Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Ypatingi šioje svetainėje sutikti vyrai

Ypatingi šioje svetainėje sutikti vyrai

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/04 21:28:54 21:28:54

Kai man buvo 30, mes nelabai daznai su vyru myledavomes, gal pora kartu per savaite, nes labai bijojome, kad nepastociau, o vyras daug dirbo, dare karjera ir labai pavargdavo. Dabar man ir mano draugui jau virs 50, tai mylimes kasdien labai aistringai, nes visa gerove sukurta, darbe draskytis nebera reikalo, ir saugotis nebereikia, seksas fantastiskas, vaikai uzauginti, gyvename savo malonumui.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/04 21:46:57 21:46:57

Puikus pavyzdys reikės man savo teoriją užpatentuoti pavadinsiu – „Mes ir gyvenimo tikslai. Arba rato metodas“ , galima bus pridėti ir tokius pvz. Iškarto pranešu, kad saugodami gamtą informaciją pateiksime tik elektroniniu formatu. Ir tai dar ne viskas, priedo jūs gausite net 3 puikias dovanas – 2 elknygas – „Kaip susirasti ir pakabinti vyrą“, bei „Kaip susirasti ir pakabinti moterį“ ir lyg to dar būtų maža mes jums suteiksime anketa DP svetainėje su nemokama 3 dienų auksine naryste, nes mes norime kad jums pasisektų. Ir visa tai tik už ?,99 Lt (kaina dar derinama)

.......XXX

.

3 įrašai

2012/01/04 21:53:01 21:53:01

Svečias: Kai man buvo 30, mes nelabai daznai su vyru myledavomes, gal pora kartu per savaite, nes labai bijojome, kad nepastociau, o vyras daug dirbo, dare karjera ir labai pavargdavo. Dabar man ir mano draugui jau virs 50, tai mylimes kasdien labai aistringai, nes visa gerove sukurta, darbe draskytis nebera reikalo, ir saugotis nebereikia, seksas fantastiskas, vaikai uzauginti, gyvename savo malonumui.

jei galima paklausiu- jus ir orgazma pajauciate, viskas kaip ir pries klimaksa?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/05 07:38:06 07:38:06

.......XXX:
Svečias: Kai man buvo 30, mes nelabai daznai su vyru myledavomes, gal pora kartu per savaite, nes labai bijojome, kad nepastociau, o vyras daug dirbo, dare karjera ir labai pavargdavo. Dabar man ir mano draugui jau virs 50, tai mylimes kasdien labai aistringai, nes visa gerove sukurta, darbe draskytis nebera reikalo, ir saugotis nebereikia, seksas fantastiskas, vaikai uzauginti, gyvename savo malonumui.

tai kad tas klimaksas dar neatejo, gal tuoj ateis, negaliu pasakyti, bet kol kas viskas ok. Taip, jauciu, gal ne visada be isimties, bet 7 atvejais is 10. O kas cia stebetino?

.......XXX

.

3 įrašai

2012/01/05 08:14:53 08:14:53

Svečias:
.......XXX:

tai kad tas klimaksas dar neatejo, gal tuoj ateis, negaliu pasakyti, bet kol kas viskas ok. Taip, jauciu, gal ne visada be isimties, bet 7 atvejais is 10. O kas cia stebetino?

na man db apie 30, del to ie klausiu, nes nzn, kaip buna tokiu metu, mes su mama tokiom temom nekalbam )

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/05 08:28:52 08:28:52

Jei zmogu mylesi ir jis tave myles, ar jums bus po 30 ar po 60 metu, seksas visada gali buti geras, jei abu to nores. Be to, atsiranda savo kuno pazinimas, nebera tam tikru kompleksu. Kita vertus, zinau daug moteru, kurios tokiu metu ne paziureti nenori i vyrus, gedijasi savo kuno ir dziaugiasi, kad vyrai duoda joms sventa ramybe ir nelenda prie ju. Cia kiekvienam savo

lietus

L

6 įrašai

2012/01/05 14:44:45 14:44:45

ir aš vienoje pažinčių svetainėje sutikau ypatingą vyrą - kunigą. Šiap pagalvojus buvo jis nuostabus... ir dėmesingas, ir protingas, ir intelektualus, ir paslaugus, ir seksualus... Ir turbūt turėčiau padėkoti dievuliui, kad man teko laimė jį pažinti, būtent tada, kai man buvo sunku... galvojau kunigas, bus man ištikimas... deja... be manęs, jis turėjo dar ir kitų, kurioms rodė dėmesį ir meilėje prisipažinėjo.... aišku, išsiskyrėme, jug ir taip suvokiau, kad tokie santykiai neturi ateities ir nebenorėjau daugiau gaišt laiko. Pradėjau ieškoti internete žmogaus ir dabar žinau, kad tokio meilužio daugiau nesutiksiu, visi kažkokie su savais pričiūdais... ir padariau tokią išvadą, kad jei vyrai yra prisiregistravę tokiuose portaluose, tai jiems kažkas vistiek yra negerai, nes normalūs greitai sau porą susiranda normaliame gyvenime, vyrams problemų nėr...

46262id_Doleo

4

28 įrašai

2012/01/05 21:55:29 21:55:29

lietus: ir aš vienoje pažinčių svetainėje sutikau ypatingą vyrą - kunigą. Šiap pagalvojus buvo jis nuostabus... ir dėmesingas, ir protingas, ir intelektualus, ir paslaugus, ir seksualus... Ir turbūt turėčiau padėkoti dievuliui, kad man teko laimė jį pažinti, būtent tada, kai man buvo sunku... galvojau kunigas, bus man ištikimas... deja... be manęs, jis turėjo dar ir kitų, kurioms rodė dėmesį ir meilėje prisipažinėjo.... aišku, išsiskyrėme, jug ir taip suvokiau, kad tokie santykiai neturi ateities ir nebenorėjau daugiau gaišt laiko. Pradėjau ieškoti internete žmogaus ir dabar žinau, kad tokio meilužio daugiau nesutiksiu, visi kažkokie su savais pričiūdais... ir padariau tokią išvadą, kad jei vyrai yra prisiregistravę tokiuose portaluose, tai jiems kažkas vistiek yra negerai, nes normalūs greitai sau porą susiranda normaliame gyvenime, vyrams problemų nėr...

Ne sitas postas tai jau tikrai nuzude DDDDDDD Negaliu net apsakyt, truksta zodziu suvokt sita PROTA D ojojojoi....... kuniga....ahahahah

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/05 22:02:38 22:02:38

Sekasi nekurioms... ipatingu vyru sutinka. Neapturejau tokios laimes. Visi, kuriuos sutikai, daug maz normalus.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/05 22:23:12 22:23:12

Kažin ar galime mes spręsti kas yra normalu, o kas ne, jeigu kitoks – vadinasi nenormalus, smerktinas. Viskas labai paprasta ir elementaru ir taip visada buvo, smerkiami ir pjaunami kitatikiai vaduojant šventąją žemę, kitokių kaltinimas erezija ir deginimas ant laužo, skirtingą nuomonę turinčių trėmimas ir elementarūs nūdienos konfliktai tarp paprasčiausių subkultūrų, kaip pankai ir urlaganai.

Gal ir nenormalūs registruojasi, jeigu nenormaliu laikysime – godumą, išrankumą, tingumą, laiko ar paprasčiausio bendravimo stoką etc. Žmonės siekia palengvinti viską ką tik įmanoma, pradedant darbu ir baigiant naujomis pažintimis ir tai natūralu, jeigu tik yra pasiūla atsiras ir paklausa. Kiek pažinčių gali užmegzti gyvai bendraudamas – na 3-5 per vakarą ir tai reiktų labai pasistengti, kiek pažinčių gali užmegzti tokiose svetainėse – kiek tik spėsi atrašinėti, vienu metu gali bendrauti su keletu ar keliolika pašnekovų, galų gale dalis net neieško pažinčių tiesiog nori bendrauti ir tiek. Manau kad visose situacijose žmogus privalo turėti pasirinkimo laisvė iš keleto galimybių, o kiek jų susikuriame priklauso jau nuo mūsų pačių. Sakykime buvo 2 draugai Petras ir Antanas – Petras buvo impulsyvus jaunuolis, 20 metų susipažino su mergina ir aistros apakintas vedė, Antanas gi buvo ramesnis rinkosi ilgiau, po 15 metų jie susitinka – Petras porina, kad išsiskyręs, vaikus mato retai, kad tuomet paskubėjo, dabar blaškosi vienas, nes bijo vėl kartoti senas klaidas – Antanas pasakoja, kad pagaliau rado sau artimą žmogų – vedė, augina vaiką ir noras žvalgytis į kitas ar kvestionuoti savo pasirinkimą niekada nekilo. Faktas kad žmogui pasirinkti lengviau, kada yra mažiau galimybių, bet ar tai geriausia išeitis.

O kalbant apie tuos vadinamus kunigus na ko jūs tikitės nevisiems vesti leidžia įžadai (jeigu jie išvis tokius davę, nėra išdrėbti iš seminarijos ir viskas kas liko tėra sutana ir koloratka(čia ta balta apykaklė jei kam neaišku)), o kad per mergas eina tai niekam čia nepaslaptins, kad choristes ir vargonininkes kabina, kad su mergom pirty duodas, esu net su vienu tokiu kalbėjęs – sako man tai darbas, baigiu darbą ir aš žmogus ir man atsipalaiduoti norisi, taip kad manęs tai nestebina

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume