Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Ypatingi šioje svetainėje sutikti vyrai

Ypatingi šioje svetainėje sutikti vyrai

lietus

L

6 įrašai

2012/01/06 12:24:20 12:24:20

gabber:
lietus: ir aš vienoje pažinčių svetainėje sutikau ypatingą vyrą - kunigą. Šiap pagalvojus buvo jis nuostabus... ir dėmesingas, ir protingas, ir intelektualus, ir paslaugus, ir seksualus... Ir turbūt turėčiau padėkoti dievuliui, kad man teko laimė jį pažinti, būtent tada, kai man buvo sunku... galvojau kunigas, bus man ištikimas... deja... be manęs, jis turėjo dar ir kitų, kurioms rodė dėmesį ir meilėje prisipažinėjo.... aišku, išsiskyrėme, jug ir taip suvokiau, kad tokie santykiai neturi ateities ir nebenorėjau daugiau gaišt laiko. Pradėjau ieškoti internete žmogaus ir dabar žinau, kad tokio meilužio daugiau nesutiksiu, visi kažkokie su savais pričiūdais... ir padariau tokią išvadą, kad jei vyrai yra prisiregistravę tokiuose portaluose, tai jiems kažkas vistiek yra negerai, nes normalūs greitai sau porą susiranda normaliame gyvenime, vyrams problemų nėr...

Ne sitas postas tai jau tikrai nuzude DDDDDDD Negaliu net apsakyt, truksta zodziu suvokt sita PROTA D ojojojoi....... kuniga....ahahahah

Su kuo norim, su tuo ir bendraujam, niekas čia nenurodinėja, esu laisva moteris ir tik man pačiai spręst su kuo man susitikinėt. Jei tave žudo šitas postas, tai kodėl tu vis dar čia? Čia diskutuojam apie ypatingus vyrus ir dalinamės įspūdžiais. Beje, kunigai yra labai įdomūs žmonės ir nė biškio nesigailiu, kad bendravau su juo. Ir jeigu reikėtų rinktis su kuo bendraut, su tavim ar su kunigu, tai nė nedvejodama pasirinkčiau kunigą. Mane tiesiog žudo eilinių vyrų super žemas intelektas, nėra su tokiais net apie ką pasišnekėt, vaidina kaži ką, o smegenų dažniausiai nerasta...

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/06 17:13:06 17:13:06

Vaizdelis išties nekoks, nes dauguma Lietuvos vyrų - besmegeniai ir labai palepę. Kunigai kaip visada būna labai išsilavinę, mandagūs, paslaugūs, žavūs ir svarbiausia - švarūs ir nesmirdantys kaip nekurie išpuikę vyrai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/06 17:54:38 17:54:38

Svečias: Vaizdelis išties nekoks, nes dauguma Lietuvos vyrų - besmegeniai ir labai palepę. Kunigai kaip visada būna labai išsilavinę, mandagūs, paslaugūs, žavūs ir svarbiausia - švarūs ir nesmirdantys kaip nekurie išpuikę vyrai.

CIA dar ir geju besama... net ir vyrai su vyrais dulkinasi

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/06 21:57:31 21:57:31

Kunigas privalo toks būti – jo profesija/pašaukimas to reikalauja, kaip kitaip jis bendraus su žmonėmis, kaip galės jiems patarti jeigu galvoje voratinkliai

Čia dar prisideda ir įvaizdžio patrauklumas – daug kas sako uniforma patrauklu. Pvz sesutės su baltais chalatėliais ir gražu ir traukia, tik klausimas kiek to įspūdžio pasiliktų persirengus paprastais rūbais. Kiek žmonių tiek ir skirtingų poreikių – vieni ieško pašnekovo, kiti draugo, treti sekso. Su moterimis lygiai tas pats viena gali valandų valandas diskutuoti ir vos pradėjus megzti kontaktą atsitraukti ir pasakyt – ne, kita gali po pusės valandos nutraukt pokalbį ir tiesiai šviesiai paklaust – tai mylėsimės ar akis vartysim.
Palepinti vyrai niekam ne paslaptis, bet lepinate jūs mielosios pačios, o jau žmogiška prigimtis yra tokia, kad nuo geriau prie blogiau grįžti nei norisi, nei išeina – taip pat arba geriau.

46262id_Doleo

4

28 įrašai

2012/01/07 11:30:36 11:30:36

Iskrypeles jus su kunigais draugaut Jiem gi celibatas, kaip jus drystat taip sventvagiskai elgtis? Na, nebent jus lesbietes, ok O jei baisios ir is kaimo, visiskai jus suprantu, kas gi daugiau bendraus su jumis. Ir beje, man intelekto truksta? Tau turbut ir intelekto ir grozio pagailejo dievas smara tu

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/07 14:58:07 14:58:07

Su kuo norim, su tuo ir bendraujam, niekas čia nenurodinėja, esu laisva moteris ir tik man pačiai spręst su kuo man susitikinėt. Jei tave žudo šitas postas, tai kodėl tu vis dar čia? Čia diskutuojam apie ypatingus vyrus ir dalinamės įspūdžiais. Beje, kunigai yra labai įdomūs žmonės ir nė biškio nesigailiu, kad bendravau su juo. Ir jeigu reikėtų rinktis su kuo bendraut, su tavim ar su kunigu, tai nė nedvejodama pasirinkčiau kunigą. Mane tiesiog žudo eilinių vyrų super žemas intelektas, nėra su tokiais net apie ką pasišnekėt, vaidina kaži ką, o smegenų dažniausiai nerasta...[/quote]

Kunigas pažinčių portale Zašibys man ko tais tamstos paistalais kvepia netikiu aš tokiais dalykais

lietus

L

6 įrašai

2012/01/09 13:38:18 13:38:18

gabber: Iskrypeles jus su kunigais draugaut Jiem gi celibatas, kaip jus drystat taip sventvagiskai elgtis? Na, nebent jus lesbietes, ok O jei baisios ir is kaimo, visiskai jus suprantu, kas gi daugiau bendraus su jumis. Ir beje, man intelekto truksta? Tau turbut ir intelekto ir grozio pagailejo dievas smara tu

...pala pala, o kai vedę vyrai ir ištekėjusios moterys duodasi tai yra viskas ok? Norma? Šių laikų mada???? Ir iš vis ar Lietuvoje ištikimybė yra vertybė??? sakai : "kaip jus drystat taip sventvagiskai elgtis?" - tai čia ką aš pavogiau??? kieno nors vyrą, tėvą??? Kas čia liko įskaudintas??? Žmona, vaikai??? Gal tau čia labai dėl to skauda, kad taip labai skubi smerkti???
Akivaizdu, kad esi piktas (ar pikta)... dėl ko? nesiseka gyvenime? turbūt nebeturi nei draugų, nei priešų ir tik virtualioje erdvėje begali išsilieti, nes realiame gyvenime niekas tavęs nebesiklauso, niekam tavo replikos nebeįdomios... pamąstyk...
o tavo komentarai ir išsireiškimai labai aiškiai ir parodo tavo labai žemą intelekto lygį...

46262id_Doleo

4

28 įrašai

2012/01/10 20:11:13 20:11:13

Jo... Tau rimtai reikia psichiatrijos ligoninej pagulet pusmeti viena kita Anksciau ar veliau, manau atsidursi ten tikrai

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 09:40:16 09:40:16

Nu super. Pasiskaičiau šitą temą, tai juokas ima. /tik labiau ne iš tų vyrų, o iš tų "didžai pasipiktinusių moterų". Baldai per seni, joga užsiiminėja, minimumą uždirba, neužmokėjo už ją... Iš karto jaučiasi barakudiškas plėšrūniškumas, kai vyras nepatko jau iš išvaizdos, ale gi vistiek reikia nulėkti pas jį namo, pažiūrėti kokio senumo baldai - a vdrug turtingas, tai tada jau bus ir gražus Ne nu, moterys, biškį jauskit saiką su savo reikalavimais. Nesumokėjo kavinėje? O privalo? Taigi užsidirbat pačios, šitokios šiuolaikiškos.

Beje, jei norit pamatyti ypatingą vyrą, tai galit susitikti su manim. Ypatingi įspūdžai garantuoti. Galiu papasakoti kad 9/11 was inside job, apie savo darbą už minimumą, už jūsų kavą nemokėsiu, dar galiu po 5 pasimatymo taip ir nepasiūlyti sekso, ir baldai pas mane seni. Tiksliau ne pas mane, o pas tėvus. Nu, tai kuri pirma į pasimatymą? Ot jaučiu, tikrai pakliūčiau į šitą ypatingųjų kategoriją Oj moterys, kokios jūs juokingos su savo reikalavimais, tai tragikomedija. Norit nežinia ko, pačios būdamos NE KAŽKAS. Išmokit gal pirmiau žiūrėti į žmogų, o ne į tai, ką jis turi materialaus. Kam jūs dirbat tada? Nedirbkit, sėdėkit virtuvėj, jei reikia išlaikančio.

Vingiu Jonas: http://www.lrytas.lt/-13239513901322257 ... inigus.htm

Ohoho, koks don žuanas. Čia šitas skaitosi gražus? Na, tarkim... Tik va tos moterėlės, atidavusios jam pinigėlius savo noru, tai Ir dar lekia į policiją... Gėdos turėtų. Jeigu proto nėra, ką policija padės? Susitiko iš interneto, nei pažįsta nei ką - o jau meilė, kelionės kartu, pinigų skolinimai... Kas kaltas, jei proto nėra?Užas tiesiog, atrodo moteros subrendusios, gyvenimo mačiusios, o elgesys kaip paauglių.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 11:46:34 11:46:34

Apie tų vyrų aplinką papasakojau tik dėl to, kad susidarytų pilnesnis vaizdas. Esmė -jų viduje. Šnekėti nėra apie ką -tušti kaip burburlai... Koks turi būti vyras, jei didžiuojasi tuo, kad turi skalbimo mašiną? Į namus nuvažiavau, nes galvojau, kad įspūdis iš bendravimo gal apgauna.Kalba eina ne apie turtą, o apie kultūrą. Namie tai matosi ypatingai. Žmogaus namai - jo veidrodis. Jie gali būti labai kuklūs, bet žmogus juose gyvena tvarkingai ir gerai jaučiasi. O ten buvo, atsiprašau, kažkoks jovalas. Viskas labai sena, sukalta su faneros gabalais, sulūžę.
Kaip bendrauti su tuo, kuris sakosi, kad prieš metus norėjo visus aplinkinius užmušti, nes visi jį nervina?
Daugiau pavyzdžių nerašysiu. Su kai kuriais susitikdavau, o pas vieną nuvažiavau net namo daugiau iš smalsumo. Tiesiog įdomu buvo kaip tai, ką žmogus pasakoja apie save, atitinka realybę. Tiesiog pastebėjau, kad kai kurie moka rašyti laiškus (ar jiems kas nors kitas parašo), kalbėtis telefonu, tačiau visiškai neadekvačiai vertina save.
O iš šitos diskusijos susidariau vaizdą, kad vyrai labai primityviai viską suveda į pinigus. Ką bepasakytum neypatingai gero apie kokį nors vyrą, visi choru nutaria -kaltos moterys, nes joms rūpi tik pinigai.
Taip nėra, nors neneigiu, kad barakudų kaip ir alfonsų daug.
Maloniai vyruose stebina tik vienas dalykas - kaip koks vyras beprisiš..., visis vyrai stos jo pusėn. Va, šito solidarumo moterys neturi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume