Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Vyrų melagystės

Vyrų melagystės

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/25 05:57:45 05:57:45

Svečias:
Svečias:
Nustebau: [aš niekad anksčiau gyvenime taip nesielgiau, nes visada visada irgi norėjau normalių, pilnaverčių santykių....nesakau, kad nebuvo....bet šiai dienai, kad ir kaip norėčiau turėti tą vieną vienintelį, deja, neturiu. O man jau virš 30...aš sveika moteris, norisi galų gale ir sekso. Todėl ir žaidžiu "dviem frontais", tuo labiau kad jiems beveik esu viską pasakius, tik vienas nieko negali pasakyt, nes pats įsipareigoję, o kitas netiki, kad aš taip galėčiau, nes jam juk nesuvokiama, kaip vyrui gali nereikėti sexo.....na, man pradžioj irgi buvo keista, bet dabar pripratau ir gerai.

Mieloji, jokiais budai nenoriu taves peikti. Bet tu turetum suprasti viena paprasta dalyka, jei pasirinkai gyvenima pagal kitu zmoniu taisykles, taip visa gyvenima ir liksi “sachmatu pestininkas” kitu zmoniu zaidime. Negaisk savo brangaus laiko niekams ir neprarask vilties. Kol tusciai leidi laika si siais dviem niekada nesutikti to savo vienintelio. Tiesa, o kuo tas Ex (kuris tik pusiau Ex) blogas, kad tenka varyti dviem frontais?

žinai, gal tu ir teisi, bet kad man kitaip nesigauna. Ex'as blogas, nes jis iš tiesų blogas žmogus, be to, jis nieko su manim rimčiau ir neplanuoja. Jam reikia manęs tik dėl sexo, iš principo man iš jo daugiau kaip irgi nieko nereikia.

Juolab mesk abu is savo gyvenimo. Bet nepulk iskarto ieskoti princo, o viso pirmo uzsimk savo pasauleziuros tobulinimu; paskaityk protingas knygas (ne meiles romanus), surask naujus intelektualus uzsiemimus, idomus zmones, investuok savo laika i savo intelekta. Tuomet pasidarysi sau paciai idomi, tuo paciu idomi kitiems pilnaverciams vyrams o ne tustiems mulkiams. Panasiais tvirtinimais “bet kad man kitaip nesigauna.” susikurei aplink save neigiama erdve, kuri traukia tik tokius pats neigiamus egzempliorius. Esi visiskai nuvertinusi saves ir leidi zeminti save visokiems nieksams. O istikruju tu esi moteris is didziosios raides: nuostabi, puiki, issilavinusi ir protinga. As zinau kad po 30 atsiranda labai didelis spaudimas is visu giminaiciu ir pazistamu, po jo seka kompleksas “iki siol viena”, o tada labai zemai nuleidziama saviverte ir pasitikejimas savimis. Is tikruju po 30 mes tokios pats zavios bet protingesnes, musu gyvenime jau nebera nei laiko nei vietos tustiems vyrams. Todel mesk juos is savo gyvenimo ir atlaisvink erdve tikrai tave vertiems vyrams. O jeigu taves verti vyrai dar neskuba taves susirasti, reiskia dar nesi pakankami islaisvinusi savo “As”, todel dirbk su savimi, pradek keisti save ir savo gyvenimo buda.

O kas liecia “seksas sveikatos palaikymui”, net nezinau ar tikrai sveika tai daryti su vyrais, kurie laiko moteri geismo malsinimo instrumentu, be to tokie vyrai yra visokiu veneriniu ligu ir ziv rizikos zonoje. Tad su sveikata cia gali buti atvirkstinis variantas. Sioje vietoje pabusiu dideles kritikos taikinyje: kai man reikedavo “nuleisti gara” bet salia nebuvo manes verto vyro, as patenkindavau save pati, mano galva tai geriau, negu leisti tersti save bet kam ar pirmas pasitaikiusiam.
Bet viska ka as cia parasiau yra tik mano asmenine nuomone pagrista mano subjektyvine patirtimis.[/quote]
Labai teisingai pasakyta

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/25 13:37:21 13:37:21

oho...galvojat taip paprasta, vienu metu imt ir "išmest" abu.... prisipažinsiu, man reikia dėmesio...negaliu be jo...reiks kažką vistiek ant "smūgio" ieškotis tada, kad jau taip sakot....nors man jie abu patinka....

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/26 10:14:02 10:14:02

Svečias: prisipažinsiu, man reikia dėmesio...negaliu be jo...reiks kažką vistiek ant "smūgio" ieškotis tada, kad jau taip sakot....nors man jie abu patinka....

O tai kas tada kaltas, jei ne pačios silpnybės? Išmok gyventi be dėmesio, tai ir neliks tokių problemų.

Atrodo, žmonės suaugę, bet elgesys kaip mažų vaikų. Dėmesio mat maža, puola ant bet ko "ant smūgio", o paskui kiti kalti. Tai nepulk ant smūgio. Problema šiuo atveju tavyje ir perlenktame dėmesio poreikyje.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/26 19:37:06 19:37:06

BeStabdziu:
Svečias: prisipažinsiu, man reikia dėmesio...negaliu be jo...reiks kažką vistiek ant "smūgio" ieškotis tada, kad jau taip sakot....nors man jie abu patinka....

O tai kas tada kaltas, jei ne pačios silpnybės? Išmok gyventi be dėmesio, tai ir neliks tokių problemų.

Atrodo, žmonės suaugę, bet elgesys kaip mažų vaikų. Dėmesio mat maža, puola ant bet ko "ant smūgio", o paskui kiti kalti. Tai nepulk ant smūgio. Problema šiuo atveju tavyje ir perlenktame dėmesio poreikyje.

koks tu juokingas Taigi aš nekalta, kad man dėmesį rodo....o be to, tai visai malonu, kodėl turėčiau jo atsisakyt

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/28 13:40:39 13:40:39

Svečias:
koks tu juokingas Taigi aš nekalta, kad man dėmesį rodo....o be to, tai visai malonu, kodėl turėčiau jo atsisakyt

Pati sakei, kad be dėmesio negali, ir jeigu jau negausi, tai vistiek turėsi ant smūgio ieškotis. va, būtent šita silpnybė ir yra tavo išvardintų problemų priežastis. Čia ne pasišaipymas - geranoriškas pastebėjimas. tiesiog, nereikia dėl to dėmesio taip alpti ir nepriklausyti nuo jo. Bus mažiau bėdų. Dėmesys tai dėmesys, gal ir malonu, bet dar labai didelis skirtumas, IŠ KO jis. Reikia truputį atsirinkti, o ne kaip sakai "ant smūgio". Jeigu darysi viską "ant smūgio", tai ir rezultatas aiškus. Kad išsirinkti normalų partnerį, reikia ilgai pabendrauti, pažinti, o ne susilydyti iš karto dėl dėmesio. Ne "ant smūgio" tokie dalykai daromi.

lietus

L

6 įrašai

2012/01/31 12:40:03 12:40:03

Visoms moterims reikia dėmesio !!!! Ech, vyrai,jūs vyrai.... Dėl dėmesio stokos ir šeimos išyra... Tokia jau mūsų prigimtis... Ir ne be reikalo yra sakoma, kad vyrai myli akimis, o moterys ausimis

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/01/31 14:00:52 14:00:52

Lietus: Visoms moterims reikia dėmesio !!!! Ech, vyrai,jūs vyrai.... Dėl dėmesio stokos ir šeimos išyra... Tokia jau mūsų prigimtis... Ir ne be reikalo yra sakoma, kad vyrai myli akimis, o moterys ausimis

O vyrams demesio nereikia? Ech, moterys, jus moterys... Del to ir seimos isyra...

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/31 15:11:26 15:11:26

Nebutu vyrai, jei nemeluotu ir pas kitas nelakstytu.

Rimocha

R

76 įrašai

2012/01/31 15:42:10 15:42:10

Kas tos kitos ar ne tik daugiausia moterys

Kitina

K

67 įrašai

2012/02/11 09:35:50 09:35:50

Tokia jau gyvenimo realybe kad zmones meluoja. Reik tame nepasimesti ir nesipiktinti, kitais.Savo melo tikriausiai nejauciame ). Kam reiks tas meluos kiek nores ir kaip nores, kitu uzduotis nelikti durniaus vietoje

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume