2012/01/18 15:48:08 15:48:08
Nuomonė: Svečias: Sveikos mergaites, skaitydama vieną iš diskusijų, radau labai įdomias dviejų moterų patirtis ir pasisakymus apie vyriškius, sutiktus šioje
1) 25 m. programuotojas, mikčiojantis, per pirmą pasimatymą pasakoja apie ekologinį gyvenimo būdą ir tai, kad mėgsta žiūrėti "Animal planet". 15 min. prakalbėjo apie 9/11 tragediją ir kad tai buvo amerikiečių sąmokslas. Mokant už arbatą, padeda 10 lt, ir klausia, ar turiu lygiai, kad nereikėtų duoti grąžos.
o kas čia blogai? Žmogus papasakojo apie savo pomėgius. Su kitais atvejais dar gal (GAL) ir galėčiau sutikti.
Manau, autorė turėjo omenyje fanatišką diskutavimą siaura tema, mikčiojimą ir nesugebėjimą sumokėti kelių litų už jos kavą (nors dabar čia labai aršiai diskutuojama apie lygybę)
2012/01/18 20:58:12 20:58:12
Tai ji ir pati turi kelis litus.
2012/01/19 12:53:29 12:53:29
Vaaau... esu nustebinta... O jau p. Navaitis kad giria šitą svetainę Dar toks šmaikštus įvertinimas čionykčių... smaukymasis....
Tai gal kas patarsite, kur jau gali pusamžiai žmonės susipažinti ? Na, galima į sanatoriją nuvažiuoti, kelionę ... kaip pvz Betgi ten galimybė užšokti ant rėkiančio psichopato, ar alfonso yra lygiai tokia pati... Kavinės išvis atkrenta ... Achaaa... dar yra visokie šokių ir dainų kolektyvai, bet ten moteryčių dauguma )))))))))
2012/01/19 16:49:54 16:49:54
Truputėlį [i:11kecpbb]off-topic'o pavarysiu...[/i:11kecpbb]
Upytė: Vaaau... esu nustebinta... O jau p. Navaitis kad giria šitą svetainę
Prašyčiau nenustebt - koks pardavėjas peikia savo prekę? Bet kad svetainė nusirito žemiau paauglių mėgstamų svetainių lygio, nelabai suklysiu tikriausiai... Tačiau yra vienas svarbus "BET". Atsakykite, kur dabar p. Navaitis darbuojasi? Kartais ne vienoj tokioj įstaigoj sostinėje ant Neries kranto? Taigi seimūnams lyg ir nevalia turėt pajamų "iš pašalės"? Gal tai ir bus atsakymas, kodėl DP taip suprastėjo ir čia priviso tikrai ypatingų ypatų, su kuriomis geriau nė neprasidėt?
2012/01/19 17:16:47 17:16:47
Rutone: Truputėlį [i:1pi53suq]off-topic'o pavarysiu...[/i:1pi53suq]
Upytė: Vaaau... esu nustebinta... O jau p. Navaitis kad giria šitą svetainę
Prašyčiau nenustebt - koks pardavėjas peikia savo prekę? Bet kad svetainė nusirito žemiau paauglių mėgstamų svetainių lygio, nelabai suklysiu tikriausiai... Tačiau yra vienas svarbus "BET". Atsakykite, kur dabar p. Navaitis darbuojasi? Kartais ne vienoj tokioj įstaigoj sostinėje ant Neries kranto? Taigi seimūnams lyg ir nevalia turėt pajamų "iš pašalės"? Gal tai ir bus atsakymas, kodėl DP taip suprastėjo ir čia priviso tikrai ypatingų ypatų, su kuriomis geriau nė neprasidėt?
Supratau...
2012/01/19 17:57:05 17:57:05
Upytė: Vaaau... esu nustebinta... O jau p. Navaitis kad giria šitą svetainę Dar toks šmaikštus įvertinimas čionykčių... smaukymasis....
Tai gal kas patarsite, kur jau gali pusamžiai žmonės susipažinti ? Na, galima į sanatoriją nuvažiuoti, kelionę ... kaip pvz Betgi ten galimybė užšokti ant rėkiančio psichopato, ar alfonso yra lygiai tokia pati... Kavinės išvis atkrenta ... Achaaa... dar yra visokie šokių ir dainų kolektyvai, bet ten moteryčių dauguma )))))))))
Taigi,kad galima užšokti ant rėkianšio psichopato,nes aš buvau užšokusi kelionėje su užsieniečiu. Tai dūmiau neatsigręždama į tą pusę.
2012/01/20 08:34:06 08:34:06
o kas tas Navaitis, kuo jis ypatingas?
2012/01/21 19:14:50 19:14:50
Įdomu kur neįmanoma užšokti ant rėkiančių psichopatų? Visur. gyvenimas yra nuolatinė rizika. Venintelis būdas apsaugoti save nuo užsirovimo ant rėkiančių psichopatų - neprasidėti su niekuo.
O internete kažko ieškoti nepatartina. Internetuose fauna labai nekokia. Sėkmingiems žmonėms susiporavimui neto nereikia, tik klausimas, kiek tų sėkmingų...
2012/01/21 19:40:33 19:40:33
Be Stabdžių - koks JŪSŲ tikslas čia būti, ką čia veikiat?
2012/01/24 18:53:51 18:53:51
leagere: Be Stabdžių - koks JŪSŲ tikslas čia būti, ką čia veikiat?
Mezgu. Lol. Kaip ir daugelio forumu tikslas, manau, yra diskusijos, dalijimasis nuomonėmis.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume