vystanti gėlė: Ir kiek tų persūdančių teko šeimininkavimui pasikviesti? Tai čia toks, kaip išbandymo testas - persūdys pietus - netinka, nepersūdys - imu
Svečias: deepsorrow: Kaip jau anksčiau minėjau - žiežulą augintis namie vien dėl sekso irgi nelabai apsimoka.
Nu va, prasidėjo nuo valgio gaminimo, o baigėsi "žiežula" .Tai tau moteris nenorinti amžinai prie puodų gyventi, būtinai yra žiežula? Kuo tuomet skiriesi nuo tų, kurios teigia apie visuotinį vyrų kiauliškumą? . Dėl vinies įkalimo irgi nesinori diedo rajūno augintis . Jei pagrindinis moters atrankos kriterijus yra valgio gaminimas, tai liūdna padėtis Lietuvėlėje su vyrais. Jie gyvena tam kad valgytų, o ne valgo tam kad gyventų...
Į kiaulių gretas jau labai seniai įsirašiau ir patvirtinau viešu pasisakymu - nematau tikslo ginčytis su žmonėmis, kurie viską mato ir skaičiuoja tik iš savo atskaitos taško – kuo pats kvepia, tuo ir kitus tepa.
Toliau nereikia ištraukt atskirų frazių ir jų analizuoti kaip esminių posto aksiomų, jų tikslas buvo atkreipti dėmesį, jog tiek vieni, tiek kiti gali ir elgiasi vienodai. Mano galva, ne buitiniuose darbuose ar jų pasiskirstyme esmė, o tarpusavio supratime ir pagarboje. Jeigu aš pareinu namo anksčiau, tai galiu pagaminti vakarienę, apsitvarkyti namuose ir etc., nes suprantu jog partnerė bus pavargusi, bei galiu būti tikras, kad atvirkštiniu atveju ji pasielgs lygiai taip pat – elementari pagarba ir mandagumas.
O būna tokių atvejų, kai vadovaujamasi nuostata aš graži ir to pakanka – siurbčioju sau kavutę su draugėmis, šluoju parduotuvę, lepinuosi salonuose ir laukiu, kol pareis draugas pagamins arba nuveš pavalgyti, sutvarkys namus ir etc. IR neduok die, tu vėluoji grįžti – skambučiai – parvažiuok greičiau aš noriu valgyti O kai pasakai, kad jeigu taip – tai nafig, tada visų pirma seka įsižeidimas – kaip tu drįsti – juk aš tokia „nuostabi“, o toliau kaltinimai – tu nežinai ko nori, tu išrankus, tu kiaulė ir etc.
Kad būti kartu vien dėl sekso yra beprasmiška, sakiau ir dar pakartoju – vyrai iki pradėdami gyventi su moterimi kažkaip sugeba pasirūpinti savimi ir savo buitimi – blogiausiu atveju yra namų šeimininkės. Šie įpročiai keičiasi minimaliai – iš darau sau perauga į mums. Jeigu viską puikiai pasidarai pats, tai kokio velnio vien dėl lovos tai daryti dar už kažką? Tuo labiau, kad gali mėgautis neįpareigojančiu seksu ir partnerių įvairove – jokių zirzimų, jokių marazmų, jokių priekaištų.
Testai testais, tačiau kiekvienas protingas vyras partnerę renkasi pagal 2 paprastus kriterijus – 1.išvaizdą ir charakterį, 2. Ar ji sugebės jam nesant šalia pasirūpinti savimi ir palikuoniais.