Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Kaip pamiršti mylimą žmogų?

Kaip pamiršti mylimą žmogų?

Anonimas

A

29 įrašai

2011/09/21 14:37:51 14:37:51

Jus mane jau gazdinat,tiek laiko kankintis del mylimo zmogaus,nesu pasiruoses,jau kankinuos. Paguodet mane aciu

Mona

M

110 įrašai

2011/09/23 17:47:35 17:47:35

Jeigu sužinosi atsakymą - jis bus duotas žmogaus, kuris nemylėjo to, kurį pamiršo...

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/23 20:12:16 20:12:16

Mona: Jeigu sužinosi atsakymą - jis bus duotas žmogaus, kuris nemylėjo to, kurį pamiršo...

Mylėti - viena, prisiminti - kita. Net ir labai mylėjus po kurio laiko prisiminimai emocijų nebesukelia, ta prasme neskauda.
Geriausia užimtumas, maloni veikla, sąmoningas minčių nukreipimas kita linkme

Mona

M

110 įrašai

2011/09/23 22:15:59 22:15:59

Svečias:
Mona: Jeigu sužinosi atsakymą - jis bus duotas žmogaus, kuris nemylėjo to, kurį pamiršo...

Mylėti - viena, prisiminti - kita. Net ir labai mylėjus po kurio laiko prisiminimai emocijų nebesukelia, ta prasme neskauda.
Geriausia užimtumas, maloni veikla, sąmoningas minčių nukreipimas kita linkme

Viskas teisinga. Neskauda, bet atmintis gyva ir netgi sąmoningai jos neįmanoma numarinti. Tereikia sugebėti neleisti jai trukdyti naujų santykių.

MQ

M

90 įrašai

2011/09/27 19:47:51 19:47:51

Pasakyti lengva, bet sunku realybėje. Aišku viena - be kančių neapseisi. Kuo stiprenis jausmas, tuo sunkiau. Bet kaip padaryti, kad nedingtų noras dar ką nors, kada nors, įsileisti į širdį?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/09/27 19:57:23 19:57:23

MQ: Pasakyti lengva, bet sunku realybėje. Aišku viena - be kančių neapseisi. Kuo stiprenis jausmas, tuo sunkiau. Bet kaip padaryti, kad nedingtų noras dar ką nors, kada nors, įsileisti į širdį?

Labai paprasta: suvokti kad ne visi darbai pavyksta is pirmo karto . Bandykite dar ir dar. Butinai pasiseks - sakykite sau. Ir as jums tai sakau .

MQ

M

90 įrašai

2011/09/27 21:30:15 21:30:15

Pakol kas visai nesinori nieko naujo bandyt.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/09/28 18:37:12 18:37:12

MQ: Pakol kas visai nesinori nieko naujo bandyt.

Tuomet - ramybe, kuri reikalinga jums dabar. O bandymai priesaky. Arba ne. Kaip nuspresite.

princese

P

1 įrašai

2011/10/01 18:01:01 18:01:01

patarkite ka daryt myliu vyra o jis mane atstumia ir tvirtina kad as turiu savo gyvenima o jis savo. mes buvome kartu 2,5 metu bendravome nuostabiai vienas kita mylejome gerbeme saugojome ir stai viena diena jis man sako as supratau kad negaliu buti su tavimi.issiaskinau jo mamos itaka padare savo mus isskyre. db jis tyli neatsako i mano skambucius i sms, vengia manes. bet as netikiu kad meile dingo? juk taip nebuna manau mes abu kenciam, beproto kenciam. as vis dar viliuosi kad prabegus laikui jis susivoks mamos itaka ir gailesis uz savo poelgi. o gal taip kuriai buvo? pasidalinkite mintimis.......

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/01 18:29:35 18:29:35

princese: patarkite ka daryt myliu vyra o jis mane atstumia ir tvirtina kad as turiu savo gyvenima o jis savo. mes buvome kartu 2,5 metu bendravome nuostabiai vienas kita mylejome gerbeme saugojome ir stai viena diena jis man sako as supratau kad negaliu buti su tavimi.issiaskinau jo mamos itaka padare savo mus isskyre. db jis tyli neatsako i mano skambucius i sms, vengia manes. bet as netikiu kad meile dingo? juk taip nebuna manau mes abu kenciam, beproto kenciam. as vis dar viliuosi kad prabegus laikui jis susivoks mamos itaka ir gailesis uz savo poelgi. o gal taip kuriai buvo? pasidalinkite mintimis.......

taves tas vyras nemyli ir pasake aiskiai. O tu matai ta, ka nori matyti. Kodel galvoji, kad jei tu kenti ar nori kenteti, tai ir kitas kencia.Jis is tikro turi savo gyvenima ir tik jis pats gali nuspresti, kaip jam gyventi. O tu nori reguliuoti ji. Jeigu vyras tikrai tave myli, tai tave is po zemiu iskas, ieskos, skambins. O dabar atstumia, vengia, neatsako i skambucius, o tau vaidenasi, kad myli.Kvaila ir naivi esi.
Meile buvo ir prazuvo. Daznai taip buna ir ner ko lakstyt paskui jos uodega.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume