Pasistengsiu trumpai atsakyti
mėlynakė: ar tikrai mylintis vyras gali vardan vaiku užgniaušt tikra meilę moteriai ir pasiaukot , nuspresdamas užbaikti bet kokius santykius.
Galima kalbeti tik bendrai, o bendru atveju tikrai vyras gali taip pasielgti, bet kaip jusu konkreciu atveju yra cia jau kitas klausimas, i kuri atsakyma vienintelis gali zinoti tik tas pats zmogus. Arba kitas variantas tiesiog nera ka uzgniausti.
mėlynakė:
O tuos 3 mėnesius siusdavo man beprotiškas meilės žinutes ,ir tikrai jaučiau kad mane myli. Ar pas vyrus viskas kitaip mastosi? Ar tas meilės jausmas gali staigiai imt ir užgest, [b:3iz7uwop]jai jis buvo tikras?[/b:3iz7uwop]
Daugelis atsakymu slypi jusu pacios zodziuose, va paryskinau. Pirmiausiai klausimas ar tikrai tas jausmas buvo tikras, ar tik atrode, kad tikras? Nesinori buti salisku, bet man labiau panasu, kad nebuvo kam uzgesti, nes jei jausmai tikri negesta ir pas vyrus jie taip lengvai, nebent tikrai nuosirdziai zmogus aukoja savo laime, vardan savo turimos seimos geroves. (nors meginant man suvokti jusu situacija kazkodel sunku tuo tiketi, ypac zinant jo profesija, bet nesakau, kad nebuna isimciu.)
mėlynakė: ar aš galėčiau pirma, tam vyrui kurį myliu paskambint ar rašyt žinutes , rašyt pabandžiau jis man neatrašo, žinau kad pas ji dabar daug problemu ir labai sudėtingas laikas. .
Uz parasyma ar pabandyma, niekas per galva neduos. as visalaik uz pameginima, bet proto ribose, kad tai netaptu saves zeminimu ir keleklupsciavimu. Ne taip senai as pats isgyvenau analogiska situacija, vienintelis skirtumas, kad abu nevede buvom. taip pat greita pazintis, neisdildomi yspudziai ir stiprus susizavejimas, kuris tesesi menesi... per visa menesi nebuvo nakties, kad miegociau ilgiau valandos laiko, dazniausiai nelikdavo laiko ir tam. Tik kai visa euforija baiges, atsitiko taip, kad mergina nenorejo isgirsti kas sakoma, nes vis dar gyveno tuo praeitu menesiu, nenoredama matyti nieko kita, ir kartojant tapati, tu sakiai ta ana, vadinas tai buvo tikra. Taip man ir paciam tada kai sakiau atrode tai kazkas tikra ir ypatinga, bet jei atejo laikas, kai supratau kitaip, negaliu as taip apgaudineti kita zmogu ir kankinti save. Tik pvz as tiesiai sviesiai sugebu pasakyti kas ir kaip, o daugelis zmoniu to nemoka ar nenori moketi, nes taip tiesiog nepatogu... Nesakau, kad jusu atvejis tokspats kaip man buvo, bet siulau nepamest galvos niekada ir pasverti labiau kas tikra ir kas nelabai. Nepameginsit, galit prarasti sansa i gyvenimo meile ir kankintis dar 16 metu su virs, pameginsit galit ir nudegti, bet galit ir pakeisti savo gyvenima. Viskas tik jusu rankose. Sekmes