Buvusi ugnele,
taip aš iš tiesų didžiuojuosi tuo žmogumi, kuris buvo šalia. ta meilė, mano manymu, neturėjo taip nutrūkti...
Tu teisi, aš turiu jį paleisti. Jis taip pat paprašė manęs, kad ji paleisčiau, kad kad tas draugystės laikotarpis buvo jam svarbus ir brangus. (tačiau jeigu jausmai užgeso, aš bejėgė) Iš ties jis brandus kaip asmenybė, kad išsakė viską, tiesiog mane priešais save pasisodinęs, ramiai... tačiau viduje pas mane toks chaosas, koks ugnikalnis... nzn ar dar gyvenime pasitaikys toks žmogus. aš labai noriu šypsotis, aš noriu dovanoti šilumą, rūpestį, gėrį, manyje dega visas šitas jausmas, noriu jį dovanoti ...
Mangofruit,
aš nelendu jam į akis, nes gerbiu jo apsisprendimą. žinau, kad sunku, kai kažką nusprendi ir tave bando visaip atkalbinėti. nieko gero iš to. taip, esu užgauta, tačiau tai visai kitaip kaip pasižiūriu iš šono į kitus. kiti apsivardžiuoja, apsikeiksnoja, ir n negražių žodžių. čia to nebuvo. aš žinau, kai meilė abiejų liepsnojo, jis stengėsi visose situacijose.
taip, sunku kaip tam žmogui jauti viską ir visos svajos tik su juo, o iš ten šaltis plūsta. negaliu tuo patikėti dar vis... aš taip nesugebėsiu gyventi ir gerai tu parašei... turi būti abipusis jausmas. todėl jis ir žengė tokį žingsnį, nes aš viena santykių juk nesukursiu.
stengsiuosi būti su šeima, draugėm. bet tas sopulys, kankinantis yra lb stiprus, o gyventi toliau vienos gyvenimą yra lb sudėtingas.
nežinau, ar dar kažkam taip yra, tačiau vien išėjimas į gedimino pr. ar prie katedros aikštės ir matyti apsikabinusias laimingas poreles, tai yra lyg nusmelkianti elektra per kūną....
tiek daug prisiminimų įvairiuose vietose, net išgirdus dainą atgyja tam tikri momentai..
reikia būtu stipriai.