Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Kaip pamiršti mylimą žmogų?

Kaip pamiršti mylimą žmogų?

bendryste

B

5 įrašai

2009/02/18 19:40:14 19:40:14

Isimyleti...neisimyleti...Viskas kaip pagal isakyma.Taip nebuna.Problemos musu bendravime.Pasitaiko ivairus atvejai, bet juk galime vieni kitiems padeti.Ir nemylint galima isimylejusi palaikyti, pasikalbeti su juo apie jausmus,ju pobudi.Tiesiog reiketu labiau jausti salia esancius .O ir kam pamirsti mylima zmogu? Manau, kad myledami tampame brandesni, todel ir meile ilgainiui igauna visai kitu spalvu, suteikia nauju galimybiu.

ela01

E

137 įrašai

2009/02/18 20:43:42 20:43:42

kaip keista, tiek daug mylinciu be atsako..gal geriau isvis neisimyleti, ir nereiks kankintis.

Erikut??

E

101 įrašai

2009/03/30 15:55:39 15:55:39

DarkSky,aš Tavimi taip žaviuosi, džiaugtis viena, bet jei yra noras ir reikmė, jei nėra jo, nesi laimingas.

mėlynakė

M

60 įrašai

2009/03/30 16:31:14 16:31:14

sveikos, mane tas pats likimas ištiko. Pati turiu šeima , bet vyro nemylėjau niekada tiesiog pripratau ir gyvenu jau 16 metu.O štai visai netikėtai ,netgi atsitiktinai per paklydusią žinutę, sutikau vyrą kurį pamilau iš 5 žinutės ,o jis sakė man pajuto meilę iškarto. negalėjau suprast kas vyksta. Svarbiausia tai, kad ir aš ir jis mylim rimtai pirmą kartą.Man 35 o jam 38 metai. Ir jis gyvena šeimoj be meilės . Bet ir aš , ir jis turim po 2 dukrytes, ir negalim būt kartu . Bendravom gal 4 mėnesius ,pagrinde telefonu, buvom ir susitikę ,buvimas šalia tiesiog iš proto vedė. Myliu jį kaip beprotė,atiduočiau viską ,už buvimą kartu. Bet deja, jo situacija sudėtinga jis negali visko mest ,be galo myli savo mergaites.Ir nusprendė viską nutraukt , kad vaikai turėtu šeimą , bijo kad žmona nesužinotų. Tai va kankinuosi 2 mėnesius, dėl meilės . Tai kas mums nutiko tai žodžiais paaiškint neįmanoma.Klausiau net dievo , kodėl siunčia beprotiška meilę tik akimirksniui .Baigiu išeit iš proto, buvau pas būrėja ,ji man pasakė kad šis vyras mano sielos dvynys .Ir pasakė kad mes busim kartu, tik aš nebetikiu nebegaunu iš jo net žinutės. Žinau jo charakteris labai kietas , jis skorpijonas jai ir kenčia tai neišsiduos.Pažįstu jį tik keletą mėnesių , o atrodo kad pažįstu visą gyvenimą.Kaip kankinuosi dieve mano , nežinau kur rast nors truputi ramybės. Niekada gyvenime , negalvojau kad mane aplankys tokia beprotiška , trumpa ir nelaiminga meilė. Tai va koks gyvenimas , pateikia mums staigmenų tokiu kad net nežinai kaip su jomis tvarkytis.

Erikut??

E

101 įrašai

2009/03/30 16:34:16 16:34:16

Neskubėk atitolt nuo šeimos,dukros - brangu. Nerizikuok. Atrodo neįmanoma, bet jei ateitis parodys,kas pastangų dėka galite būti kartu ( prieš tai jų butinai išbandyk,kad nenusiviltum), bandyk ir nepasiduok, gyvename tik kartą.

mėlynakė

M

60 įrašai

2009/03/30 16:43:44 16:43:44

Stengiuosi dievas mato , bet sunku be proto.Dabar liko tik laukimas ,jai kortos nemelavo ,tai mes busim kartu, tik kada?Supratu vieną dalyką ,kad yra didelis skirtumas kaip šalia tavo žmogus supratom vienas kitą iš žvilgsnių. Nebegaliu daugiau rašyt ,eilinį kartą graudu darosi.

ausra1970

A

33 įrašai

2009/03/30 17:19:19 17:19:19

Deja...man netoli 40,o toki jausma turiu.....tenkinuosi taippat retais susitikimais,o blogiausia,kad zinau,kadjis turi kita drauge,pas ja savaitgaliais vazineja...nera jis man geras kai susitinkame,bet negaliu pamirst ir atsisakyti susitikimu..ir ka daryt?

mėlynakė

M

60 įrašai

2009/03/30 17:28:46 17:28:46

na jai šitaip sužinočiau , kad dar su kažkuo susitinka ,tai nebesusitikčiau niekada . Man butų per žema. Negalima prarast savigarbos , joks vyras nevertas kad taip žemintūsi moteris.Mes iškesim, bukim stiprios ir optimistės.

ausra1970

A

33 įrašai

2009/03/30 18:04:57 18:04:57

mėlynakė: na jai šitaip sužinočiau , kad dar su kažkuo susitinka ,tai nebesusitikčiau niekada . Man butų per žema. Negalima prarast savigarbos , joks vyras nevertas kad taip žemintūsi moteris.Mes iškesim, bukim stiprios ir optimistės.

aciu tau melynake. zinau turiu buti stipri...bet stiprybe bigiasi,kai tik jis paraso...save skaudinu labiausiai...tuo tarpu apgaudinejama ir kita moteris.net nezinau koks turetu but salia zmogus,kad ji pamirsciau,kolkas nera....

mėlynakė

M

60 įrašai

2009/03/30 18:07:45 18:07:45

aušra , otu šeimą turi?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume