Lietus: Aš irgi ieškau tvirtų ir normalių santykių, atrodo, taip viskas paparasta ir aišku, ale kad, pasirodo, tai yra labai sunku.
Susipažinau su vyruku iš interneto. Bendravimas atrodė buvo nuoširdus, beje, jis man kartodavo, kad labiausiai gyvenime nekenčia melo, kad labiausiai vertina nuoširdumą... netgi susitarėme, kad jei kas nors tarp mūsų ir atsitiktų, viens kitam paskysim apie tai be jokių melų ir apgavysčių.... tačiau nuo pat pradžios mūsų santykiai jau buvo paremti vien melu. Pasakęs, kad "surado ko ieškojo ir netgi geriau" mano internetinis draugas, neva, išsiregistravo iš pažinčių svetainės. Aš neskubėjau to daryti ir to neslėpiau. Nepraėjus nė savaitei, jis prisiregisttravo kitu vardu ir užsimiršęs vėl man parašė... Smsuose rašė man vieną,kad tipo žiūri teliką, nuobodžiauja, o pažinčių svetainėj vėl vadino mane į pasimatymą (jis nė neįtarė, kad čia aš). Baisiai supykau ir tą patį vakarą išrėžiau visą tiesą, pasiteisino, kad jam reikia to bendravimo, aš tik vieno nesupratau, kam visa tai slėpti. Netgi pasiūliau jam, kad mūsų santykiai būtų tik platoniški, seksui, jis manęs nesuprato, tipo mane myli. Niekaip nesupratau kam reikia prisipažinėti meilėje, jeigu žinai, kad taip nėra, stengiausi jam neatsakyti tuo pačiu. Nusiteikiau, kad nieko rimto čia nebus ir susitikinėjau su juo toliau, man iš jo reikėjo sekso, be to buvo įdomu stebėti, kaip jis elgsis toliau. Kadangi jis bendraudavo su manim tik smsais, vėl gaunu sms, kuris buvo skirtas ne man, tipo, kažkokiam draugui, iš kurio buvo aišku, kad jis permiegojo su kita, tačiau nieko nepamena ar buvo ten kas tarp jų ar ne, nes išmiegojęs su kelnėm Vėl išsisukinėjo, neva buvo nulūžęs ir jo draugas jį kaltina, kad jis permiegojo su jo mergina, tikras vargšelis....Ilgai vis svarsčiau, nutraukti santykius su juo ar ne... šiaip su juo vakarai būdavo tikrai nuostabūs: žvakės, vyniukai, masažiukai, glamonės, buvo be galo įdomus pašnekovas... iš tikrųjų retai tokį sutiksi, tad toliau užsiprogramavusi smegeninę, kad jis tik meilužis, susitikinėjau su juo... tačiau karts nuo karto toliau gaudavau smsų, kurios būdavo nei iš šio nei iš to, supratau, kad ne man vienai rašinėja, be to, imdavo vakarais ir "užmigdavo pavargęs" apie devintą vakaro (tokiu laiku važiuodavo jis ir pas mane) ir neprisišauksi, supratau, kad įsidėdavo kitą sim kotelę, nes ir pas mane kai būdavo, pastebėjau, kad niekas jam niekados nesakmbindavo.... pradėjau tiesiog juo šlykštėtis, aišku, santykiai visdėlto nutrūko, nes aš bendravau su juo tikrai nuoširdžiai....
Dabar ieškau vėl ko nors dūšiai ir matau, kad čia be šansų ka nors surasti.... tai va, visi vyrai melagiai
Cia tai bent, jusu istorija labai panasi I mano tureta. Taip pat internetas ir is pat pradziu pareiskimai, kad iesko tik tiesa ir istikimybe paremtu santykiu (neva exzmona isdave su kitu). Po tokiu pareiskimu niekaip nesitiki, kad pakliuvai i dydziausio mielagio rankas bet pakliuvau J nuo pat pradziu matesi kad iki ausu apsimielaves, kai turajau pagrindo netiketi tiesiai svesiai jam tai sakydavau I akis, visuomet graziai issisukinedavo, kol neprispiriau prie sienos su akivaizdziais irodymais. Tada pagaliau atsikabino ir matyt nuejo “kabinti makaronus” kitoms. Ale tiesiai ziuredamas i akis net nemirktelejes taip graziai istardavo ”as niekada nemieluoju”. Nu ir aisku “meile kuria lauke visa gyvenima”, “pati nuostabiausia”, “vienintele”, zvakes, masazai, glamones it kitos moteru svajones.
Merginos, matomai kuo dazniau vartojamas zodis “niekada” arba “forever”, kuo daugiau “meiles prisipazinimu”, komplimentu, zvakiu, romantikos ir kitu “muilo operos” atributu tuo didesne tikimybe kad turi reikala su nesaziningu egzemplioriumi. Kazkodel nuosirdus vyrai bijo romantikos ir graziu zodziu, nors mums ju taip reikia. Va ir gaunasi kad vis uzsiraunam ant “don zuanu”.
Nevisi vyrai melagiai, bet ju labai daug (ypac internete), todel reikia ismokti atskirti auksa nuo sudo. O susipazinimas su tokiais melagiais ne kas kita, kaip pamoka atskirti. Todel dziaugiames turejusios pamoka, ji mums pades isvengti klaidu ateityje link musu ilgojo kelio ieskant ta vieninteli.