Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Kaip pamiršti mylimą žmogų?

Kaip pamiršti mylimą žmogų?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/01 18:31:40 18:31:40

Mano drauge irgi paliko vyras, ji vis galvojo, kad jis vis dar ja myli, lauke jo, tikejosi. Po metu suzinojo, kad jis jau pries 2 metus jos nemylejo ir su kita susitikinejo, o ja paliko 2 menesiai pries gimstant jo vaikui su ta kita.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/01 18:53:29 18:53:29

princese: patarkite ka daryt myliu vyra o jis mane atstumia ir tvirtina kad as turiu savo gyvenima o jis savo. mes buvome kartu 2,5 metu bendravome nuostabiai vienas kita mylejome gerbeme saugojome ir stai viena diena jis man sako as supratau kad negaliu buti su tavimi.issiaskinau jo mamos itaka padare savo mus isskyre. db jis tyli neatsako i mano skambucius i sms, vengia manes. bet as netikiu kad meile dingo? juk taip nebuna manau mes abu kenciam, beproto kenciam. as vis dar viliuosi kad prabegus laikui jis susivoks mamos itaka ir gailesis uz savo poelgi. o gal taip kuriai buvo? pasidalinkite mintimis.......

Jei jūs tikrai mylėjote vienas kita, tai nejaugi mamos įtaka stipresnė už meilę. O gal tai net nebuvo meilė, o tik trumpalaikis susižavėjimas. O jeigu taip - tai ar tau pačiai reikia tokio žmogaus? Praėjus kažkuriam laikui ateis žmogus, kuris pamils tave tikra nuoširdžia meile. Palik jį.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/01 18:55:44 18:55:44

Svečias: Mano drauge irgi paliko vyras, ji vis galvojo, kad jis vis dar ja myli, lauke jo, tikejosi. Po metu suzinojo, kad jis jau pries 2 metus jos nemylejo ir su kita susitikinejo, o ja paliko 2 menesiai pries gimstant jo vaikui su ta kita.

Nuoširdžiai stiprybės jūsų draugei, nerandu nei vieno pateisinimo tokiam vyro poelgiui.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/01 19:01:03 19:01:03

Svečias:
Svečias: Mano drauge irgi paliko vyras, ji vis galvojo, kad jis vis dar ja myli, lauke jo, tikejosi. Po metu suzinojo, kad jis jau pries 2 metus jos nemylejo ir su kita susitikinejo, o ja paliko 2 menesiai pries gimstant jo vaikui su ta kita.

Nuoširdžiai stiprybės jūsų draugei, nerandu nei vieno pateisinimo tokiam vyro poelgiui.

O ko cia nesuprasti? Uztaise vaika ir isejo pas ta moteri- kai gimsta mazas vaikutis reikia vyro salia. Kodel iskart nemete buvusios- na gal nesitikejo vaiko uztaisyti. O jei ir nemylejo, tai gal gerus kotletus kepe ar skalbe kojines gerai. Gyvenimiska situacija.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/01 19:15:16 19:15:16

Zygfrid:
Svečias:

O ko cia nesuprasti? Uztaise vaika ir isejo pas ta moteri- kai gimsta mazas vaikutis reikia vyro salia. Kodel iskart nemete buvusios- na gal nesitikejo vaiko uztaisyti. O jei ir nemylejo, tai gal gerus kotletus kepe ar skalbe kojines gerai. Gyvenimiska situacija.

Tada savo laiku nereikėjo tu kotletų valgyti, jei alkanas nebuvo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/01 21:17:23 21:17:23

nu cia dabar ko nevalgyti, jei kepa? Viena kepa, kita gerai dulkinasi, gyvenk ir zvenk gyvenimas mazytisir nera ko varzytis

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/01 21:25:34 21:25:34

Svečias: nu cia dabar ko nevalgyti, jei kepa? Viena kepa, kita gerai dulkinasi, gyvenk ir zvenk gyvenimas mazytisir nera ko varzytis

Dar kokia is filfako sizike susirandi- del dvasinio pasitenkinimo, kad galetum pagvildenti egzistencijos klausimus. Ir isvis lafa

martyna2010

M

1 įrašai

2011/12/08 16:45:46 16:45:46

Viktorija: Patarinet lengva kitiems.. Bet tau nebus lengva ji pamirsti.Pati panasiai patyriau.Pasidaryk nuo jo vaika, tada niekur jis nedings.

klausyk panelyt su vaiku zmogaus neprisirisi jis gi ne suo

elli

E

2 įrašai

2011/12/10 09:30:02 09:30:02

sveikutes damos .....keistai jus cia diskutuojat apie trupiniu,svetimus.....ir t.t jus paklauskit tu trupiniu kodel jie eina pas kitu.....nepasidomejot.... ....tik nesakykit kad vel nedamos jos suvilioja ar ka ten padaro....juk vyrai ne amebos ka?.....

elli

E

2 įrašai

2011/12/10 09:34:53 09:34:53

....va butent.....nera ko varzytis....ne tu tai kita ....bet blogiausiai buna kai jausmai ateina......o jie neklausiu noriu as ju ar ne..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume