Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → 30mečiai senberniai

30mečiai senberniai

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/05 16:29:27 16:29:27

Svečias:
deepsorrow:
Opapa o man atrodė jog viską išsiaiškinom - matyt klydau, bet tikrai nesitikėjau, kad asmeniškumus pulsi viešai aiškintis, ar nuoskaudas lieti? Pasaugok nervus, nusiramink , visko būna ir visko dar bus, linkiu sėkmės.

P.S. Galėčiau atsiprašyti (tik kad man tikrai nėra už ką), na bet jeigu palengvės tai Sorry.

Zinai kur gali ta savio atsiprasyma susikisti? Va ten ir susikisk. Su tokiu nusiteikimu ir principais senberniu tikrai paliksi nes pats nezinai ko ieskai. Kur noresiu ten ir aiskinsiuos, mano nervai mano reikalas.

Dziaukis, Deepsorrow, kad nuo tokios raganos pabegai. Aisku kaip diena, kad mergele nestabili, isterike ir dar zemo lygio.Tu tikrai vertas geresnes.O kad ji norejo prie taves kaip lapas prikibti,tai cia jau jos problema. Laikykis, mes su tavim

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/05 17:08:43 17:08:43

Svečias:
Zinai kur gali ta savio atsiprasyma susikisti? Va ten ir susikisk. Su tokiu nusiteikimu ir principais senberniu tikrai paliksi nes pats nezinai ko ieskai. Kur noresiu ten ir aiskinsiuos, mano nervai mano reikalas.

Dieve mano, moterie, na nusiramink pagaliau. Ieškau ko aš puikiai žinau ir principus, bei įsitikinimus mano žinojot puikiai, tiek anketoje jie išsakyti, tiek mano postuose juos galite rasti. Atvirai kalbant jau pirmuose laiškuose aš pasidomėjau, kieno vaikutis nuotraukose, sakiai kad sesers. Ok, ar gali man paaiškint, kaip per keletą savaičių jis pasidarė tavo? Kažkokioms iliuzijoms pagrindo nesuteikiau, meilėje neprisipažinau, kad patikai tai natūralu, juk kitu atveju net nebūtume pradėję bendrauti, tačiau kokią tolesnę perspektyvą gali įžvelgt, kai viską pradėjai nuo melo? Aš tai tikrai jokios, tai nereikia manęs asilu versti, nereikia čia audros kelti, geriau pasidaryk kvapnią vonią ir atsipalaiduok, pagalvok ir nusiramink ir net jei vėl kils noras plūstis – prašau rašyk asmeniškai man, nes čia tiek sau, tiek man gėdą darai

Svečias:
Dziaukis, Deepsorrow, kad nuo tokios raganos pabegai. Aisku kaip diena, kad mergele nestabili, isterike ir dar zemo lygio.Tu tikrai vertas geresnes.O kad ji norejo prie taves kaip lapas prikibti,tai cia jau jos problema. Laikykis, mes su tavim

Dėkui.Vat esmė, kad šios pusės nemačiau, o gal tiesiog nenorėjau matyti. Pirmas vaizdas buvo labai puikus, gal jau čia reikėjo susimąstyti ar ne perdaug gerai, bet vis tos viltys. Matyt neveltui žmonės sako, kad nėra nieko baisiau, kaip perpykusi moteris.

jaucianti

J

452 įrašai

2011/10/05 17:27:24 17:27:24

Deepsorrow, teks jums su Zygfridu kurti kokį klubą savo nuskriaustoms moterims, nes klajoja jos čia po forumo platybes ... nejauku ...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/05 18:31:27 18:31:27

jaucianti: Deepsorrow, teks jums su Zygfridu kurti kokį klubą savo nuskriaustoms moterims, nes klajoja jos čia po forumo platybes ... nejauku ...

