Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Kaip pamiršti mylimą žmogų?

Kaip pamiršti mylimą žmogų?

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/11 07:53:06 07:53:06

Mylimo žmogaus pamiršti nereikia - tegu jis būna tavo geriausia mintis.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/11 15:06:13 15:06:13

nemira: Labukas, paskaitinėjusi ir aš nutariau prisijungti ir papasakoti savo istoriją.
Nebežinau ir aš kur bedingti ir ką bedaryti, myliu jį labiau už orą, labiau už save. Tad ir skauda labiau negu kada gyvenime yra skaudėję. Myli ir jis mane...bet gal nuo pradžių. Esu ištekėjusi turiu sūnelį, bet gyvenu Lietuvoj viena, nes vyras jau 5 metai gyvena ir dirba užsienyje, grįžta nebent 2 savaitėm namo, nors visos galimybės yra grįžti kad ir kiekvieną mėnesį. Tai va sutikau prieš keletą metų žmogų su kuriuo iškart atsirado ryšys, bet i tai nekreipiau dėmesio ir išskridau iš Lietuvos, po metų grįžus netikėtai prasilenkėm pradėjom bendrauti, kol dar po metu nutarėm susitikti. po pirmojo susitikimo nebeėjo išsiskirti, atrodė, kad pažįstami visa gyvenimą, pokalbių temos, supratimas, mastymą apie gyvenimą visiškai toks pats, atrodo mano pačios mintys tik dar papildomos. neužtenka man žodžiu apsakyti viso to jausmo kaip yra, meilė ir aistra beprotiška nors jau po susitikinėjam 2 metai , bet jausmas tik auga, nors ir daug skausmo ir ašarų išlieta. Verkėm abu kaip maži vaikai kai galvojom kad negalime būti kartu , metus praverkę, nebebijome nieko tuo labiau kad vyrui visiškai tai nerupi, būname gražiai, bet negyvenam kartu tai dažniausiai tik savaitgaliais. Jis įpratęs gyventi vienas nors atstumas 10 min. nuo namu tai man ir nesuvokiama,kad negali ateiti dažniau. keletą kartų sugavau meluojantį ir nuo tada nebeturiu ramybės, vis manau man kad man meluoja. Nors ir tėvai jo apie mus žino, bet neapleižia jausmas kad apgaudinėja, jis gražus merginu dėmesio nestokoja o ir pats linkęs i kiekvieną dėmesį atkreipti, mane tai skaudina , gal man reikia gyvenimo kartu nes nebenoriu to nežinojimo, bet ji stabdo laisvės netekimas, tai noriu ištrint jį iš gyvenimo iš minčių iš širdies tai žinau, kad nepavyks.. bet nebenoriu kankintis ir verkti kiekvieną vakarą, nebenoriu ,,:(( patarkit kaip tai padaryti ? Žinau, kad jis manęs nenori paleisti ne vieną kartą jau bandžiau visa tai nutraukti bet... nežinau ar čia suprantamai situacija aprašiau stengiausi neišsiplėsti bet reikia apie tai pasikalbėti rasti išeitį ..

Jei vyras tave myletu tikrai, jau seniai butumete sprende ta klausima. Esi jam patogi del sekso ir viskas, taip manau. Meiluze ir tiek.

nemira

N

4 įrašai

2011/05/11 15:48:19 15:48:19

Jei vyras tave myletu tikrai, jau seniai butumete sprende ta klausima. Esi jam patogi del sekso ir viskas, taip manau. Meiluze ir tiek.[/quote]
Tai sprendeme ir ne viena syki sita klausima ir viskas atsimusa i tai, kad jo manymu reikia tureti pinigini garanta bendrai pradziai tai galvoja vykt i uzsieni ir siulo kartu. Na o meiluze as jo negaliu buti nes jis neturi nei paneles nei zmonos , nebent jis mano meiluziu gali buti

Svetlana

S

980 įrašai

2011/05/12 18:26:18 18:26:18

nemira: Jei vyras tave myletu tikrai, jau seniai butumete sprende ta klausima. Esi jam patogi del sekso ir viskas, taip manau. Meiluze ir tiek.

Tai sprendeme ir ne viena syki sita klausima ir viskas atsimusa i tai, kad jo manymu reikia tureti pinigini garanta bendrai pradziai tai galvoja vykt i uzsieni ir siulo kartu. Na o meiluze as jo negaliu buti nes jis neturi nei paneles nei zmonos , nebent jis mano meiluziu gali buti [/quote]
Vykti į užsienį užsidirbti bendrai pradžiai ko gero dabar jums pats geriausias sprendimas..Nors, ar tiek jau daug reikia pinigų norint pradėti gyventi kartu??

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/13 19:34:12 19:34:12

melete: jei meile neabipuse,tai reikia paleist ta zmogu...

Oi,matyt niekada nemylėjai.Aš myliu jau 7 mėn.ir negaliu išrauti iš galvos.Apie kokį paleidimą galima kalbėti,jei mes net ne kartu,o kančios,tai nesibaigia?

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/13 19:38:28 19:38:28

reaista: tai kad niekas nepadeda norisi kazko griebtis bet nera jegu ir noro...

Pritariu,kad nėra,nei jėgų, nei noro.Tai prie ko čia laikas gydo ir pan.Jeigu per ašaras nematyti kelio ir negali net išlipti iš lovos,tai koks laikas gali gydyti.Be galo ,be krašto skaudu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/13 19:45:03 19:45:03

Svečias:
melete: jei meile neabipuse,tai reikia paleist ta zmogu...

Oi,matyt niekada nemylėjai.Aš myliu jau 7 mėn.ir negaliu išrauti iš galvos.Apie kokį paleidimą galima kalbėti,jei mes net ne kartu,o kančios,tai nesibaigia?

Svečias:

Pritariu,kad nėra,nei jėgų, nei noro.Tai prie ko čia laikas gydo ir pan.Jeigu per ašaras nematyti kelio ir negali net išlipti iš lovos,tai koks laikas gali gydyti.Be galo ,be krašto skaudu.

nu ir mazochistes. veikt neturit ka susiranda koki demesio neverta objekta ir dusauja, kankinasi. Nuo to jus i dangu greiciau nepateksit. Ar tie jusu kankintojai bent zino apie jus? Susirastumet saves verta vyruka, kuriam butumet reikalingos ir mylimos, ir butumet laimingos.Man tai juokingos tos bobu asaros.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/13 19:46:57 19:46:57

Svečias:

o kas jums ponia atsitiko kad jus pamete?

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/13 21:55:37 21:55:37

Į barščius per daug pipirų pridėjo ir aukselis supyko, pas kitą nuėjo.

nesvarbuuu

N

1 įrašai

2011/05/14 11:08:03 11:08:03

Papasakosiu ir aš savo istoriją, šian begalo noriu išsikalbėti, o visoms draugėms jau tikriausiai atsibodau su savo nelaiminga meile. Turėjau nuostabų kaimyną, pamažu bendraudami mes tapome draugais, pačiais geriausiais draugais, nors nemeluosiu dažnai pagalvodavau, kad norėčiau jog jis taptų man daugiau nei draugu. Deja jis buvo jaunesnis už mane 4 metais.. nors dabar tai visiškai neatrodo problema, tačiau tuo metu aš jau buvau beveik suaugus, na o jis paauglys. Taigi mūsų graži draugystė tęsėsi apie metus, kalbėdavau su juo apie viską, jis man buvo geresnis už visas geriausias drauges, ir štai vieną dieną jis prisipažino jog mane myli. Nemeluosiu buvau laimingiausia pasaulyje, tačiau kelis mėnesius spyriojaus kol ir pati ištariau jam tą patį. Po dar kelių mėnesių jis pasiūlė man draugauti.. viskas buvo taip gražu išskyrus tą faktą, jog niekam nenorėjau šito sakyti, vistik tas amžius.. susitikinėdavom galima sakyt slaptai, tai suteikė dar labiau žavumo. Jis buvo pametęs dėl manęs galvą, kartojo kaip beprotiškai mane myli, o aš pamažu pradėjau pasiilgti jo, kaip geriausio draugo.. pradėjau norėti normalių santykių, o ne tokio slaptumo. Ėmiau negražiai su juo elgtis.. kol pasakiau kad jo nebemyliu,, maniau taip bus geriau ir buvo geriau!! mes vėl tapome draugais, tačiau jis vistiek kartodavo, kad mane myli, o aš tikėdavaus, kad praėjus šiek tiek laiko mes vėl galėsime būti pora, kai tas amžiaus skirtumas nebebus toks baisus.. Beje buvau užsispyrus ir niekada jam pirma nerašydavau ir neskambindavau, atėjo žiema, nebesulaukdavau nei jo žinučių nei sms, ėmiau ir parašiau pati, bendravimas buvo šaltas.. daug ašarų išliejau jog nebeturiu nei draugo, nei mylimojo.. Kadangi mūsų draugų ratas galima sakyt bendras taigi vieną gražų vakarą, mes susitikome, nuo kiekvieno jo netyčinio prisilietimo sudrebėdavo širdis.. ir tą patį vakarą aš sužinojau, jog jis turi merginą, išgirdus tuos žodžius, maniau numirsiu, norėjau pult jam į glėbį, pasakyt kaip jį myliu, tačiau visą likusį vakarą teko šypsotis, kalbėtis su juo, jausti jo netyčinius prisilietimus, o širdis plyšo iš skausmo. Jau savaitę negaliu apie nieką kitą galvoti tik apie jį.. Ir ši situacija tokia kvaila, aš pati nežinau ko noriu iš jo.. tačiau KAŽKO tikrai noriu. Kiekvieną vakarą atsigulus į lovą atsimenu jo žodžius, kad mylės mane visuomet, kokia aš nuostabi, spėju dabar tie žodžiai skirti kitai merginai.. Niekada nepamiršiu savo mylimo žmogaus..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume