Svečias:
Zinai kur gali ta savio atsiprasyma susikisti? Va ten ir susikisk. Su tokiu nusiteikimu ir principais senberniu tikrai paliksi nes pats nezinai ko ieskai. Kur noresiu ten ir aiskinsiuos, mano nervai mano reikalas.
Dieve mano, moterie, na nusiramink pagaliau. Ieškau ko aš puikiai žinau ir principus, bei įsitikinimus mano žinojot puikiai, tiek anketoje jie išsakyti, tiek mano postuose juos galite rasti. Atvirai kalbant jau pirmuose laiškuose aš pasidomėjau, kieno vaikutis nuotraukose, sakiai kad sesers. Ok, ar gali man paaiškint, kaip per keletą savaičių jis pasidarė tavo? Kažkokioms iliuzijoms pagrindo nesuteikiau, meilėje neprisipažinau, kad patikai tai natūralu, juk kitu atveju net nebūtume pradėję bendrauti, tačiau kokią tolesnę perspektyvą gali įžvelgt, kai viską pradėjai nuo melo? Aš tai tikrai jokios, tai nereikia manęs asilu versti, nereikia čia audros kelti, geriau pasidaryk kvapnią vonią ir atsipalaiduok, pagalvok ir nusiramink ir net jei vėl kils noras plūstis – prašau rašyk asmeniškai man, nes čia tiek sau, tiek man gėdą darai
Svečias:
Dziaukis, Deepsorrow, kad nuo tokios raganos pabegai. Aisku kaip diena, kad mergele nestabili, isterike ir dar zemo lygio.Tu tikrai vertas geresnes.O kad ji norejo prie taves kaip lapas prikibti,tai cia jau jos problema. Laikykis, mes su tavim
Dėkui.Vat esmė, kad šios pusės nemačiau, o gal tiesiog nenorėjau matyti. Pirmas vaizdas buvo labai puikus, gal jau čia reikėjo susimąstyti ar ne perdaug gerai, bet vis tos viltys. Matyt neveltui žmonės sako, kad nėra nieko baisiau, kaip perpykusi moteris.