Na nežinau kaip Zygfrid, bet aš tikrai nesu nuskriaudęs nė vienos merginos ar moters, kuri ko ieškojo – tą ir rado, nė vienai rūmų ir tiaros nežadėjau, lovon prievarta neguldžiau ir naktį susirinkęs“ žaislus“ tikrai iš niekieno guolio nesu sprukęs, lai tas kur aukštai būna mano liudininkas ir teisėjas. Kad kategoriškas ir turiu gana tvirtą nuomonę ant manęs galima pykti, kvailinamas deja nesileisiu, ant sprando balno nesidėsiu(na nebent po kokių 5 metų kartu) ir svarbiausias iš svarbiausių – moterys sako nemeluok ir neapgaudinėk manęs, bet kai pasakai tiesą – jūs pykstat, na pykit jei tik jums lengviau.

jaucianti

J

452 įrašai

2011/10/05 18:40:37 18:40:37

Prašau nesuabsoliutinti ne visos "mes" esame vienodos , kaip ir "jūs"

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/05 18:41:06 18:41:06

deepsorrow:
Svečias:

Dieve mano, moterie, na nusiramink pagaliau. Ieškau ko aš puikiai žinau ir principus, bei įsitikinimus mano žinojot puikiai, tiek anketoje jie išsakyti, tiek mano postuose juos galite rasti. Atvirai kalbant jau pirmuose laiškuose aš pasidomėjau, kieno vaikutis nuotraukose, sakiai kad sesers. Ok, ar gali man paaiškint, kaip per keletą savaičių jis pasidarė tavo? Kažkokioms iliuzijoms pagrindo nesuteikiau, meilėje neprisipažinau, kad patikai tai natūralu, juk kitu atveju net nebūtume pradėję bendrauti, tačiau kokią tolesnę perspektyvą gali įžvelgt, kai viską pradėjai nuo melo? Aš tai tikrai jokios, tai nereikia manęs asilu versti, nereikia čia audros kelti, geriau pasidaryk kvapnią vonią ir atsipalaiduok, pagalvok ir nusiramink ir net jei vėl kils noras plūstis – prašau rašyk asmeniškai man, nes čia tiek sau, tiek man gėdą darai

Svečias:

Dėkui.Vat esmė, kad šios pusės nemačiau, o gal tiesiog nenorėjau matyti. Pirmas vaizdas buvo labai puikus, gal jau čia reikėjo susimąstyti ar ne perdaug gerai, bet vis tos viltys. Matyt neveltui žmonės sako, kad nėra nieko baisiau, kaip perpykusi moteris.

Sakau, tos moterys su vaikais tai tik islaikytojo sau iesko. Iskart bijo pasakyti, kad vaiku turi, o paskui jau tipo apgavai ja. Gyvenime su tokia neprasideciau, nes matai, kad paskui gatava su zemem tave sumaisyti. Kulturos ne kvapo, kad viesoje erdveje koliotis.Tu jai tikrai per geras.,As tai mesciau tokia melage per borta kaip mat.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/05 18:47:08 18:47:08

deepsorrow:
Svečias:

[/quote]

vis tiek tu esi principingas kvailys ir kai sueis 40 metu ir vis dar busi vienas dar nusigrausi nagus

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/05 18:57:18 18:57:18

Svečias:
deepsorrow:
Svečias:

vis tiek tu esi principingas kvailys ir kai sueis 40 metu ir vis dar busi vienas dar nusigrausi nagus[/quote]
Zinai, tu taip visus apgaudineji. Mano drauga irgi apgavai su ta nuotrauka.Sedi cia, kad babkiu prasimanytum. Juk is tiesu net ne viena vaika turi, pasakyk teisybe. Ir ko slepies ir vardo nepasakai? Galiu tuoj isryskinti tave. Gal priminti, kaip su ta masina buvo???

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/05 19:00:07 19:00:07

Svečias:

vis tiek tu esi principingas kvailys ir kai sueis 40 metu ir vis dar busi vienas dar nusigrausi nagus

Dėkoju ir tau sėkmės gyvenime.

jaucianti: Prašau nesuabsoliutinti ne visos "mes" esame vienodos , kaip ir "jūs"

Na bet tiesos mano žodžiuose yra?

//Svečias negali ir taip sakyti, tvarkinga dirbanti mama, kad išlaikymo reikalautų tikrai ne, to nebuvo. Simpatiška ir man pasirodė protinga moteris, bent tada, vaikams pasiruošęs vyras manau su ja būtų laimingas.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/05 19:06:55 19:06:55

Svečias:
Zinai, tu taip visus apgaudineji. Mano drauga irgi apgavai su ta nuotrauka.Sedi cia, kad babkiu prasimanytum. Juk is tiesu net ne viena vaika turi, pasakyk teisybe. Ir ko slepies ir vardo nepasakai? Galiu tuoj isryskinti tave. Gal priminti, kaip su ta masina buvo???

Nagi, nagi čia jau visai įdomu darosi, žiū dar būsiu sausas iš gilios pelkės išbridęs

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume