Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Ypatingi šioje svetainėje sutikti vyrai

Ypatingi šioje svetainėje sutikti vyrai

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/09/22 12:48:45 12:48:45

Svečias: Man atrodo,kad beprasmybe visai greta nevilties.
O kaip vienas zmogus gali paliesti kito sirdi?
Tenkinti?! Zmogus pats is saves nieko neturi.

Kaip tai diskutuoju, o ne suprantu. Kaip visa tai susije su tema? Cia tik vyrai tokie ypatingi?

Taip, besikartojantis beprasmybės pojūtis gimdo neviltį. Kaži, jei taip paskaičiuotume, tarp kurių daugiau nusivylusiųjų - tarp tų, kurie kasdien seksuoja vis su kitu, ar tarp tų, kuriems pakanka ir vieno (-os).
Vienas žmogus [b:2vqiokdh]gali [/b:2vqiokdh]paliesti kito širdį. Kaip? Tiesiog priimdamas tą kitą tokį, koks jis yra, ir leisdamas jam pasijusti ypatingu. (Nu va, jau vis arčiau temos - juk temoje žodis ,,ypatingas'' yra). Beje, aš nesuprantu, kas blogo su tenkinimu ir tarnavimu - aš mielai galiu tenkinti tą ir tarnauti tam, kas tenkina mane ir tarnauja man. Tai yra buvimo dviese laimės pagrindas. Tai meilė. Kai pirmiausia galvoji apie kitą, o ne save, o tas kitas pirmiausia galvoja apie tave. Tada abiejų poreikiai patenkinti ir abu laimingi.
Žmogus pats iš savęs nieko neturi, taip, bet jam daug duota, ir tai, ką sugeba susikurti iš to, kas jam duota, tą ir turi.
Ne, ne vien vyrai ypatingi, bijau, kad moterys daug ypatingesnės, bet tie vyrai, kiaulės nesikeikiant , net temos apie ypatingas moteris sukurti ir išaukštinti jų ypatingumą nesugeba.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/09/22 13:56:00 13:56:00

Pasijausti ypatingu. Hm, visaip save vartau, neturiu tokio troskimo. Gal tuomet tikrai, kaip viena moteris sake esu senukas. Kas liko tik buti priimtam...

Nusivilimas ir laime tiesiogiai nesusijusi su seksu.
As nesakiau, kad blogai, tiesiog zodis tenkinti man siejas su zodziu privalo.
Hm jei zmogus geba vienas buti kartais laimingas, tai kam jam tos papildomos salygos? Tarkim tada aplamai nesuprantu kas dedasi vienuolynuose?!
Ir vel cia kaip anoje temoje, darbas, kad gautum atlygi ir darbas todel, kad Jam tai patiko.

Siaip siulau del smalsumo paimkit ir sukurkit anketas vyriskais vardais. Pakalbinkit. Manau labai greitai atsoks fantazija kuri nors vertinti.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/09/22 16:10:22 16:10:22

Be saibu: Pasijausti ypatingu. Hm, visaip save vartau, neturiu tokio troskimo.

Melagis. Visiems mums svarbu žinoti, kad kažkam esame ypatingi.

Be saibu: Nusivilimas ir laime tiesiogiai nesusijusi su seksu.

Tiesiogiai ne, bet blaškymasis nuo vieno partnerio prie kito susijęs su troškimu būti mylimam, bet negebėjimu mylėti.

Be saibu: As nesakiau, kad blogai, tiesiog zodis tenkinti man siejas su zodziu privalo.

,,Mylėti'' man šiek tiek siejasi su ,,privalėti'', bet tas ,,privalėti'' yra sąmoningas paties žmogaus širdies troškimas, o ne kažkieno įsakymas.

Be saibu: Hm jei zmogus geba vienas buti kartais laimingas, tai kam jam tos papildomos salygos?

,,Negera žmogui vienam.''
Kas kalba apie sąlygas? Skambi labai egoistiškai. Kalba eina tik apie sąmoningą iš paties žmogaus širdies kylantį troškimą.

Taip, žmogus ir vienas gali būti laimingas, bet kitas žmogus tą laimę tik papildo.

Be saibu: Ir vel cia kaip anoje temoje, darbas, kad gautum atlygi ir darbas todel, kad Jam tai patiko.

Aš nesuvokiu to kaip darbo, man tai malonumas.
Nevertinu čia anei gyvenime nei vyrų, nei moterų, tiesiog žiūriu, su kuriais man pakeliui ir kurių požiūris ir vertybės skiriasi nuo manųjų.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/09/22 17:11:12 17:11:12

1 kor 7

Ypatingu man asmeniskai nereik Jaustis. Ne karta sakiau ir dar karta galiu pasikartoti. Didziausia zmogaus baime manau yra buti nereikalingu. Ypatingas kiekvienas.
Ypatingi.hm. Palaiminti tie... Ir man to daugiau nei pakanka. O kur dar visos dovanos ir talentai...
Paslovinti Ji uz tai kaip graziai sukure zmogu, mano galva visai kas kita.

O kodel mes cia su tavimi diskutuojame?
Neturi zaizdu?

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/22 17:21:03 17:21:03

Aš nesuvokiu to kaip darbo, man tai malonumas.

Lengva myleti kai myli.
Daznai tai patiri?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/09/24 13:29:36 13:29:36

Be saibu: 1 kor 7

Ypatingu man asmeniskai nereik Jaustis. Ne karta sakiau ir dar karta galiu pasikartoti. Didziausia zmogaus baime manau yra buti nereikalingu. Ypatingas kiekvienas.
Ypatingi.hm. Palaiminti tie... Ir man to daugiau nei pakanka. O kur dar visos dovanos ir talentai...
Paslovinti Ji uz tai kaip graziai sukure zmogu, mano galva visai kas kita.

O kodel mes cia su tavimi diskutuojame?
Neturi zaizdu?

Ypatingas... Reikalingas... Tik skirtingi žodžiai. Esmė ta pati.
O kas čia uždraudė diskutuoti tiems, kuri turi žaizdų?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/09/24 13:30:56 13:30:56

Svečias: Aš nesuvokiu to kaip darbo, man tai malonumas.

Lengva myleti kai myli.
Daznai tai patiri?

Aš turbūt egoistė, bet vienpusė meilė man nesuprantama.

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/24 14:09:06 14:09:06

Be saibu:
Siaip siulau del smalsumo paimkit ir sukurkit anketas vyriskais vardais. Pakalbinkit. Manau labai greitai atsoks fantazija kuri nors vertinti.

O kam apsimetinėti, tu prisregistruoji kaip moteris? Kas iš to? Ir kaip suprasti tą pasakymą "atsoks fantazija kuri nors verinti"? Jei žmogus protingas, atsirenka su kuo ir kaip bendrauti net ir internete.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/09/24 14:54:34 14:54:34

Jei žmogus protingas, atsirenka su kuo ir kaip bendrauti net ir internete.

Labai teisingas pastebejimas. Tai apie ka tema?
Ar tai du standartai?

Be saibu

B

623 įrašai

2012/09/24 17:29:00 17:29:00

Lady-scorpio: O kas čia uždraudė diskutuoti tiems, kuri turi žaizdų?

Niekas moterie nedraude.
Dziaukis gavus pazinima. Prayk supratimo. Jam gal net labiau skaudejo nei, kad tau.

Nieko tame juokingo nematau, priesingai. Man taip pat vienpuse meile nesuprantama.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume