Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Kaip pamiršti mylimą žmogų?

Kaip pamiršti mylimą žmogų?

mazvysxxl

M

1 įrašai

2009/12/16 10:55:33 10:55:33

KAIP AS PVZ.GALIU NEMILETI JEI MATAU KITUS MYLINCIUS MAN IR NORISI MILETI. JI TOKI GRAZI TA MANO MEILE TIK VIENA PROBLEMA AS SU GALI BUTI KAD NESUSITIKSIU NORIACIAU BET NEGALIU. MES PIRNIAU BUWOM EJE I TA PACIA MOKYKLA KOL JOS MAMA NEMIRE IR JI ISVAZIAVO I KAUNA O AS ZAGAREJE GYVENU. JI MYLEJO MANO KLASIOKA BET JIE BAIGE SAVO MEILE IR AS JA ISIMILEJAU ;( AS DBR NZN AR JI TURI KITA AS TO NEKLAUSIU NES BUCIAU PER DURNAS

Emporija

E

849 įrašai

2009/12/17 19:26:04 19:26:04

Melynake, jeigu sutikote savo sielos dvyni, tai ko judviem neisiskirti su nemylimais sutuoktiniais ir nekurti bendros laimes drauge? Ne ne, realiai juk suprantu, kad ne viskas taip paprasta kaip atrodo, ir kaip noretusi, kad butu. Kiekviena situacija turi savu niunsu, komplikaciju ir akligatviu... Ir tai beprotiskai skausminga.

Emporija

E

849 įrašai

2009/12/18 20:55:57 20:55:57

Kai jis nebebus tavo mylimas, tada tu ji pamirsi.

Erdvilas

E

12 įrašai

2009/12/25 17:41:36 17:41:36

...kitaip kelk klausima-kodel darau sau bloga issimyledama vyra kuris nemyles manes. arba dar sukonkretink-kur man gauti vyra kuris
daugiausia atnestu man skausmo? nes kai ta pamirsi,kitas bus dar blogesnis. dauguma moteru renkasi vyrus geriancius,narkomanus,svetimtaucius(turiu omeny is laukiniu krastu) kad tik patenkint savo skausmo,gailescio sau troskima. krastutine to forma-tampa prostitutemis kur nors albanu viesnamiuose. manau,tau,pirsosi ir demesy rode daugelis vyru,ir vaikinu..vertu vaikinu..juk taip? o tu pasirinkai...
tai gali but del to, kad tavo seimoj kazkas padaugindavo alkoholio. tetis ,ar mama..o gal jo ar jos visai nebuvo....arba ju nebuvo...
nebuvo kai tau reikejo...
...mano nuomuone,nepretenduoju i tiesa...

Gediminas

G

6 įrašai

2010/02/08 07:54:50 07:54:50

as bandau ta zmogu pamirst bet jis nesilauja mano sirdis atrodo kat isoks ir pas ja nubeks bet negaliu atcispirt nieko negaliu padarit atrodo kat mirt gerau ney kentet toke lijana is kretingos isimilejau o ji man regis manes nemilejo ir nemyles as norecau numirt

Gediminas

G

6 įrašai

2010/02/08 07:58:19 07:58:19

galite man patart ka darit jai tas zmogus ira man skirtas kaip suzinot jai ira metu tiek kiek man 17

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/08 08:04:17 08:04:17

gediminas: galite man patart ka darit jai tas zmogus ira man skirtas kaip suzinot jai ira metu tiek kiek man 17

Jei būtų skirtas, nebūtų jokių kančių, noro mirti ir to, kad kita pusė tave ignoruoja. Gali būti ramus - ji tau neskirta.

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/08 20:14:06 20:14:06

Pritariu samantai, gediminai. Ji ismintingai tau pataria.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/10 16:06:59 16:06:59

Sveiki, aksciau kol nebuvau patyrusi tos nelemtos meiles, ilgai svajojau isimyleti, myleti ir buti mylima, Taciau kai tai pajutau, ir ta skausma ir ta aistra ir viska ka men teko isgyventi, tiesiog nebenoriu ne pagalvoti apie ta nelemta meile.. Jei tai butu imanoma.. Bet..
Viskas prasidejo 2009m. pavasari, PAmaciau viena vaikina per TV Iskart nesupratau kas tai, bet po kiek laiko, kai ji rode per viena TV laida supratau, kad iki siol dar jo negaliu pamirst.. tuomet viskas ir prasidejo, naktimis apie ji galvojau, veliau taip buvo vis dazniau. pagaliau nebeiskentusi Nusprendziau ne nebegalvoti, ne neklausyti jo dainu, ne neziureti Video klipu ar kito per youtube ir kitas interneto svetaines.. Bet ilgai taip neistveriau, na o tada vel viskas nuo pradziu.. Vekiau naktimis svajojau apie tai kaip viskas butu jei as buciau kitokia, jei bent kas nors pasikeistu. Gadinau kitiems artimiesiems nuotaika ir gyvenia, pagaliau mano tevai nusprende skirtis ir viskas del manes.. na o oliau.. toliau stengiausi pati viska istaisyti, niekada neleidu sau galvoti apie ka nors kita nei apie tai kas yra dabar, is tiesu pamirsti milima zmogu nera jau taip lengva, ir dabar negaliu pasakyti kad ji jau pamirsau, bet.. stengiuosi apietai ne neuzsiminti, gyventi lyg tokio jausmo kaip meile mano gyvenime ne nebuvo. Is tiesu kartais noreciau mirti, ir anksciau apie tai jau masciau, noreciau prarasti atminti ir gyventi lyg anksciau, lyg vaiko svajonemis, tureti norima zaisla ir kita, bet, bet.. Gyvenu lyg atvertusi nauja gyvenimo knygos lapa-etapa. Noreciau bent kadanors gyvenime pamirsciau ji ir gyvenciau paprasta laisva laiminga gyvenima, tikiuosi jog taip kadanors bus.. tikiuosi.

Daimira

D

4 įrašai

2010/03/10 16:48:29 16:48:29

Viktorija: Patarinet lengva kitiems.. Bet tau nebus lengva ji pamirsti.Pati panasiai patyriau.Pasidaryk nuo jo vaika, tada niekur jis nedings.

Kvailyste!! Nei vieno vyro vaiku prie saves nepririsi.Jei jis pats to nenores.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume