Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Kaip pamiršti mylimą žmogų?

Kaip pamiršti mylimą žmogų?

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/17 13:40:20 13:40:20

Lady_scorpio: Kas svarbiau: mylėti ar būti mylimam?

aš tai galvoju, kad svarbiausia yra tą meilę turėt.Žinai, nu būna taip - eina tėtis ir mama veda vaikelį geltonpalukį, mėlynakį už rankyčių - taip gražu. Tai ir su ta meile, jei abu laiko meilę savo rankose, saugiai veda grumstuotu keliu, abu atsakinga, abu nori mylėt, abu myli.
Svarbiausia meilę turėt aš tai vat ją turiu, tampausi kartu su savim, nesunki ji man, tik kartais jaučiuosi pavargus, bet tik kartais, būna juk visiems taip

Sigita007

S

10 įrašai

2010/07/17 15:16:16 15:16:16

Moteris_Ji:
Sigita007:
Moteris_Ji: Jei turi galimybę - išvažiuok bent savatei viena, pakeisi aplinką, gal pavyks nurmti ir susivokti savyjem, kas tau svarbu, ko nori, kas tinka, kas ne, ką turėtum keisti, ką priimti, su kuo susitaikyti ir t.t.
Natūralu jausmai banguoja, krizės santykiuose nešvengiamos.
Mano patarimas toks: nesimti jokių sprendimų kai tokia sumaištis jausmuose. Nesistenk susikontroliuoti ir įveikti nežinios nerimą, leisk sau būti ir stenkis išmokti priimti šiuo metu tokią situaciją kokia yra.
Būtų gerai jei galėtum nueiti pas psichologą konsultacijos, pasiklabėk su artimu draugu.
Dar geras būdas: surašyti laišką jam (ir neišsiųsti). Ten gali išlieti viską kas susikaupė: pyktį, nuoskaudas, nepasitikėjimą, taip pat rask už ką jam gali padėkoti.

taip pas psichologa as eisiu jau treciadieni, nes nebegaliu taip jau, jauciuosi kaip nervu kamuolys, net savo sunus erzina, tuoj saukti pradedu, darbe irgi uztenka menkiausio niekalo, kad apsizliumbciau, kosmaras kazkoks

Gerai, kad kazką darysi su savo jausmais: ieškai pagalbos, stengiesi susivokti. Ir tai yra gerai.
Nėra taip paprasta nutraukti ryšį, norisi bendravimo, suprantama. Bet... nepyk, tu jį kaltini, o pati sėdi pažinčių svetainėje? Kaip čia, gal aš kažko nesuprantu ar nežinau. Tačiau ar tu nemanai, kad ir jis pilnas abejonių ir iš nesaugumo va pradėjo sapalioti apie neva klasiokę...
Jei tave tai kažkiek paguos...: žinai, viskas gyvenime praeina, net pats gyvenimas. Kai atsigręžiu į savo praeitį labiausiai norisi dėkoti būtent tiems sunkiems momentams, nes nuo jų keitėsi gyvenimo kryptis , augoau kaip asmuo, laisvėjau ir nebeliko noro į kitą "įsikabinti" .

Sutinku kad viskas turi pradzia ir pabaiga... o jo as nekaltinu, tik bandau suprasti, zinau, kad sunku ir jam, nes blaskosi ir nezino kaip pasielgti. O svetaine si, man kaip skestanciam siaudas, tiesiog uzsiregistravau be jokiu minciu ir nezinau kam

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/07/27 04:47:53 04:47:53

Aura: Jau keturi metai myliu žmogų be atsako. Tiesiog, negaliu sustoti jį mylejus. Vis tikiuosi, jog jis pajus man kažką, o galbūt ir jaučia, tik dėl savo uždarumo to nesako. Tenkinuosi retais susitikimais.. neaiškiom jo užuominom apie savo jausmus.. Kartais atrodo, jog jam patinka mane kankinti, jaustis mylimu.. Bandau jį pamiršti, nekontaktuoti, bet jis vis mane susiranda.. Stengiuosi įžvelgti kitame žmoguje kažką kas patrauktų, viskas veltui.. Jaučiuos kaip kvaila įsimylėjus 16-metė, nors man jau greit 30.
Šis jausmas labai kankina, aš pavargau jį mylėti, noriu pamiršti, išbraukti jį iš savo gyvenimo. Noriu myleti žmogų, kuris tikrai myli mane, o ne gyventi kažkokiomis iliuzijomis.. Aš atstumiu visus, kuriems patinku, manęs niekas daugiau nedomina..

Kaip nugalėti šį beprotišką jausmą?
Kaip pamiršti tą žmogų?

Panašios dvi situacijos ir man buvo. avaiena mokyklos laikais, kai meile buvo be atsako. Tam tik trūko noro jį apie tai užkalbint,jau šaukštai po pietų. Net sapnuodavau jį, galvodavau kaip prieit kaip užkalbint. Per dailės pamokas tiesiog norėdavosi kartu su juo sėdėti, bet negalėjau, drovėjausi, kuklinausi. Per daailės būrelius norėdavosi kartu kažką dviese nuveikti, gal nutapytų mano portretą ir jame pamatytų mano žodžius, mintis, kad as jį myliu. Bet studijos, studijų draugai tam leido užsimiršti. gaila, kad taip drovejausi.

Kita situacija buvo ne taip jau ir seniai. Jau ji panašesnė į tavąją. Tik štai kaip kažkas kažkurioj temoj rašė, tai dauguma užsiregistravusių šiame puslapyje jau arba vedę, arba turi draugę. Jis kažką sakė apie mūsų santykių ateitį, ką jaučia man, susitikinėdavom, kiekvieną dieną kai nebūdavom vienas šalia kito (atstumas skyrė) skype kurdavom kilometrines diskusijas apie bet ką ir rimtai. Jis taip mane apakino, kad negalėjau nei dienos ir nakties be jo, kol pagaliau išaiškėjo tiesa, kad jis vedęs.

Tikiuosi tau taip nebus. Vieną kartą imk susitik su juo ir rimtai pasikalbėkite apie santykių perspektyvą. Jei jis pradės mykti, visaip išsisukinėti (stebėk jo besikeičiantį veidą, kalbėjimo toną, gestus) tai vadinasi kažką spelia. Tik jo pokalbio metu nespausk. Nes iš to spaudimo nieko gero, tik dar labiau sukurstysi melą iš jo pusęs. Būk šalta iki pokalbio pabaigos.

Jei išaiškės viskas ne tavo naudai, tai tada nesivyk jo, nors sunku bus. Jei yra šalia palaikančių žmonių, tai kibkis į juos ir tegul tave vedasi su savim ten, kur pamirši tai (tik žinok alkoholis nuo to nepadės). Užsiimk veiklos, pradėk susitikinėti su kitais, tik būk atsargesnė. Praeis visatai ir tu apie jį nebegalvosi, net minties sugryžti pas jį nebus. Ištrink visus jo kontaktinius duomenis, nuotraukas.

Sėkmės.

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/07/27 04:51:00 04:51:00

na ką aš čia rašau sėkmės temos autorei.... gal jau viskas susitvarkė, net nepažiūrėjau kada pradėta tema
Na tiek to, gal kitos panašia situacija skaitys ir gal joms kas nors paaiškės, bus užuomina kur reikia pasukti

pasimetusi

P

13 įrašai

2010/08/24 17:02:37 17:02:37

Man dabar labai keista situacija Bendravau su vaikinu apie 3menesius susipazinom klube, is pradziu bendravom tik telefonu veliau susitikom, atrode viskas gerai, bendravom labai graziai, meiliais zodeliais, bet nebuvome pora ..veliau viskas pasikeite, jis atsalo, bendravom dar, bet nebetais kaip seniau, klausiau jo kas jam, bet sake viskas gerai, ir dabar visai nutruko bendravimas, o jis kalte nori man perduoti, ale as nenoriu bendrauti, net nezinau ka daryti bendrauju su jo draugu, jis taip pat sake, kad jis labai pasikeites kitoks nei anksciau, ir sako, kad tikrai gailesis, kad taip daro... pirma karta taip galvoju apie vaikina su kuriuo taip viskas ivyko, nezinau net ka daryti, kaip pamirsti ar paciai bendrauti su juo??

Ana

A

49 įrašai

2010/08/25 08:39:23 08:39:23

Nezinau kaip ismesti is galvos mylima vaikina jis zino ,kad man jis patinka net buvau gavusi jo numeri na stengiausi ,bet regis as nepatinku jam, nes nei atraso jau ir nebesisveikina manau gal cia draugeliu itaka... O kai drauges prieme ar pakviete na pakviete i draugus baisiausiai pasiutau na o dar labiau nuliudau dazniausiai galvoju apie ji ,nes rimtai ji isimylejau ,bet stengiuosi pamirsti ,bet tai turbut man praktiskai neimanoma nepasiekiamo tikslo asaras uzglaistau liudna muzika juk tai nesamone o nieko negaliu padaryti gal kas zino ka patarti ,nes as jau tiesiog zinau ,kad nnieko nebus ,bet zinot visad rusena viltis

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/26 12:18:55 12:18:55

tu gi ne pinigas kad visiems patiktai patikt visiems neimanoma gal tu jam ir nepatinki, kita vertus tu kam nors ir patinki bet tas kas nors nepatinka tau tai neužsiciklink pabendrauk ir su kitais gal patiks kas nors o tu patiksi jam.

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/08/26 17:18:39 17:18:39

Ana: Nezinau kaip ismesti is galvos mylima vaikina jis zino ,kad man jis patinka net buvau gavusi jo numeri na stengiausi ,bet regis as nepatinku jam, nes nei atraso jau ir nebesisveikina manau gal cia draugeliu itaka... O kai drauges prieme ar pakviete na pakviete i draugus baisiausiai pasiutau na o dar labiau nuliudau dazniausiai galvoju apie ji ,nes rimtai ji isimylejau ,bet stengiuosi pamirsti ,bet tai turbut man praktiskai neimanoma nepasiekiamo tikslo asaras uzglaistau liudna muzika juk tai nesamone o nieko negaliu padaryti gal kas zino ka patarti ,nes as jau tiesiog zinau ,kad nnieko nebus ,bet zinot visad rusena viltis

tu gal kaip sakai ji ir myli, bet man susidaro tokia nuomone, kad tau liudna, nes to kas buvo kaip uzpildyto laiko su juo bendraujant, jau nebera, sunku tau pakelti vienatve, nenori jaustis vienisa. Greiciau tu jam jauti simpatija. Juk moterys greiciau isimyli nei vyrai Taip pat meilę labai sunku atskirti nuo jausmo kaip simpatija, prisirisimas.
Patarimas toks. jei jau viena karta pasistengei gauti jo tel. nr., tai ko dar tau nepasistengus. Jau turi jo tel. nr. tai ji paskolink draugei ir tegul paraso jam zinutes kaip labas, ka veiki ir t.t. ir sek ką atraso tavo draugei. gal galiausiai isaiskes visa tiesa ir viskas pasikeis. Arba kitas variantas, jei zinai kur dazniausiai jis lankosi arba kur dirba ir tau jo paslaugu gali prireikti, tai apsilankyk ten
BET JEI JAU VISISKAI NEREAGUOJA I TAVO ZINUTES, TAI MESK JI ISGALVOS. NERA DAR VAIKINU DEFICITAS. RINKTIS YRA IS KO:)

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/28 11:31:10 11:31:10

sveiki,pries savaite mane paliko vaikinas, niekaip negaliu su tuo susitaikyti, lb sunku be jo, nors praejo tik savaite, o atrodo kaip 3 men. noriu ji pamirst, lb stengiuosi, bet sunkiai gaunasi.o gal verta ji susigrazint?patarkit

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/28 15:24:09 15:24:09

vyro ir autobuso nesivyk, visada bus kitas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume