Panašu, kad pasakymas apie meilę, kuri trunka tris metus, yra teisingas. Tiesiog gal krizė dabar vyrui?
Svečias: Tiek daug minčių, tiek daug panašių situacijų.
Pasakymas, kad reikia gyventi savo gyvenimą yra tooks sudėtingas. Juk tiek daug iš naujo dalykų reikia daryti vienai. Mano situacija atitinka forumo temą. Draugystės 3 metai praskriejo taip greitai, joje buvo daugybę abiejų planų ateičiai, tokie kaip šeima, vaikai, namai. Dėl santykių stengėmė abu. Žinoma, kartais vienas labiau, kitas kitąsyk labiau pasistengdavo. Bet viskas klostėsi gerai. Sukosi link dar rimtesnių įsipareigojimų. Tačiau prieš kelias dienas netikėtas pokalbis. Pakankamai ramus, pagarba vienas kitam, jo prašymas suprasti ir paleisti, nes išblėso jausmai, kad tai nebuvo vienadienis sprendimas, o apgalvotas ir pasvertas. Jis manęs jog tokios mintys praeis, jis stengėsi elgtis kitaip, kad vėl sužadintų mūsų santykius. Jo pasakymas, kad išblėso jausmai, mane nusmelkė iki širdies glūdūmų. Nebegrįš. Mano jausmai dega jam, jis vienas iš tokių vyrų, su kuriuo jautiesi moteris (Pagarba, dėmesys, švenulnumas..... n dalykų). Gyvi prisiminimai. Užsimerkiu ir matau jo veidą, o atsigulusi girdžiu jo balsą.
Nežinau kur dėti tuos jausmus, kur sukrauti tą ilgesį. Nė nemėginu skambinti, nes tai yra jo apmąstytas suaugusio vyro sprendimas. Nenoriu jo kankinti prašymais, ar nuolatiniu priminimu apie save.
Žinau, kad manyje viltis dar rusena. Taip vis dar kankinu save. Skaičiau, kad reikia suprasti, įsigilinti į situaciją ir taip po truputį slops viltis, slops tikėjimas. Tačiau niekaip neįsivaizduoju kito vyro, kitų akių ar lūpų, net balso tembro. Žinoma laikas gydo. Bet su tuo laiku eina gyvenimas. Tiksi laikas... Nežinau, kaip įveikti savyje esantį ugnikalnį, o darbe negaliu susikaupti... nemoku viena gyventi...