Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Ypatingi šioje svetainėje sutikti vyrai

Ypatingi šioje svetainėje sutikti vyrai

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 13:48:54 13:48:54

Svečias: Apie tų vyrų aplinką papasakojau tik dėl to, kad susidarytų pilnesnis vaizdas. Esmė -jų viduje. Šnekėti nėra apie ką -tušti kaip burburlai... Koks turi būti vyras, jei didžiuojasi tuo, kad turi skalbimo mašiną? Į namus nuvažiavau, nes galvojau, kad įspūdis iš bendravimo gal apgauna.Kalba eina ne apie turtą, o apie kultūrą. Namie tai matosi ypatingai. Žmogaus namai - jo veidrodis. Jie gali būti labai kuklūs, bet žmogus juose gyvena tvarkingai ir gerai jaučiasi. O ten buvo, atsiprašau, kažkoks jovalas. Viskas labai sena, sukalta su faneros gabalais, sulūžę.
Kaip bendrauti su tuo, kuris sakosi, kad prieš metus norėjo visus aplinkinius užmušti, nes visi jį nervina?
Daugiau pavyzdžių nerašysiu. Su kai kuriais susitikdavau, o pas vieną nuvažiavau net namo daugiau iš smalsumo. Tiesiog įdomu buvo kaip tai, ką žmogus pasakoja apie save, atitinka realybę. Tiesiog pastebėjau, kad kai kurie moka rašyti laiškus (ar jiems kas nors kitas parašo), kalbėtis telefonu, tačiau visiškai neadekvačiai vertina save.
O iš šitos diskusijos susidariau vaizdą, kad vyrai labai primityviai viską suveda į pinigus. Ką bepasakytum neypatingai gero apie kokį nors vyrą, visi choru nutaria -kaltos moterys, nes joms rūpi tik pinigai.
Taip nėra, nors neneigiu, kad barakudų kaip ir alfonsų daug.
Maloniai vyruose stebina tik vienas dalykas - kaip koks vyras beprisiš..., visis vyrai stos jo pusėn. Va, šito solidarumo moterys neturi.

Pritarčiau šiam komentarui. Apskritai, juokingai atrodo vyrai, besigiriantys, kad uždirba minimumą. Paaiškinkite, kaip turėtų jaustis, protinga, 5k uždirbanti moteris su tokiu "minimumą uždirbančiu"? Net jeigu nekalbam apie pinigus, kaip išsilavinusi moteris turėtų kalbėti su vyru, kuris žinutėje kas antrame žodyje padaro po gramatinę klaidą? Kaip jaustis moteriai, kai ji turi visur 'tąsyti" vyrą savo automobiliu, nes šis apskritai net teisių neturi?
Ir užuot pamatę tų dviejų moterų komentaruose bent dalelę savęs, visi vyrai teigia, kad visiškai normalu visą pirmą pasimatymą prazaunyti apie 9/11 ir rRNR transkripcinius baltymus (duokdie, kad bent žinotų, ką žodis "baltymas" reiškia). Vyrai net nebando keistis. Ir tikrai, LT moterims labai sunku susirasti antrą jai atitinkančią antrą pusę, kai aplinkui vien tokie "suluošinti", minimumą uždirbantys, 10 kl. baigę ir tuo besigiriantys" egzemplioriai.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 17:03:28 17:03:28

Jeigu moteris mato, kad vyras ne jos kategorijos, uždirba mažiau už ją, nemoka net rašyti be klaidų, neįdomu bendrauti su juo - tai kam iš viso bendrauti, kam eiti susitikti? Nepatinka iš žinučių, ir neatrašai, ką dar kalbėti apie susitikimus. Jeigu aš matau, kad moteris vėpla, aš savo laiko negaišiu ir su ja susitikti neisiu. O čia tai toks jausmas, kad eina specialiai kaip pasijuokti. Nėra ką veikia - gaiškit laiką. Jeigu jau tokios nuostabios, uždirbančios, savarankiškos, išsilavinusios, protingos, tai turėtumėt nesunkiai susirasti kažką pagal savo lygį. Bet kažkodėl slabo, ane?

Man panašu kad čia reikalas per aukštame savęs vertinime. Aukšto lygio moterys ir susiranda panašaus lygio vyrus. O jei tampomasi į pasimatymus su "lūzeriais", tai matyt, kaltas ir pačių lūzeriškumas ir nenoras tai pripažinti. Juokingiausia, kai vyrams, uždirbantiems minimumą, priekaištauja ne ką daugiau uždirbančios pačios Ir nesugebėjimu bendrauti kaltina tos, kurios pačios vos surezga sakinį. Aišku, iš šalies niekas savęs nemato, bet būtų įdomu išgirsti pačių tų vyrų nuomones. Išklausyti vieną pusę - tai čia dar tik pusė tiesos.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 17:15:03 17:15:03

Aš tai ne šioje svetainėje sutikau vyrą,bet tiesiog nežinau kaip elgtis. Iš antro pasimatymo jis mane aprėkė dėl smulkmenos. Aišku aš buvau kalta, bet man paliko nuoskaudą. Taip pat jis kalbėjo apie savo buvusias moteris .Gal ir tai normalu.
Gal aš per daug sureikšminau, gal aš smulkmeniška, gal per daug reikalauju. Nežinau ar toliau bendrauti.Nes turbūt tokių vyrų net nėra,kurie nerėkia.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 17:17:10 17:17:10

Bestabžių pamiršo, kad moterų nuo 30 iki 50 maždaug 5 kartus daugiau negu vyrų (jei atmesim valkatas ir nusigėrusius). Dar nemažai moterų dirba moteriškuose kolektyvuose, o eiti į klubus nebelabai nori. Taigi, lieka internetas visagalis. O ten tarp šiukšlių paklysti galima. Tai, jei seniau nesinaudojai pažinčių svetainėmis, tiesiog reikia laiko apsiprasti. Kai apsipranti, suvoki, kas ten darosi, tada supranti į ką net neverta reaguoti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 17:22:10 17:22:10

Svečias: Bestabžių pamiršo, kad moterų nuo 30 iki 50 maždaug 5 kartus daugiau negu vyrų (jei atmesim valkatas ir nusigėrusius). Dar nemažai moterų dirba moteriškuose kolektyvuose, o eiti į klubus nebelabai nori. Taigi, lieka internetas visagalis. O ten tarp šiukšlių paklysti galima. Tai, jei seniau nesinaudojai pažinčių svetainėmis, tiesiog reikia laiko apsiprasti. Kai apsipranti, suvoki, kas ten darosi, tada supranti į ką net neverta reaguoti.

atvėsk! Iš kur iš traukei tokią nesamonę vyrų krūvos, bet tik gerų mažai. Čia tik apie gerus vyrus kalba eina!

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 17:25:17 17:25:17

Taigi, atmečiau nusigėrusius ir valkatas. Na, dar reikėtų atmesti psichinius ligonius ir, aišku, emigravusius, kurių taip pat daugiau negu moterų. Taigi, lieka, normalūs vyrai. Kurių be galo mažai.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 17:25:30 17:25:30

Svečias:
atvėsk! Iš kur iš traukei tokią nesamonę vyrų krūvos, bet tik gerų mažai. Čia tik apie gerus vyrus kalba eina!

O įdomu, kiek tų gerų moterų? Jeigu iš vyrų tarpo išmetam girtuoklius ir tinginius, tai ir iš moterų tarpo reikia išmesti visokias materialistes, kvankas ar šiaip tuščias puodynes. Ir lieka GERŲ vyrų ir GERŲ moterų apylygiai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 17:58:11 17:58:11

Svečias: Aš tai ne šioje svetainėje sutikau vyrą,bet tiesiog nežinau kaip elgtis. Iš antro pasimatymo jis mane aprėkė dėl smulkmenos. Aišku aš buvau kalta, bet man paliko nuoskaudą. Taip pat jis kalbėjo apie savo buvusias moteris .Gal ir tai normalu.
Gal aš per daug sureikšminau, gal aš smulkmeniška, gal per daug reikalauju. Nežinau ar toliau bendrauti.Nes turbūt tokių vyrų net nėra,kurie nerėkia.

Mn tai net klausimo nekiltų, tik pradėtų rėkti,aš iškarto jį palikčiau.Negali tai būti normalu. Dar tik pradžia,o jau jis šitaip elgiasi,tai kas bus toliau.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 18:07:24 18:07:24

Svečias:
Svečias: Aš tai ne šioje svetainėje sutikau vyrą,bet tiesiog nežinau kaip elgtis. Iš antro pasimatymo jis mane aprėkė dėl smulkmenos. Aišku aš buvau kalta, bet man paliko nuoskaudą. Taip pat jis kalbėjo apie savo buvusias moteris .Gal ir tai normalu.

Mn tai net klausimo nekiltų, tik pradėtų rėkti,aš iškarto jį palikčiau.Negali tai būti normalu. Dar tik pradžia,o jau jis šitaip elgiasi,tai kas bus toliau.

Žinai, geriau vienai būti negu su tokiu. Nebent esi mazohistė.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 18:07:42 18:07:42

BeStabdziu:
Svečias:

O įdomu, kiek tų gerų moterų? Jeigu iš vyrų tarpo išmetam girtuoklius ir tinginius, tai ir iš moterų tarpo reikia išmesti visokias materialistes, kvankas ar šiaip tuščias puodynes. Ir lieka GERŲ vyrų ir GERŲ moterų apylygiai.

Gal ir taip, todėl jie vieni kitų ir nesutinka.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume