Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Vyrų melagystės

Vyrų melagystės

Moteris34

M

1 įrašai

2012/01/15 11:59:38 11:59:38

Sveiki,

Sukūriau šią temą, nes iš tiesų atsibodo visokio vyriškos melagystės ir apgaulės. Nesuprantu suaugusių žmonių, ieškančių realių (ne virtualių) santykių, kai jau pati pradžia ir galų gale esminiai dalykai paremti melu. Tokiu kaip svetimų nuotraukų publikavimu, "pasijauninimas" 10 metų, šeimyninės padėties slėpimu ir t.t. Norisi visų paklaust, kodėl?kokia prasmė? ar jums ne gaila savo brangaus laiko tokių nesąmonių švaistymui? Juk melui išaiškėjus, santykiai vis tiek pasmerkti žlugti, stebuklų, kokių tikėjotės juk nebūna. Beje, turiu galvoje 38-45 amžiaus tarpsnį, kadangi kaip pastebėjau, šio amžiaus žmonės pradeda "gėdytis" patys savęs, todėl ir kuria nebūtas istorijas apie save...

Kukudra

K

20 įrašai

2012/01/15 12:38:56 12:38:56

Manau, kad prasmė tokia -tokie žmonės (vyrai ir moterys) labai prastai jaučiasi realiame gyvenime, turi žemą savivertę, daugybę kompleksų. Meluojant internete, galima bent jau susidaryti iliuziją, kad kažkam patinki (nors ir nerealus tu, o tik toks, kokiu apsimeti). Pokalbiai užpildo tuštumą, gal net sudaro įspūdį, kad nesi vienišas... Gal kai kurie net tikisi, kad jie taip patiks kitam žmogui, kad jam neberūpės nei amžius, nei šeimyninė padėtis.
Nemažai kam, pažintys internete -tik žaidimas. Tai kodėl gi nesusikurti sau galimybės pabendrauti su simpatiška jauna moterimi ar mergina, nors tai ir netikra?
Asmeniškai tam nepritariu, manau, kad taip žmogus apgaudinėja ne tik kitus, bet ir save. Bet, tokia realybė.
Todėl pažinčių ieškojimas internete kaip loterija. Sutikti žmogų su rimtais ketinimais ir tikėtis, kad tarp jūsų įsižiebs kibirkštėlė -tas pats, kad tikėtis, jog laimėsi loterijoje.
Pastebėjot, kuo ekonominė situacija blogesnė, tuo žmonės labiau linkę pirkti loterijos bilietus? Taip ir čia. Laimėti gal ir įmanoma, bet akivaizdu, kad kelyje teks sutikti daugybę apsimetėlių.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 12:43:00 12:43:00

Moteris34: Sveiki,

....Juk melui išaiškėjus, santykiai vis tiek pasmerkti žlugti, stebuklų, kokių tikėjotės juk nebūna.

Manau tokie žmonės rimtų santykių ir neieško. Santykiai žlugas- atsiras naujas partneris, žlugės vėl- atsiras naujas ir taip pasaka be galo.

m

M

12 įrašai

2012/01/15 12:58:34 12:58:34

Svečias:
Moteris34: Sveiki,

....Juk melui išaiškėjus, santykiai vis tiek pasmerkti žlugti, stebuklų, kokių tikėjotės juk nebūna.

Manau tokie žmonės rimtų santykių ir neieško. Santykiai žlugas- atsiras naujas partneris, žlugės vėl- atsiras naujas ir taip pasaka be galo.

bet, kad kvailiausia, jog jie visi tikina, kad nori rimtų santykių, nori artimo žmogaus ir t.t. Iš tiesų kukūdra manau yra visiškai teisi, kito varianto net negali būti. Tik gaila, kad per tokius apsimetėlius daugybė žmonių gaišta brangų laiką ir galų gale praranda viltį susirasti kažką, kol prafiltruoja tokius apsimetėlius.

Rutone

R

52 įrašai

2012/01/15 13:55:21 13:55:21

Na o man teko susidurt su ne tiek daug save pajauninusiais. Pora trejetu metų. Bet vis tiek tai yra melas. Ir dar bando pudrint smegenis, kad man aiškino tokio poelgio priežastis. Nors tokie pasiteisinimai manęs neįtikina ir tokiems antro šanso nesuteikiu. Šiaip, atrodytų, pasijaunindami ieško kuo jaunesnės "antrosios pusės". Rašau kabutėse, nes norų tikrumu netikiu. Ir dar - kuo jau kuo, o visokiom "saulytėm", "meilutėm", "gražutėm" netikiu. Skaityt tai iš vyro, pirmąkart užsukusio į tavo anketą? Nesąmonė. Ir tokiems sakau griežtą "NE". Kas keisčiausia - pastaruoju metu man rašo tokie plius minus septyneriais-dešimčia metų jaunesni ir pradeda nuo tokių žodelių, nuo kurių galbūt "lydytųsi" paauglės. Ir dar aiškina, kad nieko nesuprantu...

O pažintis internete ar gyva - lygiai tokia pati loterija. Kas liūdniausia - pasidairius aplink nelabai yra į ką žiūrėt - tik vaikai ir pensininkai, o bendraamžių nematyt... O pasidairai pažintyse - nu kažka baisaus - bendraamžiai atrodo taip, lyg tiktų man į tėvus - kokie +20-30 metų pagal nuotraukas duotum... Gal dėl to ir aplink nematau bendraamžių?

sena ragana

S

44 įrašai

2012/01/15 14:04:38 14:04:38

Tie, kurie čia taip apsimetinėja, savo motyvų jums vistiek neparašys, belieka moteriški pavirkavimai, kodėl jie taip elgiasi, kokia prasmė ir t.t.
Genys margas, o pasaulis dar margesnis. Visur visokių yra ir nuo jų neapsisaugosi. O ko negali pakeisti, belieka keisti savo požiūrį į tai.
Nusiteikite iškart, kad rimtų santykių, tokių, kokių jūs pageidaujate, ieškos gal 1 iš 5 čia registruotų vidutinio amžiaus vyriškių. Skaičius parinkau bet kokius, gal kitai atrodys, kad tik 1 iš 10:).
Nesusirašinėkite ilgai, neįsimylėkite ir neprisiriškite prie pašnekovų vien iš laiškų, eikite į pasimatymus ir greit atsijosite kas yra kas, ir ko ieško.
Nedėkite didelių lūkesčių tam pasimatymui ir viskas atrodys daug paprasčiau. Aš, tarkim, į pirmuosius pasimatymus dažniausiai eidavau per pietų pertraukas. Labai patogu: šviesus paros metas, vieša vieta, saugu, man nereikia specialiai ruoštis, nes pakankamai normaliai atrodau darbe, nesugaištu daug laiko. Išgeri su vyriškiu arbatos ar kavos, ar pasivaikštai pagaliau ir daugmaž viskas aišku dėl perspektyvos. Nuostolių jokių - nei finansinių, nei laiko, nei emocinių. Plius ateičiai naudinga gyvenimo patirtis.
Beje, manau, apsimelavę labiausiai nuskriaudžia patys save. Man ne kartą yra buvę, kad vyriškis prisipažindavo kažkur sumelavęs (dažniausiai tai liesdavo šeimyninę padėtį) ir kai prisipažindavo ir lyg niekur nieko kviesdavo antram pasimatymui, pasakydavau, kad negaliu pradėti santykių nuo melo. Yra buvę labai audringų sureagavimų - neva, labai patikau, jau prisirišo ir nieko jam daugiau be manęs nereikia.
Manau, šioje situacijoje svarbiausia tinkamas pačių nusiteikimas. Jeigu žiūrėsite į visa tai tik kaip į naują pažintį be didelių lūkesčių,tai ir piktumas nebeims:)

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 19:53:43 19:53:43

Pažintys internete iš viso yra fuflo, tiek galiu pasakyti. Prisiregistravau čia prieš porą metų, bet realiai, nelabai čia būnu ir nelabai ieškau. Tiesiog, aiškiai matyti, kad žmonės, turintys gyvenime veiklos, pomėgių, pažinčių - internetuose "meilių" neieško. o kas ieško? Vadinamieji "Forever Alone". Kompleksuoti, negražūs ir t. t. Aišku, nesmerkiu tokių žmonių - gyvenimas sunkus, žmonės gal turi kokių nuoskaudų ar praeities traumų, neleidžiančių normaliai bendrauti realybėje. labai gerai tai suprantu. bet reikia stengtis išeiti iš tos situacijos, o ne užsidaryti internetuose ir didžiuotis pažinčių per webą skaičiumi. Aš jau senokai, dar studentiškais laikais, nusivyliau jomis. O jeigu dar meluojant... iš viso užas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 20:46:06 20:46:06

BeStabdziu: Pažintys internete iš viso yra fuflo, tiek galiu pasakyti. Prisiregistravau čia prieš porą metų, bet realiai, nelabai čia būnu ir nelabai ieškau. Tiesiog, aiškiai matyti, kad žmonės, turintys gyvenime veiklos, pomėgių, pažinčių - internetuose "meilių" neieško. o kas ieško? Vadinamieji "Forever Alone". Kompleksuoti, negražūs ir t. t. Aišku, nesmerkiu tokių žmonių - gyvenimas sunkus, žmonės gal turi kokių nuoskaudų ar praeities traumų, neleidžiančių normaliai bendrauti realybėje. labai gerai tai suprantu. bet reikia stengtis išeiti iš tos situacijos, o ne užsidaryti internetuose ir didžiuotis pažinčių per webą skaičiumi. Aš jau senokai, dar studentiškais laikais, nusivyliau jomis. O jeigu dar meluojant... iš viso užas.

Ką tik prisipažinai, kad esi "Forever alone" tipas. LOSER DD

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 20:53:00 20:53:00

Atrodo, aiškiai minėjau, kad neturiu tikslo čia kažko ieškoti. Aišku, buvo ir man internetinių pažinčių laikotarpis, nėra ko slėpti. Bet tiesiog, pamačiau kad tai niekur neveda, ir kad internetinių pažinčių fauna nėra tai, ko man reikia. Nes kaip sakiau, internetuose meilių seilių stabilūs žmonės neieško.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 21:25:53 21:25:53

BeStabdziu: Atrodo, aiškiai minėjau, kad neturiu tikslo čia kažko ieškoti. Aišku, buvo ir man internetinių pažinčių laikotarpis, nėra ko slėpti. Bet tiesiog, pamačiau kad tai niekur neveda, ir kad internetinių pažinčių fauna nėra tai, ko man reikia. Nes kaip sakiau, internetuose meilių seilių stabilūs žmonės neieško.

O ką čia veiki tuomet?Į forumą gali nesiregistravęs rašyti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume