2008/10/20 06:48:05 06:48:05
Jau keturi metai myliu žmogų be atsako. Tiesiog, negaliu sustoti jį mylejus. Vis tikiuosi, jog jis pajus man kažką, o galbūt ir jaučia, tik dėl savo uždarumo to nesako. Tenkinuosi retais susitikimais.. neaiškiom jo užuominom apie savo jausmus.. Kartais atrodo, jog jam patinka mane kankinti, jaustis mylimu.. Bandau jį pamiršti, nekontaktuoti, bet jis vis mane susiranda.. Stengiuosi įžvelgti kitame žmoguje kažką kas patrauktų, viskas veltui.. Jaučiuos kaip kvaila įsimylėjus 16-metė, nors man jau greit 30.
Šis jausmas labai kankina, aš pavargau jį mylėti, noriu pamiršti, išbraukti jį iš savo gyvenimo. Noriu myleti žmogų, kuris tikrai myli mane, o ne gyventi kažkokiomis iliuzijomis.. Aš atstumiu visus, kuriems patinku, manęs niekas daugiau nedomina..
Kaip nugalėti šį beprotišką jausmą?
Kaip pamiršti tą žmogų?
2008/10/20 07:05:12 07:05:12
Net neisivaizduoju kaip jums padeti.Pati mylejau zmogu 8 metus jam net nezinant. Jis buvo vedes as daug jaunesne, dirbom tam paciam darbe, matydavomes vos ne kasdien.As tiesiog drebedavau ji pamacius, ir rausdavau ir baldavau . Dabar atrodo zinociau ka daryt..... Prisimenu ji ir dabar nors praejo beveik 20 metu ir turiu seima. Manau , meile toks jausmas , kurio neimanoma nugalet.Galbut tas zmogus jums skirtas.
2008/10/20 09:45:02 09:45:02
Bandau įsivaizduoti, kažkas panašaus ir man buvo ankstyvoje jaunystėje, suprantu, kad iš dalies nesinori prarasti to saldžiai kankinančio svaigulio ir fantazijų, bet dabar žiūrint į jus iš šono norisi sudaužyti tą fantazijų kevalą ir pažiūrėti, ar jame yra kas nors, ar tik tuštuma. Galbūt gaištate brangų laiką. Aš išsiaiškinčiau su tuo žmogum tiesiai šviesiai. Arba kaip nors subtiliau, pati jį kur nors pakviesčiau ir išprovokuočiau pokalbiui. Manau, didesnė tikimybė, kad jis išsigąs arba kad jis nieko daugiau iš jūsų nenori, ir jūsų santykiai nutrūks, bet jūs turėsit galimybę pati tvarkyti savo gyvenimą.
2008/10/20 09:47:10 09:47:10
2008/10/20 12:00:24 12:00:24
As mylejau vaikina nuo mokyklos, jis to gal net neitare. Vogciomis vis sekdavau ji akimis, buvo toks grazus, aukstas.Draugavo tik su graziomis merginomis.As tokia nebuvau, deja. Praejo daug metu, sukuriau seima, bet vyro nemylejau. Vis ji prisimindavau. Stengdavaus is pazistamu suzinot kur jis su kuo.. Dabar vis nueinu paslapciom prie jo kapo (jis zuvo avarijoj) uzdegu zvakute, pastoviu..asaros pacios rieda. As siulyciau jums tausot si jausma, nereikia stengtis jo pamirst .O gal tas zmogus jus isties myli, juk kitaip nesusirastu jusu.Jei jus susitinkat nors ir retai,reiskia visvien kazkas yra tarp jusu , gal jis labai nedrasus, gal bijantis atsakomybes..Juk zmoniu visokiu yra, kitus ypac sunku suprasti.Linkiu sekmes jums.Ir didziuokites savo jausmu, daug zmoniu yra prarade gebejima tokiems jausmams.
2008/10/20 13:16:23 13:16:23
Ar jums neatrodo ,kad apvaginejat savo artimiausius zmones- sema, myledama ne juos ,o kazka mistisko, kas gal but ir nebuvo vertas jusu meiles?
2008/10/20 19:25:34 19:25:34
Patarinet lengva kitiems.. Bet tau nebus lengva ji pamirsti.Pati panasiai patyriau.Pasidaryk nuo jo vaika, tada niekur jis nedings.
2008/10/21 15:10:23 15:10:23
man tai primine epizoda berods is Ivanauskaites filmo.Mergina myli vyra-kuniga ir nori ji pamirsti,psichologe jai pataria isivaizduot ji kaip koki nereikalinga daikta po to ismesti.Realiai nezinau ar taip imanoma.
2008/10/22 20:23:25 20:23:25
o kam ji pamirsti, paklausk jo0 tiesiai ko jis nori, jei taves iesko, susiranda.4metus mazai tiketina, kad nores vien sekso.
2008/10/27 19:24:28 19:24:28
pamirsai,kad vyrai minciu skaityt nemoka;)
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume