O kaip vienas zmogus gali paliesti kito sirdi?
Tenkinti?! Zmogus pats is saves nieko neturi.
Kaip tai diskutuoju, o ne suprantu. Kaip visa tai susije su tema? Cia tik vyrai tokie ypatingi?
Taip, besikartojantis beprasmybės pojūtis gimdo neviltį. Kaži, jei taip paskaičiuotume, tarp kurių daugiau nusivylusiųjų - tarp tų, kurie kasdien seksuoja vis su kitu, ar tarp tų, kuriems pakanka ir vieno (-os).
Vienas žmogus [b:2vqiokdh]gali [/b:2vqiokdh]paliesti kito širdį. Kaip? Tiesiog priimdamas tą kitą tokį, koks jis yra, ir leisdamas jam pasijusti ypatingu. (Nu va, jau vis arčiau temos - juk temoje žodis ,,ypatingas'' yra). Beje, aš nesuprantu, kas blogo su tenkinimu ir tarnavimu - aš mielai galiu tenkinti tą ir tarnauti tam, kas tenkina mane ir tarnauja man. Tai yra buvimo dviese laimės pagrindas. Tai meilė. Kai pirmiausia galvoji apie kitą, o ne save, o tas kitas pirmiausia galvoja apie tave. Tada abiejų poreikiai patenkinti ir abu laimingi.
Žmogus pats iš savęs nieko neturi, taip, bet jam daug duota, ir tai, ką sugeba susikurti iš to, kas jam duota, tą ir turi.
Ne, ne vien vyrai ypatingi, bijau, kad moterys daug ypatingesnės, bet tie vyrai, kiaulės nesikeikiant , net temos apie ypatingas moteris sukurti ir išaukštinti jų ypatingumą nesugeba.