Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąPinigai → Motinystės atostogos

Motinystės atostogos

Svetė

S

256 įrašai

2009/07/30 09:25:02 09:25:02

[quote="mangofruit0406"]sklinda kalbos, kad yra pasaulyje toks dalykas kaip[b:29me1hlu] "Šeimos planavimas"[/b:29me1hlu]taip pat ir biudžeto planavimas. Dabar kažkas prisidirbs vaikų-o valstybė juos išlaikys???jeigu galiu sau leisti tokį dalyką kaip ledą už1,50-perku. Neturiu 1,50-neperku. Gal ir ledą valstybė man turėtų nupirkti.??
Pampersai brangūs-skalbkite vystyklus-laiko yra. Maistą pačios virkite-irgi laiko yra..

LR su tuo seimos planavimu ir abortu industrija viskas gerai: gimstamumas iki praejusiu metu nuosekliai mazejo, gyventoju skaicius mazeja iki siol. Sis istatymo pakeitimas ir padarytas, kad sios tendencijos keistusi. Nezinau kiek jums liko iki pensijos:) pamastykit kas jums ja uzdirbs, jei dabar moterys nustos gimdyt.
Manau, kad 2 metu max apmokamos atostogos mamoms yra geriausias dalykas ka per pastaruosius
10 metu, valdzia padare zmoniu labui.

Amelija

A

12 įrašai

2009/07/30 09:26:31 09:26:31

Mangofruit0406, tu gerai jautiesi? Nesergi? Kas cia per isterijos? Ramiau gi..
Jeigu jau vaikus lyginam su ledais, tai valstybe yra suinteresuota, kad as ta leda tureciau, nes musu padetis ne tokia, kaip Kinijoje (mirtingumas yra didesnis negu gimstamumas ir gerokai - 2007m. Lietuvoje - 18.416 žmonės gimė, o 27.104 - mirė. Skirtumo nesijaucia???).Taigi dar karta kartoju - [b:14370kuk]valstybe yra suinteresuota, kad as tureciau leda ir jau nieko kito nelieka, kaip man ta leda nupirkti.[/b:14370kuk]

"Ar kalbi apie sukčiavimo atvejus? Kai pasikėlė vidurkius, tam, kad po to daug daugiau pašalpos gautų?" O kiek tu pats moteru taip daranciu pazisti??? Kodel visos kitos turi kentet, del to, kad kazkuriom taip susisviete?
Jeigu valstybe teisingai tuos pinigus panaudotu, ok, tarkim kad tai yra teisinga. Bet kur dabar tie pinigeliai nuplauke?? Zurnale "zmones" puikuosis dar vienas politikas su naujutelaiciu namuku pastatytu?? Tebunie, jei jums nuo to geriau.

Vakarė...

V

149 įrašai

2009/07/30 09:38:10 09:38:10

rudnosiukas:
Vakarė...: ... Pazistu nemazai jaunu merginu, kurios dirbo per 2 darbus + virsvalandzius, tam kad ramiai 2 metu galetu vaikiukus auginti, o dabar stai Tau. Ne valstybe- o S...s

Ar kalbi apie sukčiavimo atvejus? Kai pasikėlė vidurkius, tam, kad po to daug daugiau pašalpos gautų?

Ir čia motinos? Ir tokios užaugins ką nors panašaus į žmones?

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/07/30 09:49:53 09:49:53

Vakare, pagalvotumėt ir pasigėdytumėt to, ką sakote....

Vakarė...

V

149 įrašai

2009/07/30 09:58:42 09:58:42

net nemanau

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/07/30 10:07:07 10:07:07

Vakarė...: net nemanau

jūsų valia, aš visada stengiuos pgalvot prieš kalbėdamas....

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/07/30 11:04:38 11:04:38

Aš labai gerai jaučiuosi ir nesergu...Bet ačiū už dėmesį.Vaikų gimdymas nėra žygdarbis valstybei-tai yra šeimos(kitaip sakant, normalios šeimos, sugėtinė, darni dalis).
Arba kitaip-motinystės instinktas. Vaikai yra gėris. Bet kūdikiui nerūpi-ar tu jį važinėsi prabangiu vežimėliu ar padėvėtu. Kūdikiui nerūpi kokios firmos bus pampersai-jam patiks būti sausam.Ir mylimam.
Taigi, atsikvošėkit mamytės didvyrės, o tai kartais susidaro įspūdis, kad tie vaikai "masiškai gaminami" pašalpom. Hmmm. Vaikų industrija-biznis...??

Amelija: Mangofruit0406, tu gerai jautiesi? Nesergi? Kas cia per isterijos? Ramiau gi..
Jeigu jau vaikus lyginam su ledais, tai valstybe yra suinteresuota, kad as ta leda tureciau, nes musu padetis ne tokia, kaip Kinijoje (mirtingumas yra didesnis negu gimstamumas ir gerokai - 2007m. Lietuvoje - 18.416 žmonės gimė, o 27.104 - mirė. Skirtumo nesijaucia???).Taigi dar karta kartoju - [b:1uahl1dr]valstybe yra suinteresuota, kad as tureciau leda ir jau nieko kito nelieka, kaip man ta leda nupirkti.[/b:1uahl1dr]

"Ar kalbi apie sukčiavimo atvejus? Kai pasikėlė vidurkius, tam, kad po to daug daugiau pašalpos gautų?" O kiek tu pats moteru taip daranciu pazisti??? Kodel visos kitos turi kentet, del to, kad kazkuriom taip susisviete?
Jeigu valstybe teisingai tuos pinigus panaudotu, ok, tarkim kad tai yra teisinga. Bet kur dabar tie pinigeliai nuplauke?? Zurnale "zmones" puikuosis dar vienas politikas su naujutelaiciu namuku pastatytu?? Tebunie, jei jums nuo to geriau.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/07/30 11:10:20 11:10:20

Nieko gero nepadarė-ištaškė pinigus į kairę ir dešinę, todėl dabar sėdim, kaip sėdim...
Užsiaugino kokia tai mamytė atlyginimą, gauna pinigėlius ir sėdi prie kompo visą dieną.
Žmonės dirba, net pensijinio amžiaus, moka mokesčius tam, kad jaunas ir darbingas žmogus sėdėtų namie..Man atrodo labai ciniškai..

LR su tuo seimos planavimu ir abortu industrija viskas gerai: gimstamumas iki praejusiu metu nuosekliai mazejo, gyventoju skaicius mazeja iki siol. Sis istatymo pakeitimas ir padarytas, kad sios tendencijos keistusi. Nezinau kiek jums liko iki pensijos:) pamastykit kas jums ja uzdirbs, jei dabar moterys nustos gimdyt.
Manau, kad 2 metu max apmokamos atostogos mamoms yra geriausias dalykas ka per pastaruosius
10 metu, valdzia padare zmoniu labui.[/quote]

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/07/30 11:13:38 11:13:38

Ne mokesčių inspekcija, o Sodra turėtų užsiimti super mamyčių tyrimais. Ir jas bausti.Už sukčiavimą ir valstybės lėšų švaistymą.Ji nė kuo negeresnė už tuos, kas irgi grobsto iš biudžeto-tik dar sugeba save didvyre vadinti..

O kas cia blogo, jos tai dar ir mokescius moka. O vaikus tai kiekvienais metais nieks negimdo. Taigi manau, kad jei moteris per visa gyvenima pagimdo 1-4 vaikus su pakeltu vidurkiu, tai ja tikrai uz grotu nereiketu sodinti. Be to jei taip gynat valstybe, tai kodel ji negaudo tu darbdaviu, kurie moka vokeliuose. Juk kenciam tai mes: mazesnes mot. pasalpos, galiu paimti mazesne paskola, pensijos- visai juoko vertos. Tegu pradeda mokesciu inspekcijos normaliai dirbti, tada ir jokiu vidurkiu pakeltu nebus. O zmones moka mokescius tam, kad ir turetu garantijas. Kai isejau is darbo 3 metus nedirbau, galejau atsistoti i darbo birza ir paimti pinigelius- bet to nepadariau. O dabar kai seime sedi klounai, labai del to gailiuosi- geriau jie jau mano kiseneje guletu, o ne tu klounu, kurie neturedami ekonominio issilavinimo-- valdo valstybe ir pinigu nemoka tinkamai suskirstyti.[/quote]

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/30 11:23:14 11:23:14

mangofruit0406: Aš labai gerai jaučiuosi ir nesergu...Bet ačiū už dėmesį.Vaikų gimdymas nėra žygdarbis valstybei-tai yra šeimos(kitaip sakant, normalios šeimos, sugėtinė, darni dalis).
Arba kitaip-motinystės instinktas. Vaikai yra gėris. Bet kūdikiui nerūpi-ar tu jį važinėsi prabangiu vežimėliu ar padėvėtu. Kūdikiui nerūpi kokios firmos bus pampersai-jam patiks būti sausam.Ir mylimam.
Taigi, atsikvošėkit mamytės didvyrės, o tai kartais susidaro įspūdis, kad tie vaikai "masiškai gaminami" pašalpom. Hmmm. Vaikų industrija-biznis...??

Sunku nesutikti, daznos motinos isivaizduoja vos ne zygdarbi valstybei darancios, kai gimdo vaika. Man, kaip mokesciu moketojui, atrodo, kad motinystes pasalpos yra ne kas kita, kaip mano sumoketu mokesciu svaistyma keleto individu naudai. Gerai dar kazkas rase, kad po mokyklos, uz kuria nemoki, istoji i universiteta, kuriame nemoki ir gal dar ir stipendija gauni. ~24 metu baigi mokslus (nemokamai), padirbi metukus, susituoki - o tada 1-4 vaikucius pasigamini. Jeigu 4 - tai dar 8 metai apmokamu atostogu. Pavydas net ima - uz pirmus 32 metus ne tu moki - o tau. Ir po viso to valstybe dar yra kazka skolinga?!
Daugelis suras pasiteisinima del visko, kas jiems naudinga. Jeigu zmogus vagia - "juk visi vagia". Jei motina pasikele atlyginima ir apvagineja valstybe - "Jus pirmiausiai kysininkus, valdininkus ir bla bla bla nubauskit" ir pan. O tie kurie valdzioje stambiu mastabu apgaudineja - masto visiskai taip pat. Todel pradekime nuo saves.
Mano pasiulymas - motinai ir tevui (lyciu lygybe), jeigu jiie pries tai dirbo bent po pora metu ir nera issiskyre, 6 menesius moketi po kokius 500Lt kiekvienam. Ir viskas. Tai pagaliau yra pasalpa o ne darbas. Kodel as turiu kazkieno vaika (ir motina) islaikyti is savo lesu? Jau geriau pensijas pakelti.
Ir reziume - kai kas teisinasi - nera darbo, vyras paliko ir t.t. - nera pasiteisinimai. Nera pinigu - neplanuok seimos. O kad valgyti nera uz ka - taip pat joks ne pasiteisinimas - daug vyresniu zmoniu kaimuose badauja ir centus skaiciuoja.

Amelija: Mangofruit0406, tu gerai jautiesi? Nesergi? Kas cia per isterijos? Ramiau gi..
Jeigu jau vaikus lyginam su ledais, tai valstybe yra suinteresuota, kad as ta leda tureciau, nes musu padetis ne tokia, kaip Kinijoje (mirtingumas yra didesnis negu gimstamumas ir gerokai - 2007m. Lietuvoje - 18.416 žmonės gimė, o 27.104 - mirė. Skirtumo nesijaucia???).Taigi dar karta kartoju - [b:2ruzqacs]valstybe yra suinteresuota, kad as tureciau leda ir jau nieko kito nelieka, kaip man ta leda nupirkti.[/b:2ruzqacs]

[/quote]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume