Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Kaip pamiršti mylimą žmogų?

Kaip pamiršti mylimą žmogų?

Matrona

M

1 įrašai

2009/06/21 17:13:26 17:13:26

Man cia kitos istorijos labai juokingos "pamaciau pora kartu ir isimylejau" net nepabendravus nesuprantu ar tai gali buti,kad susizavi tikiu bet tikrai isimyleti kazkas keisto,as mylejau vaikinuka 7 metus mes nebuvome daugiau nei geri draugai jis labai mane gerbe visada sulaukdavau is jo paramos kaip man reikedavo... as visada zinojau kad mes niekad nebusim pora kad jis niekad neziures i mane kaip i mano geriause drauge(jie buvo pora) keista bet kai jie susipyko as juos meginau taikyt nors man buvo be galo skaudu kai sakoma"jei myli paleisk "as taip ir padariau ir per nelemta mela as susipykau su juo susipykau su geriause drauge man nebuvo skaudu kad as jo nebematysiu kad nebematysiu tu zydru akiu kurios taip svelniai zvelgdavo i mane,buvo skaudziausia tai kad jis manes nebegerbs kad nebepasitikes ir is vis ziures i mane su pykciu... jus galvojat kad as jo nepamirsau,bet atsitiko taip kad susipazinau su tokiu vaikinuku kuris is pirmo karto sukele kozkokiu keistu jausmu mes pradejom bendraut kiekviena diena laukdavau kad greiciau praeitu naktis ir vel galeciau ji pamtyt (jis turejo mergina) mes istiesu labai graziai bendravom iki to lemtingo vakaro jis issiskyre su mergina o kodel?per mane no to karto pradejom pyktis prisnekejom slyksciu dalyku vienas kitam mes jau dabar nebebendraujam apie puse metu jis pradejo draugaut su mano lbj gera drauge gyvenimo ironija antra karta man taip o as ji isimylejau.. gaila bet kazko man truko kad jis butu su manim jis demesio istroskes idiotas o as... izuli ozka kuri visiem tik ir kabineja akis...gal tai jam ir nepatiko(istiesu musu draugyste nebuvo kaip draugu),na bet uz viena dalyka esu jam dekinga kad pamirsau savo pirmaja gyvenimo meile bet kas is to iklimpau i dar didesni s.....

....

.

7 įrašai

2009/09/22 16:41:14 16:41:14

Na manau visi turim tas pirmasias meiles..
As irgi papasakosiu kaip man buvo.
Taigi pries metus su puse bendravau su vaikinu, mes isimilejom vienas kita, bet as dar to nesupratau ir elgiausi kaip paskutine idijote. Jis pasiule man draugau, sutikau. bet mes nebendravom kaip pora, nes as buvau kvaila, kresdavau visokias kvailystes ir nusprendem issiskirti, man tai buvo nei kiek nesunku, bet po savaites as pajutau kad man begalo kazko truko ir tai buvo jis.. As labai gailejaus ka padariau kad elgiausi kaip mazas vaikas, negerbiau jo ir jo jausmu.. Metus su virsum del jo kentejau, verkiau beveik kiekviena nakty.. Man buvo be galo sunku.. Bet atejus pavasariui jis mane prisimine ir parase, pasiule susitikt, be galo apsidziaugiau.. Kai susitikom as buvau tokia laiminga, kad manes dar tokios niekas nebuvo mates.. Taciau po to karto mes vel ememe nebebendrauti.. Na ir atejus vasarai kai ji pamatydavau man jis buvo 0 vietoj.. Taciau vasaros gale atsirado naujas vaikinas su kuriuo susitikinejom, fainiai leisdavom laika, jis man sakydavo kad as jam patikau ir stipriai apkabindavo..Man buvo taip gera kartu su juo kad jai reiketu nemokeciau apsakyti zodziais.. Taigi mes taip susitikinejom ir po kiek laiko jis eme man neberasyt po savaite. Jai parasydavo - bendraudavo saltai, bet as vistiek dziaugdavausi ir vaiksciojau issisiepusi lyg ausu.. Ir man drauge nesenei pasake kad jis girtas prase jos numerio.. Ji jam ji dave bet pritare: duodu, kaip drauguj, tarp musu nieko nebus. Jie bendravo apie mane.. ji bande itikinti kad mane kabintu, klause ar as jam patinku ir jis pasake kad taip.. (as negaliu jo suprast) Ir kai as ji pamatydavau gatvei man nuotaika dingdavo ir budavau surugus visai dienai, nezinojau kur detis.. Ir stai vakar drauge pasake kad jis siule jai susitikt typo susipazint.. Be galo nusiminiau, verkiu kas 20 min.. nezinau ka man daryt, kai elgtis.. Noriu jo, bet suprantu, kad negaliu gaut.. Atrodo norisi mirt, zudytis.. Patarkit ka man daryt

