O kam pamiršt galvoju gal net nesamonė būtų, gal čia geriau žodis tiktų nutraukt santykius galutinai. nes iš gyvenimo dienų kaip ir iš tos dainos žodžių neišmesi!

Elektrikas
2010/11/08 21:31:45 21:31:45
O kam pamiršt galvoju gal net nesamonė būtų, gal čia geriau žodis tiktų nutraukt santykius galutinai. nes iš gyvenimo dienų kaip ir iš tos dainos žodžių neišmesi!
Simpanziukas
2010/11/08 22:41:23 22:41:23
baikit juokus.. ką jūs darote žmonės???? neardykite šeimų!!! Dieve mano.. dėl savo ego dabar griausite visiems gyvenimus.. galvojate kitiems lengva? tokių kaip jūs šimtai ar tūkstančiai.. ko vertos jūsų priesaikos? kiti kenčia ne ką mažiau nei jūs ir ką daryt mums?? turite vaikus, juos ir mylėkite, skirkite jiems tą meilę.. kiti nieko neturi..
lamasiux24
2010/11/24 14:40:16 14:40:16
Pritariu Gitana. Meile kaip tik tai ir yra ko negali nugalet..... kad ir kiek metu praeitu jos niekada nenugalesi....
ieva
2010/11/24 14:47:32 14:47:32
Kokia tai meile ? Zmogaus idealizavimas ir tiek ,kaip galima myleti zmogu jam nezinant ? Gal ir galima jausti simpatija aistra , bet tikrai ne meile
mantass
2010/11/29 22:50:12 22:50:12
Taigi labas, radau internete šį forumą, ir supratau kad isties daugeliui žmonių yra panašių situacijų kaip man, o man yra taip..
Įra tokia mergina kuri mokykloje (12kl) man labai patiko apie du metus, bet taip laikas ir ejo.. is jos puses lyg ir kaskoks tarsi susidomejimas manimi buvo, bet stai, siuos trecius metus ji man eme dar labiau patikti (supratau kad tai meilė)
is jos puses matau kad ir as jai patinku, bet net nezinau, ar biskely, ar galbut labai..
as jos nesuprantu.. viena kart su ja iseina pokalbis seip apie betkokias nesamones, dazniausiai apie mokslus, tai pasikalbam normaliai ir nueinam kas sau..
o kita kart,ji tarsi nekreipia demesio y mane-ziuri tarsi visai y koki svetima, net nusisuka nuo manes kaip ko klausiu..
kartais tai istiesiu uznervuoja, ir as jai atsakau tuo paciu, jai matant mane as y ja net nezvilkteliu, nors taip elgtis ir sunkoka..
weliau praejus kelioms dienoms jau ji pati pradeda mane kalbinti, sypsotis man, aisku jau tuomet as jai neatsispiriu ir vel pasikalbam apie kokius nros visai nereiksmingus dalykus...
is jos draugiu esu girdejas kad ji apie mane kartais joms uzsimena, ir jos klausineja weliau manes kodel tu jai nepasiulai kurnos nueiti y koky kina, pasiulyti susitikti ir pan..
o as joms atsakau kad koks jums skirtumas, man ji "neydomi" visai, o jos sako kad taigi matosi kaip tau ji patinka ir tu jai patiktum labiau jai imtumeis iniciatyvos, as sakau kad tai ne jusu reikalas...
taciau esme tame kad as budamas su ja vienas nezinau kaip visa tai jai pasakyti,paskyti savo jausmus, savo pirma toky didely susizavejima, o jai palaikys kvailiu? skystablauzdiu? ar dar kokiu? man ruosiantis kanors jai pasakyti apie draugyste, isdziusta burna, pradeda rebet rankos... net nebezinau... paskutiniu metu bandziau ignoruoti ja dar labiau, as ja net emiau yzeidineti tokiomis replikomis kaip: "ko cia ziuri", "atsok tu nuo manes" ir pan, galvodamas kad jaigu ji prades nekreipti y mane demesio, tai ir ta meilė galbutuzsimirs...
na ka, po tokiu minetu mano repliku, panasi situacija, ji aisku budavo supykusi ant manes daugiausiai dvi tris dienas, ir vel.... ji tai uzkliuna uz manes "netycia", tai bando uzkalbint.. o to pasekoje, jos man uzmirsti nebeymanoma, dar tuo labiau jog pamokos labai daznai buna kartu ir musu zvilgsniai tarsi netycia susitinka ir vel isiskiria beveik visados...
zodziu is esmes panasus dalykai jau trunka trecius metus, o apie ja galvoti ryte atsikelus, diena, nakty pries uzmiegant tiesiog darosi jau tarsi nebepakeliama... kaip ja pamirsti? ka daryti kad dingu tos mintys apie ja? galbut pereiti y kita mokykla ir kai jos daugiau nebematysiu ji uzsimirs?
Liepa
2010/11/30 07:34:17 07:34:17
manau,kad visgi turetumet su ja pasikalbeti,ir issiaiskinti kas kaip,nes nesamone visa tai testi,ar juolab skaudinti uzgaulioti. buk ryztingesnis geriau gailetis delto,ka padarei,nei delto,ko nepadarei,o galbut galejai
senas h.
2010/11/30 09:35:58 09:35:58
[quote="mantass"]T
taciau esme tame kad as budamas su ja vienas nezinau kaip visa tai jai pasakyti,paskyti savo jausmus, savo pirma toky didely susizavejima, o jai palaikys kvailiu? skystablauzdiu? ar dar kokiu? man ruosiantis kanors jai pasakyti apie draugyste, isdziusta burna, pradeda rebet rankos... net nebezinau... paskutiniu metu bandziau ignoruoti ja dar labiau, as ja net emiau yzeidineti tokiomis replikomis kaip: "ko cia ziuri", "atsok tu nuo manes" ir pan, galvodamas kad jaigu ji prades nekreipti y mane demesio, tai ir ta meilė galbutuzsimirs...
Skystablauzdis busi jei nepasakysi. O jei vis tik palaikys kvailiu, tai ir suprasi, kad ji ne tau.
Bet... matyt ji tau neabejinga.
Svetlana
2010/11/30 19:06:29 19:06:29
Mantass, nematau ne menkiausios prezasties tau ja pamirsti. Jei sitiek metu tau patinka mergina, o ir tu jai neabejotinai patinki - kalbink ir taskas. Pamatysi kas is to iseis. Blogiausiu atveju ji nesutiks su tavim draugauti - stai ir bus pamirsta savaime, o ne dirbtinai. O gal iseis is to kazkas rimto ir gero? Nejaugi tau neidomu??
egluteaP
2010/12/27 21:47:05 21:47:05
Mano situacija panasi ir tuo paciu skirtinga. Niekaip nenustoju galvoti prisiminti jo... taip jau antri metai. Jis mane paliko del ... ne pati nesuprantu kodel, viena kart sake kad del to kad stojau tarp jo r jo draugu, sekanty kart kad man geriasia bus tenkur esu, kad tai geriausia iseitis. Na,bet rasau todel nes noriu patarmo ar kazko tokio kas priverstu mane nustot svajot apie ji, laai daznai klausiu ar tai meile ir kas istiesu yra meile? gal tai tiesog mano prisirisimas ir troskimas tai gauti vel. Sakiau sau kad kai jis susiras nauja drauge tiesiog ji paleisiu, nes kaip esu sakiusi sau nedarsiu to ko nenoreciau ka man darytu,kadangi nenoreciau kad mano draugo buvusi vel zadintu mano daugui buvusius jausmus, nenoriu to daryti ir kitai paneliai....nes zinau, ka tai reiskia. Taigi, kaip ir sakiau jau praejo du metai,ir as vs dar viena,viena uzmiegu ir viena pabundu su mintimis apie ji ir milijonu klausimu. Bandziau uzmegsti santykius su ne vienu vaikinu, taciau nieko neiseidavo...nerasdavau to kazko, kas manau yra meile....tada imu svarstyta gal tai likimo isbandymas mums abiem...? bet kiek dar laiko tai tesis? nes visiems reikia meiles, be jos na, kaip sakoma saule nebetaip sviecia. O eilinis seksas tampa tik tuo zmogisku pasitenkinimu ir tiek... Tu ivairiausiu klausimu uzduodu sau kasdiena, ir vienas isju tapo kaip ji pamirst ir vel bandyt but laimingai? Bandyti su juo kalbeti bandziau ne kart, jis pasako jog zinau atsakyma, pradzioj jis sake jog ne nebeegzistuoju jam ir daugybe kitu dalyku kurie kita sustabdytu, bet man tj buvo nesvarbu,nes man atrodo kad jis nesako tiesos jog yra kazkoks barjeras ar isitikinimas. Kadangi yra sakoma jei myli paleisk, tai as tai ir noriu padaryti, betgal kas zinote kaip? kaip tai padaryti jei jis tebera mano sirdyje, kad ir kaip yra iskaudines?
vvina
2010/12/29 09:21:34 09:21:34
deja taip buna ir ne viena karta..kazkada isvaziavau i kita miesta, neleidau sau galvoti, atrode, pastaciau stiklo siena ir jokia mintis neturetu prasprusti..bet labiausia padejo tai,kad vel isimylejau..tik pabaiga vel gi -nesekminga.sutikau .labai kompleksuota zmogu, atrode ,rode demesi, paskui blaskesi..pabaiga -jokia..turi dabar jsi kazkokia drauge, bet vis vien skauda, ir pamirsti sunku..sake, bus visa gyvenima vienas,galvojau -tegu-mylet netrukdo..o pasirodo -melavo..tai labiausia pribloske..ir pamirsti negaliu..gal turim isgyventi, tik svarbiausia -neleisti sau galvoti-skaityti, ziureti filmus, kazkur iseiti ..ir manau -yra likimas, jei nebuvau su tuo-reiskia ir neturejai buti..ir mes nezinom ,kad kartais tai,ka laikom didziausia nesekme, yra sekme. kazkada nelaimejau vieno konkurso, nors tikrai zinojau, kad geriausia visus testus padariau..likau antra..tai ir prisidejo,kad apssiprendziau, jog niekas manes tame mieste nelaiko..po metu suzinojau, kad buvau teisi, kad nelaimejau konkurso, nes buves darbdavys nenorejo manes paleisti, pasake, mano vaikas daznai serga ir pan, tai prisidejo..o as dziaugiuosi,kad esu kur esu dabar..