Mano istorija ta, kad įsimylėjau kunigą. Jis nuo pat pirmo karto, kai mane pamatė, susižavėjo, visų klausinėdavo apie mane, pro šalį enant ir susitinkant nuolat mane užkalbindavo. Mačiau jo susižavėjimą manim, buvo malonu, bet tik tiek.. kol vieną dieną jis pradėjo man rašinėti internetu, daug kalbėdavomės, bendrą kalbą radom, regis, iškart. Jis vis kvietė mane susitikti, sakydavau NE ir viskas, juk negalima, tu - kunigas, tačiau jis vis neatstojo. Jo atkaklumas ir dėmesys man mane pakerėjo, nebeatsilaikiau - susitikau kartą, du, tris.. Ateidavo pas amne į darbą su dovanom, alpdavau iš tokio dėmesio man, bet vis tiek uždraudžiau lankytis, kol kas neina. Vieną dieną pasikviečiau jį į svečius, taip ir prasidėjo... pasaka be galo. Tai džiaugiuosi, kai būnam kartu, tai verkiu, liūdžiu, pykstu, kai jo šalia nėra. Jis irgi kenčia, verkia, bet... Taip ir kankinamės abu. Kažkoks absurdas. Vis klausiu savęs - kodėl? kodėl taip atsitiko? Jausmai nuolat keičiasi: iš pradžių sąžinės graužatis maniau mane pribaigs, bet dabar ji aprimo, apsitraukė ledu, dabar kankinuosi, kai jo nėra šalia, kai negaliu jo apkabinti, bučiuoti, o kai susitinkam, negaliu jo paleist, nors mylėtis su juo kažkaip sunku, galbūt dėl to, kad prabyja sąžinės priekaištai... Sudėtinga, beviltiška, slapta, pavojinga, ir taip jausminga ir intensyvu, kad negaliu be to, negaliu viso to baigti...