BeStabdziu: Bet tai įdomu ką pridirbo pati, kad buvo aprėkta, aiškiai gi parašė "Aišku aš buvau kalta".
Na ką moteris jau gali pridirbti, čia net šis pasakymas netinka.
Mes su tuo vyru susitikome dienos metu. Na paskui pasakiau,kad man jau laikasį namus. Bet jis manęs paklausė ar galėtų pas mane užeiti kavos puodeliui. Aš sutikau,nes po ilgo rašinėjimosi matėsi,kad tai padorus vyras,tuo labiau žinojau kur dirba. Aš jį
, prieš tai perspėjusi,kas sekso nebus ir t.t. Jis puikiai suprato. Vakare ,kai jis išėjo ,bet po trumpo laiko, prisiminiau ,kad mašinoje pas jį liko daiktas,kuris svarbus tik man,bet nereikšmingas kitam žmogui ir aš šį daiktą būtinai turėjau ryte turėti darbe. Tada aš jam
parašiau sms paprašydama,kad atvežtų ,nes man labai reikia. Jis labai greitai atvažiavo, bet įėjęs pradėjo rėkti,kad aš dėltokio atsiprašant nieko jį siūstau,juk galėjo ir kitą dieną atvežti. Bet jis rėkė kaip nenormalus.Kadangi jis dirba vadovaujantį darbą,tai ko gero jis įpratęs rėkti ant savo pavaldinių ir jam tai normalu gal atrodė. Beje, laiškuose labai geras vyras atrodė. Už tai man buvo nesuprantama,kaip galėjo laiškuose būti vienoks,o susitikus visai kas kita. Jis man skambinėja ,rašo,bet aš su juo abejoju ar susitiksiu.Štai taip.