Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → 30mečiai senberniai

30mečiai senberniai

Svetlana

S

980 įrašai

2011/10/04 19:33:01 19:33:01

Svečias:
Inga_D: Sveikos, su draugėmis prie kavos puodelio paskutiniu metru dažnai aptariame tokius vyrus. Kadangi pačioms yra apie 25 m., tenka susidurti su vienišais vyrais, kuriems yra apie 30 m. Jų savybės: dažnai nukentėję nuo meilės, pradraugavę keletą metų su mergina ir pamesti, todėl bijantys įsipareigoti, pabrėžiantys savo savarankiškumą, nors vis dar gyvenantys su tėvais, įsitikinę, kad jiems viskas vis dar prieš akis ir t.t. Kas, Jūsų nuomone, lemia tokios vyrų grupės susiformavimą? Ar tokį vyrą įmanoma "prijaukinti", ar toks vyras senberniaus arba enkinsis vienos nakties nuotykiais visą gyvenimą?

Užkliuvo akys už temos, kadangi pats neužilgo priklausysiu minėtai kategorijai, nuprendžiau atsakyti iš vyriškų pozicijų.

Taigi - pradžiai gal nereikėtų tiek stereotipų? Pavyzdžiui, aš puikiai suprantu, kad tikriausiai nebepadarysiu visko, apie ką svajojau būdamas šešiolikos, su tėvais negyvenu jau n metų, būtų kam, tikriausiai ir įsipareigočiau

Manyčiau, tokios grupės susiformavimą lemiantis esminis dalykas - aukšti standartai. Man asmeniškai nesinori gultis į lovą ar pradėti draugauti su bet kuo vien tam, kad nebūti vienam. Taip, kartais būna liūdna, geriausias vaistas nuo to - "get a life". Darbas, kelionės, mėgstamas hobis, draugai, etc - visa tai dažnai yra geriau, negu buvimas su žmogumi, su kuriuo kaip ir viskas gerai, bet - nedžiugina, kaip tas Knysliuko balionėlis.

Prijaukinti tokį žmogų įmanoma, reikia vieno vienintelio dalyko - pasiūlyti kažką daugiau, nei pilka masė. Jau jaučiu, kaip tuoj pasipils atsakymai - jums reikia manekenių su Nobelio premija, kiaulės! Nereikia, toli gražu. Reikia žmogaus, su kuriuo galima pasikalbėti įvairiomis temomis, kartu džiaugtis, kurti, keliauti, gyventi... Nevedu statistikos, bet naršant anketas dešimtis kartų lenda tos pačios standartinės frazės - "aš paprasta bet ne prasta", "noriu vaikino nes atsibodo būti vienai", "tai, kas tikra, nematoma akimis" ir mano mėgstamiausia ".................." - skiltyje "daugiau apie save". Paskaičius tokias, norisi išjungti laptopą ir nuveiktį ką nors prasmingesnio, nesijaudinant, jau senbernis tu ar ne.

Skaitant jusu posta viskas ka parasete atrode teisinga, kol neperskaiciau paskutines pastraipos. Standartines frazes anketose jus gena lauk nuo kandidaciu. Idomu butu perskaityti jusu paties pristatyma - ar ten tikrai neapsieita be banalumo?..Tuo tarpu ka nebanalaus ir labai jau originalaus imanoma apie save parasyti viesoje anketoje jei nesi Justinas Marcinkevicius? Norom nenorom pasikartoja tam tikri žodziai, frazes. Juk mes visi tokie panasus, siekiame panašiu dalyku noredami susipazinti -pilka mase taip sakant. Bet ir joje galima rasti kai ka svytincio - tereikia tik nubraukti dulkes..Sutinku, yra ypatingu originalu tiek vyru, tiek moteru tarpe,kurie prisistato nestereotipiškai, su tokiu zmogumi gali buti idomu, bet ir kartu labai sunku, gali paaisketi,kad draugyste su juo yra nesuderinama su gyvenimu kartu, man taip jau yra buve. Kam ko reikia, be abejo... Bet manau, ieskokite ir rasite butinai ta, kuri atitiks jusu uzduotus parametrus.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/04 21:22:38 21:22:38

Parasiau toki originalu prisistatyma, kad visi potencialus jaunikiai su baime anketa aplenkia

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/05 13:31:20 13:31:20

Svečias:
deepsorrow:
Taikliai, taikliai ir teisingai. Norint įsipareigoti, reikia kad būtų dėl ko. O su „daugiau apie mane“ tiesiog mintis perskaitėt, smailai, taškai, dar kokie hieroglifai, susidaro įspūdis, kad prie kavos tik pliurpt apie senbernius ir tesugebama, nes sveiko proto žmogus tūrėtų sugebėti save apibūdinti bent 3-4 rišliais sakiniais. Netgi per darbo pokalbį, ypač pas užsieniečius, mėgstama paprašyti trumpo savęs apibūdinimo, bet žinoma jeigu ieškoma „durniaus“, kuris išlaikytų už grožį, apie kokius darbo pokalbius gali kalbėti Čia tik prie kavos gali pliurpt – radau, kuris galėtų, bet nepasirašo žaltys

Jau tik netau apie isipareigojimus kalbet kiaule. Pats neapsisprendes cia patinka, cia jau nebe. Visi jus tokie saldus greit pabegat.

Opapa o man atrodė jog viską išsiaiškinom - matyt klydau, bet tikrai nesitikėjau, kad asmeniškumus pulsi viešai aiškintis, ar nuoskaudas lieti? Pasaugok nervus, nusiramink , visko būna ir visko dar bus, linkiu sėkmės.

P.S. Galėčiau atsiprašyti (tik kad man tikrai nėra už ką), na bet jeigu palengvės tai Sorry.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/05 13:39:15 13:39:15

Kas buvo? Zadejo vest ir nevede?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/05 13:49:24 13:49:24

Svečias: Kas buvo? Zadejo vest ir nevede?

Nieko nežadėjau, apie vedybas išvis pasižadėsiu tik „zakse“

Čia išvis juokinga situacija, kur aš priekaištus turėčiau reikšti – mano sąžinė švari, kaip balto popieriaus lapas.

jaucianti

J

452 įrašai

2011/10/05 14:29:19 14:29:19

Trisdešimtečio senberniu vadinti gal ir nevertėtų... T.y. norėtųsi, jog tokio amžiaus sulaukęs vyras jau būtų turėjęs kažkokių rimtų santykių patirtį, kad suvoktų atsakomybės ir įsipareigojimo skonį, bet trisdešimtmetis vyras dar dažnai yra ieškantis Taip, esu beveik tikra, kad užpūtus 30 žvakę ant torto beveik visi palinki poringų metų Šiek tiek problematiška tai, kad kuo ilgiau esi vienas, tuo labiau prie to pripranti - susiformuoja tokie gyvenimo įpročiai, kad naujo žmogaus atėjimas ima kelti diskomforto jausmą. O ką bekalbėti apie lentynos ištuštinimą spintoje Tad "užsibūti" vienišystės būsenoje per ilgai gal nevertėtų... Štai vienas senbernis, sulaukęs 40, pagaliau vedė. Košmaras... Patyrė jis moterį, ar kas nutiko, neįsvaizduoju. Jau išsiskyręs dabar ir niekaip negali atsispirti visų iš eilės moterų žavesiui . Na niekaip Kitaip tariant, yra laikas sėti, yra laikas pjauti.

Na, Deepsorrow, prisidirbai ant viso šalies plačios

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/05 14:44:00 14:44:00

Padariau isvada. Vyrui nevesti iki 30 galima, bet "neaptureti" moters iki 40 visiskas pravalas. Toki geriau is karto nusaut.

jaucianti

J

452 įrašai

2011/10/05 14:50:50 14:50:50

Svečias: Padariau isvada. Vyrui nevesti iki 30 galima, bet "neaptureti" moters iki 40 visiskas pravalas. Toki geriau is karto nusaut.

o kam jį nušaut? Jeigu tik jam pačiam gerai

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/05 14:53:00 14:53:00

jaucianti:
Svečias: Padariau isvada. Vyrui nevesti iki 30 galima, bet "neaptureti" moters iki 40 visiskas pravalas. Toki geriau is karto nusaut.

o kam jį nušaut? Jeigu tik jam pačiam gerai

Kad sumaisties savo nedapistitu nekeltu

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/05 15:03:27 15:03:27

deepsorrow:
Opapa o man atrodė jog viską išsiaiškinom - matyt klydau, bet tikrai nesitikėjau, kad asmeniškumus pulsi viešai aiškintis, ar nuoskaudas lieti? Pasaugok nervus, nusiramink , visko būna ir visko dar bus, linkiu sėkmės.

P.S. Galėčiau atsiprašyti (tik kad man tikrai nėra už ką), na bet jeigu palengvės tai Sorry.

Zinai kur gali ta savio atsiprasyma susikisti? Va ten ir susikisk. Su tokiu nusiteikimu ir principais senberniu tikrai paliksi nes pats nezinai ko ieskai. Kur noresiu ten ir aiskinsiuos, mano nervai mano reikalas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume