Aura: Jau keturi metai myliu žmogų be atsako. Tiesiog, negaliu sustoti jį mylejus. Vis tikiuosi, jog jis pajus man kažką, o galbūt ir jaučia, tik dėl savo uždarumo to nesako. Tenkinuosi retais susitikimais.. neaiškiom jo užuominom apie savo jausmus.. Kartais atrodo, jog jam patinka mane kankinti, jaustis mylimu.. Bandau jį pamiršti, nekontaktuoti, bet jis vis mane susiranda.. Stengiuosi įžvelgti kitame žmoguje kažką kas patrauktų, viskas veltui.. Jaučiuos kaip kvaila įsimylėjus 16-metė, nors man jau greit 30.
Šis jausmas labai kankina, aš pavargau jį mylėti, noriu pamiršti, išbraukti jį iš savo gyvenimo. Noriu myleti žmogų, kuris tikrai myli mane, o ne gyventi kažkokiomis iliuzijomis.. Aš atstumiu visus, kuriems patinku, manęs niekas daugiau nedomina..
Kaip nugalėti šį beprotišką jausmą?
Kaip pamiršti tą žmogų?
Panašios dvi situacijos ir man buvo. avaiena mokyklos laikais, kai meile buvo be atsako. Tam tik trūko noro jį apie tai užkalbint,jau šaukštai po pietų. Net sapnuodavau jį, galvodavau kaip prieit kaip užkalbint. Per dailės pamokas tiesiog norėdavosi kartu su juo sėdėti, bet negalėjau, drovėjausi, kuklinausi. Per daailės būrelius norėdavosi kartu kažką dviese nuveikti, gal nutapytų mano portretą ir jame pamatytų mano žodžius, mintis, kad as jį myliu. Bet studijos, studijų draugai tam leido užsimiršti. gaila, kad taip drovejausi.
Kita situacija buvo ne taip jau ir seniai. Jau ji panašesnė į tavąją. Tik štai kaip kažkas kažkurioj temoj rašė, tai dauguma užsiregistravusių šiame puslapyje jau arba vedę, arba turi draugę. Jis kažką sakė apie mūsų santykių ateitį, ką jaučia man, susitikinėdavom, kiekvieną dieną kai nebūdavom vienas šalia kito (atstumas skyrė) skype kurdavom kilometrines diskusijas apie bet ką ir rimtai. Jis taip mane apakino, kad negalėjau nei dienos ir nakties be jo, kol pagaliau išaiškėjo tiesa, kad jis vedęs.
Tikiuosi tau taip nebus. Vieną kartą imk susitik su juo ir rimtai pasikalbėkite apie santykių perspektyvą. Jei jis pradės mykti, visaip išsisukinėti (stebėk jo besikeičiantį veidą, kalbėjimo toną, gestus) tai vadinasi kažką spelia. Tik jo pokalbio metu nespausk. Nes iš to spaudimo nieko gero, tik dar labiau sukurstysi melą iš jo pusęs. Būk šalta iki pokalbio pabaigos.
Jei išaiškės viskas ne tavo naudai, tai tada nesivyk jo, nors sunku bus. Jei yra šalia palaikančių žmonių, tai kibkis į juos ir tegul tave vedasi su savim ten, kur pamirši tai (tik žinok alkoholis nuo to nepadės). Užsiimk veiklos, pradėk susitikinėti su kitais, tik būk atsargesnė. Praeis visatai ir tu apie jį nebegalvosi, net minties sugryžti pas jį nebus. Ištrink visus jo kontaktinius duomenis, nuotraukas.
Sėkmės.