DarkSky: Myliu moteri 10 metu, kaip jus vadinate be atsako, ir esu laimingas, nes tas jausmas manyje, pakeite mano vertybes ir suvokima apie gyvenima. Dziaugiuosi, kai jai sekasi, ir esu laimingas matydamas ja laiminga. Ar noreciua buti su ja ? Zinoma. Bet jai to nera ,as neliudziu ir esu labai dekingas jai uz ta jausma, kuri ji uzdege mano krutineje ir niekam nenoreciau jo atiduoti
Man tavo atvejis patiko man davar panasei yra , myliu viena mergina ir niekaip neina jos pamirst ko daugiau bandau pamirst tuo labiau prisimenu.Taj siuliau draugaut ir nesutiko , nes buvo su vaiknu neseniai issiskyrus taigi labaj nuliudau , ir uzvire sirdyje ir kraujyje tokia trauka , kad be jos negalejau nepasidaviau gal kokius 3 sykius siuliau draugaut , nu ir tada po to 3 sykio suzinojau , kad kita diena ji pradejo draugati su mano labai geru draugu tai buvo sokas man buvo tokia mirtis , kad negalejau del jos pradejau gert , rukyt (p.s. man 15 metu buvo tada ir yra )
be rukalu ir gerimu nieko negaledavau padryt nenorejau nieko ir po kokiu 2 savaiciu atsigavau siekteik nes jei nerasiau ir panasei , taigi nutarem susitikti ji , mano tas geras draugas , ash ir dar 2 tokie draugai ( pora irgi) , galvojau visi linksmai pasedesim ir viskas ok buvo pamirsau viska , bet vel sirdis plyso kai pamaciau juo kartu uz ranku susikabinusius ir dar tie dragai kur buvo pora palaike mane skatino neliudeti ir panasei bet tarp dvieju tu poru pasijauciau toks vienisas ir niekam nereikalingas.taj va jau puse metu beveik kaip jos pamirsti negaliu ir stengiuosi nepavydeti , bet neiseina.O ce dabar biski i tema nezinau kaip kitiems , bet pats geriausias zmogaus pamirsimas yra iskaudinimas tawe ( nu bent man ) nes kai zmogus tai padaro jis lieka kaip ir priesas nenori jo matyti ir panasei.Man tik 15 metu o panikuojiu lyg patyres tikros meiles 23 metu zmogus ;DDD