Mano pasakojimas gali pasirodyti siek tiek juokingas, siek tiek absurdiskas.
Si istorija prasidejo gan senai, kai visi buvome dar paaugliai. Dar tada pradejus draugauti su dabartiniu savo vyru, JIS man krito i aki. Bet tuo metu as jau buvau pasirinkusi kita, be to JIS nerode jokio susidomejimo manimi ir man paciai tada atrode, kad as buvau labai susizavejusi savo vaikinu. Bet kadangi su vyru buvome paaugliai, ne karta skyremes, ne karta taikemes. Ir viena is tokiu momentu as pradejau bendrauti su JUO. Nuo pat tada JIS man pasirode artimesnis uz mano vaikina, jo mastymas, kai kurie pomegiai, ak ta jo zavi sypsena, saltas ir tuo paciu kerintis zvilgsnis. Kaip ten bebutu, mes netapome pora ir as vel susitaikiau su savo vaikinu. Bet su JUOM kartais bendraudavau, kazkokiu momentu galvojau, kad buvau pametusi del JO galva. Veliau bendravimas buvo nepastovus, nesimateme kelis metus. Buvau istengusi JI pamirsti, tam buvo uzkirsti visi keliai. Buvau laiminga, susilaukiau vaikelio, susikuriau seima su savo ilgameciu draugu. O JIS eme ir vel pasirode mano horizonte. Ilgai ieskojes rado mano anketa viename pazinciu portale(ten jau daug metu turejau anketa). Ir pradejo rasyneti, paprasiau, kad laiutusi ir jis liovesi. Veliau gavo mano numeri ir jau rasydavo sms. Pamaniau, kad nieko jam nebejauciu ir galesiu bendrauti su juom saltai, bei abejingai. Bet pazinusi ji geriau, vel pradejau pamesti del jo galva. Mano mintys sukosi vien aplink JI, prasiau, kad liautusi mane prisimines, kad neberasytu ... JIS nutyla porai menesiu ir vel raso. Tai panasu i ekzekucija. Nes as jauciu labai dideli priraisuma savo vyrui, esu dekinga jam uz meile, bei rupesti. Stengiuosi atsidekoti jam tuo paciu, bet mintys apie JI varo mane i nevilti.. Kiek metu tai dar gali testis?
Galetu JIS susirasti pagaliau mylima zmogu ir visam mane pamirsti ...
Kas bandys man aiskinti, jeigu tu myli savo vyra, kaip gali jausti kazka panasaus kitam, tai neimanoma, neteisinga, tai galiu pasakyti, kad tas zmogus nera buves jautes tikru jausmu. Meile nera matematika, joje negalima kazko panorejus atimti, o panorejus kazka prideti.