Tie, kurie čia taip apsimetinėja, savo motyvų jums vistiek neparašys, belieka moteriški pavirkavimai, kodėl jie taip elgiasi, kokia prasmė ir t.t.
Genys margas, o pasaulis dar margesnis. Visur visokių yra ir nuo jų neapsisaugosi. O ko negali pakeisti, belieka keisti savo požiūrį į tai.
Nusiteikite iškart, kad rimtų santykių, tokių, kokių jūs pageidaujate, ieškos gal 1 iš 5 čia registruotų vidutinio amžiaus vyriškių. Skaičius parinkau bet kokius, gal kitai atrodys, kad tik 1 iš 10:).
Nesusirašinėkite ilgai, neįsimylėkite ir neprisiriškite prie pašnekovų vien iš laiškų, eikite į pasimatymus ir greit atsijosite kas yra kas, ir ko ieško.
Nedėkite didelių lūkesčių tam pasimatymui ir viskas atrodys daug paprasčiau. Aš, tarkim, į pirmuosius pasimatymus dažniausiai eidavau per pietų pertraukas. Labai patogu: šviesus paros metas, vieša vieta, saugu, man nereikia specialiai ruoštis, nes pakankamai normaliai atrodau darbe, nesugaištu daug laiko. Išgeri su vyriškiu arbatos ar kavos, ar pasivaikštai pagaliau ir daugmaž viskas aišku dėl perspektyvos. Nuostolių jokių - nei finansinių, nei laiko, nei emocinių. Plius ateičiai naudinga gyvenimo patirtis.
Beje, manau, apsimelavę labiausiai nuskriaudžia patys save. Man ne kartą yra buvę, kad vyriškis prisipažindavo kažkur sumelavęs (dažniausiai tai liesdavo šeimyninę padėtį) ir kai prisipažindavo ir lyg niekur nieko kviesdavo antram pasimatymui, pasakydavau, kad negaliu pradėti santykių nuo melo. Yra buvę labai audringų sureagavimų - neva, labai patikau, jau prisirišo ir nieko jam daugiau be manęs nereikia.
Manau, šioje situacijoje svarbiausia tinkamas pačių nusiteikimas. Jeigu žiūrėsite į visa tai tik kaip į naują pažintį be didelių lūkesčių,tai ir piktumas nebeims:)