2011/07/11 20:06:04 20:06:04
???: Kamile: Pamirsti neimanoma to kas tikra ir nesuvaidinta gali praeiti ir 50metu bet vistiek niekas nepasikeis.Pati myliu zmogu taip smarkiai kad be jo nebeisivaizduoju savo gyvenimo bet deje jis turi seima bijau jam sakyti ka jam jauciu nes bijau kad nuo manes pabegs.esu jam antra ir tuo turiu tenkintis ir laukti ,,o gal but jis bus su manimi'' sunku labai sunku viska istverti taip pat noriu ji pamirsti bet zinau kad to padaryti neimanoma ir niekada nebus imanoma.
kaip banalu meiluze nusprendzia,kad vyras turi priklausyti jai, nes ji labai smarkiai ji myli. Kur buvo tavo protas isvis,kad sugalvojai galinti isimyleti vedusi vyra? Jis ne tavo, jis kitos ir nereikia gviestis svetimo daikto. As pavyzdziui labai noriu savo bendradarbes ziedo su brilijantu, net miegoti negaliu kaip smarkiai jo noriu ir niekaip to ziedo pamirsti negaliu. Net isivaizduoju, kad ant mano pirsto jis simta kartu geriau atrodytu nei ant tos karves letenos. Tai ka man dabar daryti? Zudytis?
Motėrys, atsitokėkit, ar vyras daiktas, kad kuri užsimanė - ta paimė.
2011/07/11 20:27:57 20:27:57
Kamile: Pamirsti neimanoma to kas tikra ir nesuvaidinta gali praeiti ir 50metu bet vistiek niekas nepasikeis.Pati myliu zmogu taip smarkiai kad be jo nebeisivaizduoju savo gyvenimo bet deje jis turi seima bijau jam sakyti ka jam jauciu nes bijau kad nuo manes pabegs.esu jam antra ir tuo turiu tenkintis ir laukti ,,o gal but jis bus su manimi'' sunku labai sunku viska istverti taip pat noriu ji pamirsti bet zinau kad to padaryti neimanoma ir niekada nebus imanoma.
ar saldus ponia trupiniai nuo svetimo stalo? Stabuklas: moters savigarba tiek tesiekia, kad budama meiluze negali gyventi be savo pono, o ponas pasidulkina su ja kai i galva sauna ir net nenumano, kad tas dulkinimosi objektas be jo gyventi negali. Ir dar objektas bijo pasakyti, nes ir tie trupiniai pabegs kiek zemai save vertinanciu damu cia yra...
2011/07/11 20:59:05 20:59:05
???: Kamile: Pamirsti neimanoma to kas tikra ir nesuvaidinta gali praeiti ir 50metu bet vistiek niekas nepasikeis.Pati myliu zmogu taip smarkiai kad be jo nebeisivaizduoju savo gyvenimo bet deje jis turi seima bijau jam sakyti ka jam jauciu nes bijau kad nuo manes pabegs.esu jam antra ir tuo turiu tenkintis ir laukti ,,o gal but jis bus su manimi'' sunku labai sunku viska istverti taip pat noriu ji pamirsti bet zinau kad to padaryti neimanoma ir niekada nebus imanoma.
kaip banalu meiluze nusprendzia,kad vyras turi priklausyti jai, nes ji labai smarkiai ji myli. Kur buvo tavo protas isvis,kad sugalvojai galinti isimyleti vedusi vyra? Jis ne tavo, jis kitos ir nereikia gviestis [color=#BF0040:1d1hmdng]svetimo daikto[/color:1d1hmdng]. As pavyzdziui labai noriu savo bendradarbes ziedo su brilijantu, net miegoti negaliu kaip smarkiai jo noriu ir niekaip to ziedo pamirsti negaliu. Net isivaizduoju, kad ant mano pirsto jis simta kartu geriau atrodytu nei ant tos karves letenos. Tai ka man dabar daryti? Zudytis?
To ???: Viskas jusu pasisakyme butu gerai - jei ne vyro/zmogaus sulyginimas su daiktu. Mes nenusiperkame vyro uz jo tekedamos, kaip ir vyrai, beje. Zmones ne daiktai. Jie laisvi spresti. Ne, as tikrai nepateisinu meiluziu. Bet zmones vis tiek ne daiktai.
2011/07/12 03:43:02 03:43:02
kaip banalu meiluze nusprendzia,kad vyras turi priklausyti jai, nes ji labai smarkiai ji myli. Kur buvo tavo protas isvis,kad sugalvojai galinti isimyleti vedusi vyra? Jis ne tavo, jis kitos ir nereikia gviestis svetimo daikto. As pavyzdziui labai noriu savo bendradarbes ziedo su brilijantu, net miegoti negaliu kaip smarkiai jo noriu ir niekaip to ziedo pamirsti negaliu. Net isivaizduoju, kad ant mano pirsto jis simta kartu geriau atrodytu nei ant tos karves letenos. Tai ka man dabar daryti? Zudytis?
Šį ritą prabudau su stačiu, bet tokios kaip tu net dūlkint nenorėčeu
Lady-scorpio
L
387 įrašai
2011/07/12 06:08:07 06:08:07
Džentelmenas: Šį ritą prabudau su stačiu, bet tokios kaip tu net dūlkint nenorėčeu
Šį rytą nusprendėte pasidalinti savo svajonėmis?
2011/08/04 10:48:42 10:48:42
To, kurį iš tiesų mylėjai, pamiršti neįmanoma. Visada švelniai prisiliesi, kaip prie stebuklo, siųsto iš dangaus. Bet ištraukti iš širdies kertelės tuos prisiminimus privalome tik retkarčiais. C'est la vie. Tad, stenkitės visomis galiomis neprarasti savo mylimųjų.
2011/08/07 15:11:14 15:11:14
niekada nemaniau kad taip su manimi gali nutikt...maniau moraliskai esu stiprus... gyvenau su mergaite 2 metus. pirmi metai buvo nuostabus antrais pradejom vis dazniau ir dazniau pyktis.. galiausei issiskyrem praejo jau trys menesei bet niekaip negaliu jos pamirsti. sakyciau kad kuo toliau tuo labiau ja myliu. visos mintys tik apie ja, naktimis taip pat tankiai sapnuoju.nuo minties kad ji su kitu ir kojos ir rankos drebet pradeda.. o ilgai vienisa ji nebus,ji yra grazi jai pasiulymu netruksta... valandu valandas kaltinu save kad buvau jai nepakankamai demesingas,nepakankamai geras. viska padaryciau kad ji gryztu pas mane,bet ji negrys. blogiause kad dirban toje pacioje darbovieteje matau ja kasdien. tad kaip susitaikyt su mintimi kad ji nebegrys?? kaip nusiramint??
senas hrienas
S
540 įrašai
2011/08/07 15:37:47 15:37:47
mindaugas8891: niekada nemaniau kad taip su manimi gali nutikt...maniau moraliskai esu stiprus... gyvenau su mergaite 2 metus. pirmi metai buvo nuostabus antrais pradejom vis dazniau ir dazniau pyktis.. galiausei issiskyrem praejo jau trys menesei bet niekaip negaliu jos pamirsti. sakyciau kad kuo toliau tuo labiau ja myliu. visos mintys tik apie ja, naktimis taip pat tankiai sapnuoju.nuo minties kad ji su kitu ir kojos ir rankos drebet pradeda.. o ilgai vienisa ji nebus,ji yra grazi jai pasiulymu netruksta... valandu valandas kaltinu save kad buvau jai nepakankamai demesingas,nepakankamai geras. viska padaryciau kad ji gryztu pas mane,bet ji negrys. blogiause kad dirban toje pacioje darbovieteje matau ja kasdien. tad kaip susitaikyt su mintimi kad ji nebegrys?? kaip nusiramint??
Jo brol, sudini tavo popieriai. Teks eiti pas gydytoja prasyt vaistu nuo sios ligos nes saridonas cia nepades.
O jei rimtai, prisiviriai koses, dabar kazkek laiko turesi ja srebti, bet gal pasiseks ir sutiksi kita zavia mergina.
nelaiminga meile
N
1 įrašai
2011/08/12 19:25:54 19:25:54
As myliu viena vaikino, su juo draugavau, kentejau, jis pavydus labai. daug pykomes skiremes ir vel taikemes... negaliu as be jo... kaip man ji pamirsti, pavargau kenteti del jo. kodel turejau as ji isimyleti?
2011/08/14 18:19:40 18:19:40
jei jau isimylejai vadinasi jis turejo kazka tokio ko tau reikia. musiramink ir pagalvok ko jis daugiau turi pliusu ar minusu, ar jis tau tikrai reikalingas, ar galesi ramiai gyvent be jo. as savo buvusios niekaip negaliu pamirst bet manau su laiku turetu praeit. tai ir tu laikykis ir buk stipri
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume