pasakyta..Pasakyk jam tiesiai, ir ziurek kaip jis reaguos..Kam save kvailai kankinti..Geriau gauti skaudu smugi iskart.., nei visa gyvenima svaigt apie nelaiminga meile..
Reikia dziaugtis gyvenimu cia ir dabar.., o ne gyvent kazkokiom svajonem. Manau tau truksta realizmo ir pasitikejimo savim.

norra

N

188 įrašai

2009/06/01 12:26:44 12:26:44

O kaip nustoti myleti mirusi vyra? Kai atrodo,kad niekas nebegales but toks artimas,taip mylet mane..Gal kam teko susidurt su sia situacija?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume