tie, kurie taip raso, neturi su kuo pasimyleti. Patys niekam nereikalingi,tai ir pavydi, kad kiti dar sugeba gyventi ir dziaugtis gyvenimu.

ieva
2012/09/21 20:21:13 20:21:13
tie, kurie taip raso, neturi su kuo pasimyleti. Patys niekam nereikalingi,tai ir pavydi, kad kiti dar sugeba gyventi ir dziaugtis gyvenimu.
ieva
2012/09/21 20:29:34 20:29:34
kas pats esi, tuo ir kitus tepi... Nepavyksta džiaugtis gyvenimu? Neliūdėk, nebūna visada tik blogai gyvenime. Būsi ir tu dar kažkam reikalingas/a .
deepsorrow
2012/09/21 21:39:06 21:39:06
Lygiai taip pat šį moralą galiu atgręžti į tamstą. Jūs irgi nenorite netik kad matyti, bet ir girdėti. Sakot prisigalvoja, kad pateisinti - aš nieko neteisinu, nes nematau nei prieš ką, nei kodėl turėčiau tai daryti.
Apie "dulkintis su belekuo" tėra jūsų prielaida ir visiškai klaidinga - mažiausiai 3 pastaruosiuose postuose aš įvardinau priešingai tik arba tai padariau nepakankamai aiškiai arba tiesiog jūs nenorite to suprasti. Su kuo netik kad reikia, bet privaloma atsirinkti. Apie pasirinkimo laisvę sutinku, tik apie pasirinkimo teisingumą kalbėti nereiktų - šiuo atveju tai kintanti sąvoka, kurios nei vienas iš mūsų objektyviai ir nešališkai įvertini negalėsime, o tokiu atveju bet koks vertinimas yra niekinis.
Apie vartojimus aš jau kalbėjau, bet jūs ir vėl savo - susitinka du žmonės, vyrui patinka moteris - moteriai vyras, tolesnis jų santykis pagrįstas abipuse intencija, tad kur jūs įžvelgiat tą vartojimą? Jeigu moteris nori, o laužosi vyras tėra du paaiškinimo variantai - jis arba gėjus arba davęs skaistybės įžadus.
Jūs sureikšminate seksą, todėl gal jums tai ir yra kelias į tuštumą, bei savęs naikinimą, o aš galiu būti tikras, kad niekieno tarpkojis man niekada nebus svarbesnis, nei žmogaus charakteris, pasaulėžiūra ir etc. Fiziologiniai poreikiai nėra pagrįsti kažkokiais giliais jausmai, tai tėra paprasčiausi įgimti ir įgyti instinktai arba cheminės reakcijos - suteikdami joms kažkokią menamą reikšmę greičiau apgaudinėjate save.
ieva
2012/09/22 05:16:12 05:16:12
Kaip nuo lentynos daiktą... dabar imsiu šitą seksui, o ryt - aną. O gal atvirkščiai," kuri šandien mane paims" vartojimui ?
Nepažįstu nei vienos save gerbiančios normalios moters, kuriai tinka gyvuliškas susibėgimas kaip jūs sakote - fiziologijai patenkinti. Žmogus yra daugiau nei fiziologiniai poreikiai (jei jis save suvokia kaip mąstantį ir protaujantį asmenį ir gerbia save).
Su kuo JŪs bendraujate?! Ar Jums moterys yra žmonės? O gal čia kaba eina apie mokamas seksualines paslaugas?
Yra posakis, pasakyk, kas tavo draugas, pasakysiu, kas tu. Kas pats, tokioje ir aplinkoje, tokius ir sutinki , taip ir bendrauji. Tuščiai diskutuoti, nes skirtingai matome ir suvokiame žmones ir pasaulį. Gero savaitgalio.
Be saibu
2012/09/22 06:37:46 06:37:46
Svečias rašė:
tad kur jūs įžvelgiat tą vartojimą?
Pirmiau reiktu issiaiskinti kas yra izvalga, o paskui galima kalbeti apie akluju, kurciuju gydyma bei prikelimus is mirusiuju.
Populiariai, atsakant trumpai, i pasimatyma einama ne tam, kazka sukurti bet patenkinti savo ego.
Tenkinti savo aistros. Tokie ale saves dovanojimai virsta yda. Yda, gyvenimo budu.
Tautoje yra sakoma, issilakstys surimtes. Deja kaip sunytis sugrizta prie savo vemalo, tai taip ir zmogus. Zmogaus praeitis tai gyva istorija.
Blaskaisi braliukas. Paskutinis tavo komentaras priestarauja pats sau. Sakai svarbiau chArakteris nei tarpkojis, o prekiai ir jausmai tai beverciai. Tai kam tau rekalinga pazinti charakteri nes ir tai beverciai?
Nesuprantu, kaip galima sakyti stai zmogau si ranka tau nereikalinga ir asaros nereikalingos. Juokas taip pat netikras.
Kai zmones sako, zinot jus sureiksminat seksa, man visuomet kyla klausimas, o kodel mes kalbam apie nereiksmingus dalykus? Seima, vaikai, draugyste, meile, as (pats sau) ar yra reiksmingi?
Mano atradimui, daugiau kaip du tukstanciai metu praejo, tai kas siandiena vadinama ultra modernu, tuomet egzistavo.
Zodziu daug vandens nutekejo, bet kai nenori tai ir nemato, negirdi.
Lady-scorpio
2012/09/22 07:07:05 07:07:05
Mhm... Arba man vaidenasi, arba Tu, Deepsorrow, pasikeitei.
Du Tavo teiginiai: 1. Apie "dulkintis su belekuo" tėra jūsų prielaida ir visiškai klaidinga - mažiausiai 3 pastaruosiuose postuose aš įvardinau priešingai tik arba tai padariau nepakankamai aiškiai arba tiesiog jūs nenorite to suprasti. Su kuo netik kad reikia, bet privaloma atsirinkti. 2. Jeigu moteris nori, o laužosi vyras tėra du paaiškinimo variantai - jis arba gėjus arba davęs skaistybės įžadus. Ar neprieštarauji čia pats sau? Kaip dėl to ,,belekuo''?
Ir iš viso. Jei seksas - tik fiziologija, tai kam čia dar atsirinkinėti, su kuo, kai nėr kada - juk gamta šaukia. Nuleidai garą ,,ant greitųjų'' ir bėgi toliau.
Seksas nėra tik fiziologinis poreikis, mano supratimu, tai meilės išraiška. Kaip tik todėl aš jį sureikšminu. O seksavimas vis su kitu asmeniu tikrai kuria tuštumą. Tai bėgimas nuo tuštumos ieškant meilės ir kritimas į dar didesnę tuštumą.
Atvirai kalbant, aš įžvelgiu artumo baimę ir nepagarbą kūnui (va, man baisiai kliūva tas žodis ,,tarpkojis''). Ir dar kai ką įžvelgiu, bet garsiai nesakysiu. Aš manau, kad viskas vienodai svarbu - ir dvasia, ir kūnas ir niekaip nesugalvočiau skirstyti žmogaus į aukštąsias ir žemąsias sferas, iki juosmesns ir žemiau juosmens.
Be saibu
2012/09/22 07:41:12 07:41:12
Lady, ar galetum placiau apie tustuma?
Lady-scorpio
2012/09/22 09:04:24 09:04:24
Tai, kas širdies nepaliečia, pasitenkinimo nesuteikia, tik sustiprina tuštumos ir beprasmybės pojūtį.
ieva
2012/09/22 10:47:38 10:47:38
Man atrodo,kad beprasmybe visai greta nevilties.
O kaip vienas zmogus gali paliesti kito sirdi?
Tenkinti?! Zmogus pats is saves nieko neturi.
Kaip tai diskutuoju, o ne suprantu. Kaip visa tai susije su tema? Cia tik vyrai tokie ypatingi?
ieva
2012/09/22 12:09:43 12:09:43
Bravo, Scorpio, puiki psichoanalizė (beje, sakau, be jokio sarkazmo). Deepsorrow, visada deklaruoji, kad ieškai tos vienos vienintelės, bet kiek metų jau esi šioje svetainėje prisiregistravęs - 5 ar 6? Pagaliau, kaip suprasti tą frazę "jeigu vyras laužosi, tai...". Juk vedęs vyras ir turi ATSISAKYTI, o net tik laužytis. Su tokiu savo požiūriu, vaikine, tau tik bordeliai ir internetinės trumpalaikės "garui nuleisti" pažintys tinka. Kada paskutinį kartą tavo oficialūs, pilanverčiai santykiai su moterimi tęsėsi ilgiau negu metus? Moterimi, kurią pažinojo tavo draugai ir šeima? M? Ar apskritai tokių yra buvę, be tos iki skausmo pabodusios istorijos apie šaibas malžiančią barakudą. Matyt, tik tokios vertas ir tebuvai, ir nesistebėčiau, kad ir su ta didžiąja meile draugaudamas "padūgzdavai" su kitomis Nejuokink žmonių ir nežemink savęs savo bereikšmiais pezalais. Turi rimtų psichologinių problemų, nes nemoki/bijai/nesugebi įsipareigoti, todel daužai visokių "mamyčių", kristaliukių ir kitokių sferinės formos gražuolių širdis, prisimesdamas, atseit, esi džentelmenas, tavo siekiai kilnūs ir muilindamas toms vargšėms, intelekto nesužalotoms mergaitėms šitas nesąmones apie tarpkojus, garo nuleidimą, pomidorus, razinas, palktas gėles ant pagalvės, moterų emancipaciją ir t.t. Tiešindamas šitas nesąmones tu bent kada paklausei, ko jos iš tiesų nori, vietoj savo kilometrinių bereikšmių filosofijų, kurioms, neabejotinai vieta "Panelės" portale? Aš tau atsakysiu visų moterų vardu - mes norime protingo, nuoširdaus, gero, mylinčio, savimi sugebančio pasirūpinti (bent jau savimi - mes jau nekalbam apie mus), į šeimą orientuoto, ištikimo vyro. Ir tos vargšės mergužėlės irgi to norėjo. Tai kam tu joks p*sai protą savo šitom nesąmonėm, matydamas, kad šių sąlygų netenkinai? Kam gaišinai jų laiką? Jeigu seksą tu prilygini tuštinimuisi, tai man net baisu pagalvoti, kad miteris, psichoanalitiniu požiūriu yra kaip unitazas. Kaip tu jaustumeisi, jeigu tavo mamą ar seserį taip "apšikinėtų"?