Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Ypatingi šioje svetainėje sutikti vyrai

Ypatingi šioje svetainėje sutikti vyrai

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/16 15:07:02 15:07:02

Svečias:
Svečias:
BeStabdziu: Bet tai įdomu ką pridirbo pati, kad buvo aprėkta, aiškiai gi parašė "Aišku aš buvau kalta".

Na ką moteris jau gali pridirbti, čia net šis pasakymas netinka.
Mes su tuo vyru susitikome dienos metu. Na paskui pasakiau,kad man jau laikasį namus. Bet jis manęs paklausė ar galėtų pas mane užeiti kavos puodeliui. Aš sutikau,nes po ilgo rašinėjimosi matėsi,kad tai padorus vyras,tuo labiau žinojau kur dirba. Aš jį
, prieš tai perspėjusi,kas sekso nebus ir t.t. Jis puikiai suprato. Vakare ,kai jis išėjo ,bet po trumpo laiko, prisiminiau ,kad mašinoje pas jį liko daiktas,kuris svarbus tik man,bet nereikšmingas kitam žmogui ir aš šį daiktą būtinai turėjau ryte turėti darbe. Tada aš jam
parašiau sms paprašydama,kad atvežtų ,nes man labai reikia. Jis labai greitai atvažiavo, bet įėjęs pradėjo rėkti,kad aš dėltokio atsiprašant nieko jį siūstau,juk galėjo ir kitą dieną atvežti. Bet jis rėkė kaip nenormalus.Kadangi jis dirba vadovaujantį darbą,tai ko gero jis įpratęs rėkti ant savo pavaldinių ir jam tai normalu gal atrodė. Beje, laiškuose labai geras vyras atrodė. Už tai man buvo nesuprantama,kaip galėjo laiškuose būti vienoks,o susitikus visai kas kita. Jis man skambinėja ,rašo,bet aš su juo abejoju ar susitiksiu.Štai taip.

o šitam vyrui kartais ne 37-38 metai?

Ne.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/16 16:01:24 16:01:24

Svečias:
Svečias: Aš tai ne šioje svetainėje sutikau vyrą,bet tiesiog nežinau kaip elgtis. Iš antro pasimatymo jis mane aprėkė dėl smulkmenos. Aišku aš buvau kalta, bet man paliko nuoskaudą. Taip pat jis kalbėjo apie savo buvusias moteris .Gal ir tai normalu.
Gal aš per daug sureikšminau, gal aš smulkmeniška, gal per daug reikalauju. Nežinau ar toliau bendrauti.Nes turbūt tokių vyrų net nėra,kurie nerėkia.

Mn tai net klausimo nekiltų, tik pradėtų rėkti,aš iškarto jį palikčiau.Negali tai būti normalu. Dar tik pradžia,o jau jis šitaip elgiasi,tai kas bus toliau.

Aš tai galvoju,kad net diskutuoti šiuo klausimu neverta. Aš net vyrui nedaleisčiau taip su manimi elgtis,o čia tik internetinis vyras.Net nesugeba apsimesti, ant tiek yra isterikas. Net jeigu ir atsiprašinėja, jis vistiek kitoks nebus. Tai rodo pavyzdžiai.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/16 21:01:40 21:01:40

Svečias: Na ką moteris jau gali pridirbti

Oi negaliu, šitoje vietoje vos nepratrūkau juoku. "Ką gali pridirbti"? O mažai pridirba?

Svečias: Mes su tuo vyru susitikome dienos metu. Na paskui pasakiau,kad man jau laikasį namus. Bet jis manęs paklausė ar galėtų pas mane užeiti kavos puodeliui. Aš sutikau,nes po ilgo rašinėjimosi matėsi,kad tai padorus vyras,tuo labiau žinojau kur dirba. Aš jį
, prieš tai perspėjusi,kas sekso nebus ir t.t. Jis puikiai suprato. Vakare ,kai jis išėjo ,bet po trumpo laiko, prisiminiau ,kad mašinoje pas jį liko daiktas,kuris svarbus tik man,bet nereikšmingas kitam žmogui ir aš šį daiktą būtinai turėjau ryte turėti darbe. Tada aš jam
parašiau sms paprašydama,kad atvežtų ,nes man labai reikia. Jis labai greitai atvažiavo, bet įėjęs pradėjo rėkti,kad aš dėltokio atsiprašant nieko jį siūstau,juk galėjo ir kitą dieną atvežti. Bet jis rėkė kaip nenormalus.Kadangi jis dirba vadovaujantį darbą,tai ko gero jis įpratęs rėkti ant savo pavaldinių ir jam tai normalu gal atrodė. Beje, laiškuose labai geras vyras atrodė. Už tai man buvo nesuprantama,kaip galėjo laiškuose būti vienoks,o susitikus visai kas kita. Jis man skambinėja ,rašo,bet aš su juo abejoju ar susitiksiu.Štai taip.

Jeigu rimtai, tai taip, čia jau jo neadekvati reakcija. Na, žmogus pamiršo, kam nebūna. Ir pačiam gali taip atsitikti. Nėra čia jokio reikalo laidyti gerklę.

Igni

I

29 įrašai

2012/01/16 22:20:09 22:20:09

Svečias:
Igni:
Svečias: Aš tai ne šioje svetainėje sutikau vyrą,bet tiesiog nežinau kaip elgtis. Iš antro pasimatymo jis mane aprėkė dėl smulkmenos. Aišku aš buvau kalta, bet man paliko nuoskaudą. Taip pat jis kalbėjo apie savo buvusias moteris .Gal ir tai normalu.
Gal aš per daug sureikšminau, gal aš smulkmeniška, gal per daug reikalauju. Nežinau ar toliau bendrauti.Nes turbūt tokių vyrų net nėra,kurie nerėkia.

Jis tave iš karto pamina žemai po padu. Tu nutylėjai, ten ir liksi. Normalūs vyrai nerėkia.

Kodėl aš nutylėjau? Ogi todėl ,kad man taip buvo netikėta, tiesiog buvau sukrėsta,kad aš nesugebėjau net žodžio ištarti kaip mane šokiravo jo rėkimas. Ant manęs gyvenime nebuvo taip rėkęs niekas, net moteris ,aš net nebuvau mačiusi tokio riksmo, o čia še tau vyras taip su moterimi !O visumoje ,tai pritariu jums.

Žinai, turėjau tokį kolegą, skyriaus vadą. Kaukdavo ant savo žmonių kiekviena proga ir be progos. Bet kryžium už juos guldavo, visais pasirūpindavo, ir niekam neleisdavo jų paliesti. Ne visi galėjo pas jį dirbti dėl tokio charakterio, bet kas sugebėjo neimti į galvą, gyveno kaip dievulio užantyje. Nes šiaip buvo geras ir rūpestingas žmogus, išsiliedavo, ir ramu, iki sekančio karto. Žmona, tyli rami būtybė, irgi išmoko kalbėti jo kalba, ir nuo jų pasiaiškinimų drebėdavo sienos. Seniai tas buvo, žinau, kad gyvena kartu iki šiol.
Su tokiu charakteriu reikia sugebėti sutarti. Tik jau neišsigąsti ir žiūrėti su jumoru. Juk mes perkam bilietus ir einam į teatrą, o čia spektaklis nemokamas ir tik tau vienai skirtas

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/17 10:09:01 10:09:01

Svečias: Taigi, atmečiau nusigėrusius ir valkatas. Na, dar reikėtų atmesti psichinius ligonius ir, aišku, emigravusius, kurių taip pat daugiau negu moterų. Taigi, lieka, normalūs vyrai. Kurių be galo mažai.

Reziume: kadangi normalių vyrų [b:37ksqbt3]be galo mažai[/b:37ksqbt3], vadinasi pažinčių svetainėse jie nesilanko

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/17 10:17:46 10:17:46

Nenorėčiau iš moters lūpų girdėti apie savo buvusius, manau, kad ir moteriai nemalonu klausytis apie vyro buvusias.

Apie rėksnius jau pasisakyta ne viename pasisakyme

Teišsiskiria jūsų keliai

p.s. Štai jums ir vyriškas solidarumas

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/17 11:36:04 11:36:04

Svečias:
Svečias: Taigi, atmečiau nusigėrusius ir valkatas. Na, dar reikėtų atmesti psichinius ligonius ir, aišku, emigravusius, kurių taip pat daugiau negu moterų. Taigi, lieka, normalūs vyrai. Kurių be galo mažai.

Reziume: kadangi normalių vyrų [b:14b3ehtj]be galo mažai[/b:14b3ehtj], vadinasi pažinčių svetainėse jie nesilanko

O ką tos "normalios" moterys veikia čia?

Šiaip tai, moterims, kurios tikrai fainos, nereikia pažinčių svetainių tam, kad susipažinti, kažką surasti. Juokiasi puodas, kad katilas juodas. Gal normalių vyrų internete ir nėra, bet kiek pamenu iš studentiškų laikų savo susitikimus su panomis iš pažinčių svetainių, tai irgi nekažką.

Sėkmingos moterys senai gyvena su savo sėkmingu vyru, o likusioms lieka smaukytis internetuose, tokia realybė.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/17 19:23:00 19:23:00

Igni ir tu tai moteriai ar merginai patari,kad svarbiausia neišsigasti? Kas davė tokią teisę rėkti ant kito žmogaus?! Ar žinai ,kad daugybė moterų serga ir suserga dėl blogų vyrų. Jis išsistaugia ir jam gerai, o visas neigiamas emocijas ta vargšė moteris "sugeria". Nesvarbu,kad rami,tai tik išorė. Aš išsivaizduoju,kad ten vištelė nesugebanti savimi pasirūpinti.Aš pritariu, kas palinkėjo "Te jų keliai išsiskiria". Aš jau pragyvenau tą pragarą staugimo, palikau savo vyrą, nes mačiau ,kad bus blogai. Pradėjo irti sveikata.Ir labai gailiuosi,kad nepadariau to anksčiau,nes nuo jo staugimo dingo visi jausmai ir t.t.Įdomu kam būtų malonu vietoj švelnumo gauti porciją koliojimosi. Prie to nepriprantama. Tokiems reikia su tokiomis pačiomis gyventi.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/17 21:11:00 21:11:00

BeStabdziu: irgi nekažką.

Sėkmingos moterys senai gyvena su savo sėkmingu vyru, o [color=#FF0000:2ccfifo3]likusioms lieka smaukytis[/color:2ccfifo3] internetuose, tokia realybė.

Durneli tu, va ir issidavei, kad smaukaisi internete . Nes moterys neturi smaukiamojo...

nuomone

N

8 įrašai

2012/01/17 21:53:28 21:53:28

Svečias: Sveikos mergaites, skaitydama vieną iš diskusijų, radau labai įdomias dviejų moterų patirtis ir pasisakymus apie vyriškius, sutiktus šioje
1) 25 m. programuotojas, mikčiojantis, per pirmą pasimatymą pasakoja apie ekologinį gyvenimo būdą ir tai, kad mėgsta žiūrėti "Animal planet". 15 min. prakalbėjo apie 9/11 tragediją ir kad tai buvo amerikiečių sąmokslas. Mokant už arbatą, padeda 10 lt, ir klausia, ar turiu lygiai, kad nereikėtų duoti grąžos.

o kas čia blogai? Žmogus papasakojo apie savo pomėgius. Su kitais atvejais dar gal (GAL) ir galėčiau sutikti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume