Ačiū, Jūsų patarimai tikrai protingi ir nuoširdūs.
Aš su juo nekontaktuoju jau keli mėnesiai, telefono nr pasikeičiau, į el. p. laiškus neatsakau ir gavos vos ne atvirkštinis variantas..dabar jis man intensyviai rašo...(anksčiau aš daugiau rašydavau , jis tylėdavo).. rašo, jog aš vienintelė moteris, kurią jis kada nors mylėjo, tik anksčiau to nesuprato ,nedrįso pasakyti bijodamas būti atstumtas,nes visos jo buvę merginos norėdavo tik pinigų...ir pan., jis prašo, jog atvažiuočiau gyventi su juo (jis užsienyje gyvena jau keletą metų).Man jo gaila kartu, aišku ir likęs tas gilus jausmas jam.., aš tikiu, jog jis vienišas,nes keli metai gyvena vienas.., tiesiog jis per daug save mylintis egocentrikas, galvojantis apie save,.. charakteris jo tikrai bjaurus.., tai žmogus, kuris gali drėbti kitam bet kokius žodžius, net nesuvokdamas, kad įžeidė..,aš abejoju ar jis suras merginą, kuri norėtų būti su juo.Nes būti su juo, tai reiškia pamiršti save, ir daryti viską tik dėl jo, tenkinti visas jo užgaidas.
Nepaisant viso to aš jį vis dar myliu, gal ir mylėsiu visada.., bet pagalvojus apie buvimą kartu.. įsijungia tarsi koks stabdis.. vis noriu jam atrašyt , labai jo pasiilgau ir beprotiškai noriu susitikt.., bet negaliu jam atsakyt.., bijau, kad susitiksiu ir vėl kankinsiuos.., aš labai daug prisikentėjau su juo per tuos kelis metus, labai pavargau.., noriu normalaus ramaus gyvenimo,..atsirado žmogus, kuris nuoširdžiai mane myli, rūpinasi manim, mano sūnumi..,
ir kažkaip susimąstau, jog ta jo meilė nėra tikra , tai jam galbūt gavos kaip narkomanui poreikis gauti dozę narkotikų kasdien.., nes rašydavau, skambindavau jam kiekvieną dieną, susitikdavom kas keli mėnesiai..gal aš jam buvau tik paprasčiausias sekso objektas..Galbūt, kaip kažkas rašė mes meilę suprantam skirtingai..