Moteris33

M

54 įrašai

2009/09/22 16:59:15 16:59:15

....: Na manau visi turim tas pirmasias meiles..
As irgi papasakosiu kaip man buvo.
Taigi pries metus su puse bendravau su vaikinu, mes isimilejom vienas kita, bet as dar to nesupratau ir elgiausi kaip paskutine idijote. Jis pasiule man draugau, sutikau. bet mes nebendravom kaip pora, nes as buvau kvaila, kresdavau visokias kvailystes ir nusprendem issiskirti, man tai buvo nei kiek nesunku, bet po savaites as pajutau kad man begalo kazko truko ir tai buvo jis.. As labai gailejaus ka padariau kad elgiausi kaip mazas vaikas, negerbiau jo ir jo jausmu.. Metus su virsum del jo kentejau, verkiau beveik kiekviena nakty.. Man buvo be galo sunku.. Bet atejus pavasariui jis mane prisimine ir parase, pasiule susitikt, be galo apsidziaugiau.. Kai susitikom as buvau tokia laiminga, kad manes dar tokios niekas nebuvo mates.. Taciau po to karto mes vel ememe nebebendrauti.. Na ir atejus vasarai kai ji pamatydavau man jis buvo 0 vietoj.. Taciau vasaros gale atsirado naujas vaikinas su kuriuo susitikinejom, fainiai leisdavom laika, jis man sakydavo kad as jam patikau ir stipriai apkabindavo..Man buvo taip gera kartu su juo kad jai reiketu nemokeciau apsakyti zodziais.. Taigi mes taip susitikinejom ir po kiek laiko jis eme man neberasyt po savaite. Jai parasydavo - bendraudavo saltai, bet as vistiek dziaugdavausi ir vaiksciojau issisiepusi lyg ausu.. Ir man drauge nesenei pasake kad jis girtas prase jos numerio.. Ji jam ji dave bet pritare: duodu, kaip drauguj, tarp musu nieko nebus. Jie bendravo apie mane.. ji bande itikinti kad mane kabintu, klause ar as jam patinku ir jis pasake kad taip.. (as negaliu jo suprast) Ir kai as ji pamatydavau gatvei man nuotaika dingdavo ir budavau surugus visai dienai, nezinojau kur detis.. Ir stai vakar drauge pasake kad jis siule jai susitikt typo susipazint.. Be galo nusiminiau, verkiu kas 20 min.. nezinau ka man daryt, kai elgtis.. Noriu jo, bet suprantu, kad negaliu gaut.. Atrodo norisi mirt, zudytis.. Patarkit ka man daryt

Tik jau nereikia žudytis. Padaryk 50 pritūpimų, tada 10 atsispaudimų, tada 50 atsilenkimų, tada dar tris kartus pakartok, išsimaudyk duše, išgerk šilto pieno ir eik miegoti.
rytą, jei bus sunku - ir vėl pradėk pritūpimais..
o kai nusiraminsi, prisiminsi viską, dėl ko tau tas vaikinas nepatiko, kad skaudindavo tave nebendraudamas, kad...
Daug dar visko darysi ir praeis. Galnet čia paklausi patarimo o ką daryti toliau...
Bet dabar nusiramink, nustok bliauti ir eik daryti pritūpimų...

....

.

7 įrašai

2009/09/22 17:27:11 17:27:11

Nejaugi tie pritupimai padeda?

....

.

7 įrašai

2009/09/22 17:27:29 17:27:29

Nejaugi tie pritupimai padeda?

Audra65

A

69 įrašai

2009/09/22 17:38:39 17:38:39

elena: O neatrodo jums , kad pati jauciates egoistiskai to zmogaus atzvilgiu?? Gal jis is tikruju jus myli, gal zmogus nedriso pasakyt anksciau arba tik veliau jus isimylejo.Mano vyras taip pat buvo labai uzdaras, jei ne mano iniciatyva nebutume ir susituoke.Dabar 22 metai kartu laimingai gyvenam.Ar neverta pabandyt jei mylite? Vienas turi nusileisti , gal ir kiek daugiau pasiaukoti.Mes juk moterys_stiprios , vyrai daug silpnesni uz mus, jie nuolat nori supratimo, rupescio jais.Zmogus juk neieskos vien del sekso kelis metus, reiskia kazka tai jaucia jums.Cia visu patarimai- tai arba vienisu atstumtu senmergiu , arba niekad nemylejusiu.Jei mylite turite aukotis. sekmes

Mylėti, juk nebutinai aukotis ir jei kažkas stabdo viduj, tai nereiškia laidoti save gyva. Jei dar yra žmogus, kuris nuoširdžiai tavim rūpinasi...

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/22 17:51:25 17:51:25

gal dar kokiu patarimu butu?

Moteris33

M

54 įrašai

2009/09/23 07:27:03 07:27:03

....: Nejaugi tie pritupimai padeda?

Daryk ir sužinosi

kora

K

2495 įrašai

2009/09/23 07:31:27 07:31:27

[b:22wbbtl8]Kaip pamiršti mylimą žmogų? [/b:22wbbtl8]
- Jei zinai, kad su juo nebusi, tiesiog, ideti i viena puslapi gyvenimo albumo ir uzversti, pamirsti nesistengt.

adirondack

A

6 įrašai

2009/09/23 10:18:28 10:18:28

ar ne vedusi myli?? kad ir kaip ten bebutu jis nemyli taves bent is aprasymo matyti...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume