2009/07/30 06:51:32 06:51:32
[i:195jzh85]..Dabar iki kaklo įgrįsusios kalbos apie pašalpų apkarpymą. Sunkmetis.
Šiandien mamytės rinksis prie prezidentūros. Man, asmeniškai, atrodo, kad tas pašalpas turėtų mokėti kokį pusmetį. Gal tada sumažėtų vaikų, gimdomų vien dėl pašalpų ir padidėtų vaikų, gimdomų iš meilės.
Nėštumas ir gimdymas nėra liga-tai turėtų būti džiaugsmas.
Tie mamytėms skiriami pinigai galėtų būti panaudoti kitom reikmėm.
Čia mano požiūris.
Ką galvojate Jūs?[/i:195jzh85]
2009/07/30 07:41:59 07:41:59
O aš manau, kad labai gerai, kai galima leisti užsidirbusiai mamytei (gal tėveliui) pasiauginti vaiką pačiai. Juk dabar retas vyras gali (o svarbiausia turi tokios sąmonės) išlaikyti vienas tokią šeimą. Ir tai juk ne dėl mamos daugiau, o dėl vaiko. Tik gerą pašalpą turėtų gauti įsidirbusios, o ne tik prieš padirbusios ar dar baisiau (biudžeto atžvilgiu, o tai ir visų mokėtojų)- tik pamokėjusi . O dėl mažinimo pritariu- jei visiem dirbantiem karpoma, normalu, kad ir išmokos (ypač mokamos 100%) mažinamos.
Tik pabrėžiu- [u:ky7gvd7b]užsidirbusiems[/u:ky7gvd7b]. Tokiu atveju nemanau, kad daug rasim gimdančių dėl pašalpų. O norintiem auginti vaikus ir mąstantiem apie vaiko gerovę, manau tikrai padeda apsispręsti tokios pašalpos. Ir šaunu, kai valstybė gali tai sau leisti (juk ne Kinijos padėtis pas mus). Tik sakau- [u:ky7gvd7b]jei gali[/u:ky7gvd7b]
Nors ji kai kur [u:ky7gvd7b]sau labai daug leidžia[/u:ky7gvd7b]
2009/07/30 07:55:07 07:55:07
Paskaičiuokime: nuo gimimo valstybė mums duotuoja darželį, po to mokyklą, o jei gerai mokaisi-universitetą. Mamos gimdo jaunos-kaip manote, ar daug mokesčių jos sumokėjo???
jeigu padirbo metus-ir sumokėjo kažkiek-po to sėdi ant sofutės ir gerai gyvena du metus. Logiška??
salvija35: O aš manau, kad labai gerai, kai galima leisti užsidirbusiai mamytei (gal tėveliui) pasiauginti vaiką pačiai. Juk dabar retas vyras gali (o svarbiausia turi tokios sąmonės) išlaikyti vienas tokią šeimą. Ir tai juk ne dėl mamos daugiau, o dėl vaiko. Tik gerą pašalpą turėtų gauti įsidirbusios, o ne tik prieš padirbusios ar dar baisiau (biudžeto atžvilgiu, o tai ir visų mokėtojų)- tik pamokėjusi . O dėl mažinimo pritariu- jei visiem dirbantiem karpoma, normalu, kad ir išmokos (ypač mokamos 100%) mažinamos.
Tik pabrėžiu- [u:3d6d1xcu]užsidirbusiems[/u:3d6d1xcu]. Tokiu atveju nemanau, kad daug rasim gimdančių dėl pašalpų. O norintiem auginti vaikus ir mąstantiem apie vaiko gerovę, manau tikrai padeda apsispręsti tokios pašalpos. Ir šaunu, kai valstybė gali tai sau leisti (juk ne Kinijos padėtis pas mus). Tik sakau- [u:3d6d1xcu]jei gali[/u:3d6d1xcu]
Nors ji kai kur [u:3d6d1xcu]sau labai daug leidžia[/u:3d6d1xcu]
2009/07/30 07:56:56 07:56:56
na jei karpys pensijas , turetu ir motinystes pasalpas karpyt... kur tada ligybe.. algas jau visiem turbut apkarpe...
2009/07/30 08:55:15 08:55:15
mangofruit0406: [i:2u7dwn66]..Dabar iki kaklo įgrįsusios kalbos apie pašalpų apkarpymą. Sunkmetis.
Šiandien mamytės rinksis prie prezidentūros. Man, asmeniškai, atrodo, kad tas pašalpas turėtų mokėti kokį pusmetį. Gal tada sumažėtų vaikų, gimdomų vien dėl pašalpų ir padidėtų vaikų, gimdomų iš meilės.
Čia mano požiūris.
Ką galvojate Jūs?[/i:2u7dwn66]
Ar Tau viskas gerai su tokiu poziuriu? Man jau igriso toks poziuris: ,,o kodel valstybe turi buti Tau skolinga,,. O kodel neturi buti- juk taip yra visam pasaulyje. Mes mokam nemazus mokescius, o garantiju jokiu. Pazistu nemazai jaunu merginu, kurios dirbo per 2 darbus + virsvalandzius, tam kad ramiai 2 metu galetu vaikiukus auginti, o dabar stai Tau. Ne valstybe- o S...s
2009/07/30 09:07:03 09:07:03
Sklinda kalbos, kad vaikai vien tik meile sotus nebus.. Ir kai paskaiciuoji vaikams visos lovos, kedes, vezimelis, vaikstynes, uzsiemimai baseinuose, kad ir tie pampersai viska sudejus is tiesu brangiai kainuoja. Labai. Nesinori vaikui paskui aiskint "atleisk, bet ne laiku gimei, krizmetis, valdzia TAUPO".
2009/07/30 09:11:40 09:11:40
sklinda kalbos, kad yra pasaulyje toks dalykas kaip[b:32kf3w6v] "Šeimos planavimas"[/b:32kf3w6v]taip pat ir biudžeto planavimas. Dabar kažkas prisidirbs vaikų-o valstybė juos išlaikys???jeigu galiu sau leisti tokį dalyką kaip ledą už1,50-perku. Neturiu 1,50-neperku. Gal ir ledą valstybė man turėtų nupirkti.??
Pampersai brangūs-skalbkite vystyklus-laiko yra. Maistą pačios virkite-irgi laiko yra..
quote="Amelija"]Sklinda kalbos, kad vaikai vien tik meile sotus nebus.. Ir kai paskaiciuoji vaikams visos lovos, kedes, vezimelis, vaikstynes, uzsiemimai baseinuose, kad ir tie pampersai viska sudejus is tiesu brangiai kainuoja. Labai. Nesinori vaikui paskui aiskint "atleisk, bet ne laiku gimei, krizmetis, valdzia TAUPO".[/quote]
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2009/07/30 09:14:16 09:14:16
Vakarė...: ... Pazistu nemazai jaunu merginu, kurios dirbo per 2 darbus + virsvalandzius, tam kad ramiai 2 metu galetu vaikiukus auginti, o dabar stai Tau. Ne valstybe- o S...s
Ar kalbi apie sukčiavimo atvejus? Kai pasikėlė vidurkius, tam, kad po to daug daugiau pašalpos gautų?
Ir čia motinos? Ir tokios užaugins ką nors panašaus į žmones?
2009/07/30 09:15:27 09:15:27
O kiek tų mokesčių sumokate? sumokate 100lt ir norite 200...nes kadangi, na suprask, esu mama...
Vakarė...: mangofruit0406: [i:3gnis5lq]..Dabar iki kaklo įgrįsusios kalbos apie pašalpų apkarpymą. Sunkmetis.
Čia mano požiūris.
Ką galvojate Jūs?[/i:3gnis5lq]
Ar Tau viskas gerai su tokiu poziuriu? Man jau igriso toks poziuris: ,,o kodel valstybe turi buti Tau skolinga,,. O kodel neturi buti- juk taip yra visam pasaulyje. Mes mokam nemazus mokescius, o garantiju jokiu. Pazistu nemazai jaunu merginu, kurios dirbo per 2 darbus + virsvalandzius, tam kad ramiai 2 metu galetu vaikiukus auginti, o dabar stai Tau. Ne valstybe- o S...s
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2009/07/30 09:20:35 09:20:35
mangofruit0406: O kiek tų mokesčių sumokate? sumokate 100lt ir norite 200...nes kadangi, na suprask, esu mama...
čia juk labai žmogiškas požiūris- duok duok duok, man man man, nes man priklauso, nes aš turiu teisę, turiu teisę, turiu teisę, turiu teisę..., baisu, kad žmonės taip bekudakuodami pamiršta pagrindinį dalyką, [b:gkrcwpqc]kad neturi, tu žmogau, jokių teisių..., kol neturi ir nevykdai savo pareigų...[/b:gkrcwpqc]
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume