Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Ypatingi šioje svetainėje sutikti vyrai

Ypatingi šioje svetainėje sutikti vyrai

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 18:10:48 18:10:48

BeStabdziu:
Svečias:
atvėsk! Iš kur iš traukei tokią nesamonę vyrų krūvos, bet tik gerų mažai. Čia tik apie gerus vyrus kalba eina!

O įdomu, kiek tų gerų moterų? Jeigu iš vyrų tarpo išmetam girtuoklius ir tinginius, tai ir iš moterų tarpo reikia išmesti visokias materialistes, kvankas ar šiaip tuščias puodynes. Ir lieka GERŲ vyrų ir GERŲ moterų apylygiai.

teisingai kai paskaitai, tai cia puse durneliu materialisciu, isterikiu,bjauriu, storu, su vaikais ir dar net nezinanciu ko nori.Atmetus visas tas priedurnes, lieka mazuma geru simpatisku lieknu moteru, su kuriom noretusi buti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 19:02:29 19:02:29

. O vyrai visi gražuoliai, atletai, niekam nepridirbę vaikų ir jų neišmėtę. Nusileiskit, mielieji, ant žemės. Pasižiūrėkit į save. Pažiūrėkit kaip atrodo tokių pačių metų moterys ir vyrai. Gal atsibusit  .

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 19:22:06 19:22:06

Na nebūkit kaip maži vaikai, tampo čia virvę kiekvienas į savo pusę - kas geresnis, vyrai ar moterys. Nė vieni nei geresni, nei blogesni. Yra visokių vyrų, yra visokių moterų. Problemos prasideda tada, kai yra per aukštas savęs vertinimas, va kad ir šioje temoje - besipiktinančios moterys akivaizdžiai NEĮKANDA aukštesnės kategorijos vyrų (nes priešingu atveju, jau senai būtų su jais), o tie, kurie pagal jas - joms ne lygis, nes jos atseit KAŽKAS NEREALAUS. Bet faktai kalba už save - tie geresni kažkodėl jų nejam, nes jeigu būtų tokios puikios, tie aukštesnės kategorijos vyrai neatstotų. taigi, belieka rinktis iš savo lygio. gal kažką šokiruoja susidūrimas su realybe, kad pačios lygis toks, kad jai tinka tik tokie... O ką darysi. Reikia adekvačiai vertinti save. Kažkada aš irgi galvodavau, na kodėl su manimi prasideda tik negražios, kompleksuotos? Pasidariau išvadas, ėmiausi keisti situaciją - sportuoti, labiau prisižiūrėti. Dažnai problema pačiame žmoguje.

Igni

I

29 įrašai

2012/01/15 20:46:45 20:46:45

Svečias: Aš tai ne šioje svetainėje sutikau vyrą,bet tiesiog nežinau kaip elgtis. Iš antro pasimatymo jis mane aprėkė dėl smulkmenos. Aišku aš buvau kalta, bet man paliko nuoskaudą. Taip pat jis kalbėjo apie savo buvusias moteris .Gal ir tai normalu.
Gal aš per daug sureikšminau, gal aš smulkmeniška, gal per daug reikalauju. Nežinau ar toliau bendrauti.Nes turbūt tokių vyrų net nėra,kurie nerėkia.

Jis tave iš karto pamina žemai po padu. Tu nutylėjai, ten ir liksi. Normalūs vyrai nerėkia.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 20:59:13 20:59:13

[quote:16kwca5n]
Aš tai ne šioje svetainėje sutikau vyrą,bet tiesiog nežinau kaip elgtis. Iš antro pasimatymo jis mane aprėkė dėl smulkmenos. Aišku aš buvau kalta, bet man paliko nuoskaudą. Taip pat jis kalbėjo apie savo buvusias moteris .Gal ir tai normalu.
Gal aš per daug sureikšminau, gal aš smulkmeniška, gal per daug reikalauju. Nežinau ar toliau bendrauti.Nes turbūt tokių vyrų net nėra,kurie nerėkia.[/quote:16kwca5n]
Yra vyru, kurie nerekia. Mano draugas jau metai, kaip bendraujam, nei karto nepakele balso. Mesk ta isterika, nes jei dabar rekia, veliau ims musti.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 21:46:21 21:46:21

Bet tai įdomu ką pridirbo pati, kad buvo aprėkta, aiškiai gi parašė "Aišku aš buvau kalta".

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/16 13:59:00 13:59:00

BeStabdziu: Bet tai įdomu ką pridirbo pati, kad buvo aprėkta, aiškiai gi parašė "Aišku aš buvau kalta".

Na ką moteris jau gali pridirbti, čia net šis pasakymas netinka.
Mes su tuo vyru susitikome dienos metu. Na paskui pasakiau,kad man jau laikasį namus. Bet jis manęs paklausė ar galėtų pas mane užeiti kavos puodeliui. Aš sutikau,nes po ilgo rašinėjimosi matėsi,kad tai padorus vyras,tuo labiau žinojau kur dirba. Aš jį
, prieš tai perspėjusi,kas sekso nebus ir t.t. Jis puikiai suprato. Vakare ,kai jis išėjo ,bet po trumpo laiko, prisiminiau ,kad mašinoje pas jį liko daiktas,kuris svarbus tik man,bet nereikšmingas kitam žmogui ir aš šį daiktą būtinai turėjau ryte turėti darbe. Tada aš jam
parašiau sms paprašydama,kad atvežtų ,nes man labai reikia. Jis labai greitai atvažiavo, bet įėjęs pradėjo rėkti,kad aš dėltokio atsiprašant nieko jį siūstau,juk galėjo ir kitą dieną atvežti. Bet jis rėkė kaip nenormalus.Kadangi jis dirba vadovaujantį darbą,tai ko gero jis įpratęs rėkti ant savo pavaldinių ir jam tai normalu gal atrodė. Beje, laiškuose labai geras vyras atrodė. Už tai man buvo nesuprantama,kaip galėjo laiškuose būti vienoks,o susitikus visai kas kita. Jis man skambinėja ,rašo,bet aš su juo abejoju ar susitiksiu.Štai taip.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/16 14:05:32 14:05:32

Igni:
Svečias: Aš tai ne šioje svetainėje sutikau vyrą,bet tiesiog nežinau kaip elgtis. Iš antro pasimatymo jis mane aprėkė dėl smulkmenos. Aišku aš buvau kalta, bet man paliko nuoskaudą. Taip pat jis kalbėjo apie savo buvusias moteris .Gal ir tai normalu.
Gal aš per daug sureikšminau, gal aš smulkmeniška, gal per daug reikalauju. Nežinau ar toliau bendrauti.Nes turbūt tokių vyrų net nėra,kurie nerėkia.

Jis tave iš karto pamina žemai po padu. Tu nutylėjai, ten ir liksi. Normalūs vyrai nerėkia.

Kodėl aš nutylėjau? Ogi todėl ,kad man taip buvo netikėta, tiesiog buvau sukrėsta,kad aš nesugebėjau net žodžio ištarti kaip mane šokiravo jo rėkimas. Ant manęs gyvenime nebuvo taip rėkęs niekas, net moteris ,aš net nebuvau mačiusi tokio riksmo, o čia še tau vyras taip su moterimi !O visumoje ,tai pritariu jums.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/16 14:09:19 14:09:19

Svečias: [quote:2wy78hhl]
Aš tai ne šioje svetainėje sutikau vyrą,bet tiesiog nežinau kaip elgtis. Iš antro pasimatymo jis mane aprėkė dėl smulkmenos. Aišku aš buvau kalta, bet man paliko nuoskaudą. Taip pat jis kalbėjo apie savo buvusias moteris .Gal ir tai normalu.

Yra vyru, kurie nerekia. Mano draugas jau metai, kaip bendraujam, nei karto nepakele balso. Mesk ta isterika, nes jei dabar rekia, veliau ims musti.[/quote:2wy78hhl]

Ko gero jūsų tiesa. O aš dar save kaltinau,kad gal sunervavau,gal tas ,gal anas...Nors žinau vyrų ,kurie rėkia ,bet rankos ,tai nėra pakėlę prieč motereį.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/16 14:17:40 14:17:40

Svečias:
BeStabdziu: Bet tai įdomu ką pridirbo pati, kad buvo aprėkta, aiškiai gi parašė "Aišku aš buvau kalta".

Na ką moteris jau gali pridirbti, čia net šis pasakymas netinka.
Mes su tuo vyru susitikome dienos metu. Na paskui pasakiau,kad man jau laikasį namus. Bet jis manęs paklausė ar galėtų pas mane užeiti kavos puodeliui. Aš sutikau,nes po ilgo rašinėjimosi matėsi,kad tai padorus vyras,tuo labiau žinojau kur dirba. Aš jį
, prieš tai perspėjusi,kas sekso nebus ir t.t. Jis puikiai suprato. Vakare ,kai jis išėjo ,bet po trumpo laiko, prisiminiau ,kad mašinoje pas jį liko daiktas,kuris svarbus tik man,bet nereikšmingas kitam žmogui ir aš šį daiktą būtinai turėjau ryte turėti darbe. Tada aš jam
parašiau sms paprašydama,kad atvežtų ,nes man labai reikia. Jis labai greitai atvažiavo, bet įėjęs pradėjo rėkti,kad aš dėltokio atsiprašant nieko jį siūstau,juk galėjo ir kitą dieną atvežti. Bet jis rėkė kaip nenormalus.Kadangi jis dirba vadovaujantį darbą,tai ko gero jis įpratęs rėkti ant savo pavaldinių ir jam tai normalu gal atrodė. Beje, laiškuose labai geras vyras atrodė. Už tai man buvo nesuprantama,kaip galėjo laiškuose būti vienoks,o susitikus visai kas kita. Jis man skambinėja ,rašo,bet aš su juo abejoju ar susitiksiu.Štai taip.

o šitam vyrui kartais ne 37-38 metai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume