Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → 30mečiai senberniai

30mečiai senberniai

Asta99

A

6 įrašai

2011/12/15 10:06:55 10:06:55

Gerai čia, "jei moteris asmenybė"... Manot ir tom Asmenybėm ( iš "A" didžiosios) labai lengva pakalti smerkiančius ar pašaipius žvilgsnius, kai žmonės pamato pase -ytė ar -aitė po tam tikro jubiliejaus...
O etiketes tokias kaip "senmergė" greičiau klijuoja vyrai nei moterys... Yra vidutinybių ir vyrų tarpe, taip kaip ir moterų gretose. Kodėlgi jie negalėtų būti laimingi tarpusavyje viens kitą suradę?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/15 11:04:35 11:04:35

Asta99: Gerai čia, "jei moteris asmenybė"... Manot ir tom Asmenybėm ( iš "A" didžiosios) labai lengva pakalti smerkiančius ar pašaipius žvilgsnius, kai žmonės pamato pase -ytė ar -aitė po tam tikro jubiliejaus...
O etiketes tokias kaip "senmergė" greičiau klijuoja vyrai nei moterys... Yra vidutinybių ir vyrų tarpe, taip kaip ir moterų gretose. Kodėlgi jie negalėtų būti laimingi tarpusavyje viens kitą suradę?

Na jei nepatinka -aitės ir -ytės,tai siūlau susirašyti su geriausiu draugu,ar kaimynu,pasikeisti pavardę,tada po mėnesio išsiskirti. Bus tada išsiskyrusi -ienė,tada niekas nebežiūrės Ar jūs tikrai tik tokias problemas gyvenime matot?:) Dar nemačiau kad kas kreivai žiūrėtų dėl pavardės,na akivaizdu,kad kai kuriems vienintelė problema tai tapti -iene nesistebiu,kad kas antra pora Lietuvoj išsiskyrusi..ir ką reiškia smerkiančius?:)) tai kiba nesusituokęs lygu žudikas gal? aš jau 30 metų ant šio svieto gyvenu ir nemačiau kad kas smerktų:)visos problemos jūsų galvoje..sakyčiau.

Asta99

A

6 įrašai

2011/12/15 11:24:53 11:24:53

Tai gerai, kad dar nepasiūlėte susituokti su kokiu gėjum....

Na gal perstipriai pasakiau "smerkiančius", sakykim, nesuprantančius žvilgsnius...
O jubiliejų turėjau omenyje didesnį nei 30 metų

Man keista pvz, kai žmogus jaučiasi kaip koks veteranas būdamas vos 30 metų.. Jei su steoriotipiniu lietuvišku mąstymu dar nesisidūrėte, tai dar ne tiek jau ilgai ir gyvenate ant šio svieto... Viskas dar ateity...

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/15 12:12:43 12:12:43

Asta99: Tai gerai, kad dar nepasiūlėte susituokti su kokiu gėjum....
Na gal perstipriai pasakiau "smerkiančius", sakykim, nesuprantančius žvilgsnius...
O jubiliejų turėjau omenyje didesnį nei 30 metų
Man keista pvz, kai žmogus jaučiasi kaip koks veteranas būdamas vos 30 metų.. Jei su steoriotipiniu lietuvišku mąstymu dar nesisidūrėte, tai dar ne tiek jau ilgai ir gyvenate ant šio svieto... Viskas dar ateity...

)) bet žinokit atsirastų tokių,kurios tuoktųsi su gėjum dėl tokios priežasties aš esu net labai nestereotipiška,todėl ir kalbu taip..labai atkreipiu dėmesį į tokius pasisakymus,nes man jie keisti..tiesiog gyveni dėl savęs,bet visai kas kita,jeigu šeimos labai norisi,o sutikti to žmogaus nesiseka..tada kiek kita situacija..bet jeigu vien dėl pavardės,tai tikrai neverta jaudintis.

Asta99

A

6 įrašai

2011/12/15 12:28:37 12:28:37

Tai, kad ne dėl pavardės jaudinamsi (gal kam net gražiau -aitė nei -ienė), o dėl to, kad ji išduoda tai, kad esi netekėjusi...
Žmonės LT yra linkę diskriminuot, tame tarpe ir dėl šeimyninio statuso... O diskriminacija - tai nėra kažkieno išsigalvojimas, kad ji egzistuoja... Galite tikėti, galite ne, tačiau ji nenustos buvimo

amberass

A

5 įrašai

2011/12/16 20:13:36 20:13:36

O kaip fainai yra tokia pati tema ir vienai ir kitai lyčiai... Idomu 30 mečiai sen..... - iai, -ės...

Pažįstamų rate turiu ir moterį , ir vyrą kuriems yra 35 ir jie dar neturi šeimos, ir artimų savo sielai žmonių, neturi ir vaikų ...
Su abiem bendraut pakankamai idomu... na gal todėl, kad neskirstau žmonių į senbernius, senmerges, išsiskyrusius ar dar kokias kitas etiketes. Tiesiog bendrauju nežiūrėdama nežiūrėdama į jų seimyninį statusą.

Išvados tai tokios , bet čia tik mano asmeninės

Moteriska pusė laukia princo ant balto žirgo kuris pakeis jos gyvenimą, puls nešiot ant rankų, kviest į pasimatymus, bus šeimos žmogus, vyras su vaikais kaip supratau nelabai tinka... Tačiau iniciatyvos į jokius santykius dėti neketina, nes pagal supratį, tai vyro reikalas - susipažinti, pakviesti į pasimatymus, ir .t.t

Vyriška pusė irgi laukia, bet kaip suvokiu princesės ant balto žirgo... neišsilavinusios, be karjeros nedomina, dėl išsilavinusių ar karjerisčių irgi nealpsta. Kartais atrodo, kad ieško šeimyniškos moters ( merginos), bet kai tokia suranda, tada tarsi reikia vakarėlių liūtės.. vnz pats nežino ko nori.. pagal jį reikia mielo nuoširdaus žmogaus šalia, vos tokia atsiranda, tuoj matyt kitus trūkumus atranda... Jis tarsi bėga nuo moteriškų būtybių... Nors užvedus diskusija apie šeimą ir vaikus - visada lyg kalbos ir būna apie seimą, vaikus.. ir t.t., ir pan... Tik man kažkaip pas jį paklaust nesigauna, nes nesinori užgaut. O klausimas tai toks ko jis būtent ieško?? Nes lyg ir yra šalia moteriškų būtybių - šeimyniškų, mielų, nuoširdžių... Toks jausmas, kad jis bijo kažko... Tik nesuvokiu ko bijot ?? Nebent impotentas yra , ar kažkas panašaus???

Ko būtent bijo 30 mečiai su viršum senmergės, senberniai arba vienišės, vienišiai... ?? Aišku kvailas klausimas ???

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/16 20:17:40 20:17:40

amberass:
Moteriska pusė laukia princo ant balto žirgo kuris pakeis jos gyvenimą, puls nešiot ant rankų, kviest į pasimatymus, bus šeimos žmogus, vyras su vaikais kaip supratau nelabai tinka... Tačiau iniciatyvos į jokius santykius dėti neketina, nes pagal supratį, tai vyro reikalas - susipažinti, pakviesti į pasimatymus, ir .t.t

labai tiksliai parasei.

amberass

A

5 įrašai

2011/12/16 20:21:20 20:21:20

Svečias:
amberass:

labai tiksliai parasei.

O apie vyrišką pusę - tiksliai ar nelabai ??

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/12/16 20:54:20 20:54:20

Apie vyriškas dar tiksliau čia sena kaip pasaulis problema, sako noriu tokios, tokios ir tokios. Kai atsiranda ta tokia, tokia ir tokia, tada prasideda desperatiškas jos trūkumų ieškojimas, kurie galiausiai nukrypsta į tokius kuriozus kaip – ji perilgai būna duše, ji per daug laiko skiria savo išvaizdai, ji nevietoje padėjo mano tv pultelį etc. kartais juokinga, bet taip yra ir aš manau, kad tai jau yra patologija - fobija.

amberass

A

5 įrašai

2011/12/16 21:12:36 21:12:36

deepsorrow: Apie vyriškas dar tiksliau čia sena kaip pasaulis problema, sako noriu tokios, tokios ir tokios. Kai atsiranda ta tokia, tokia ir tokia, tada prasideda desperatiškas jos trūkumų ieškojimas, kurie galiausiai nukrypsta į tokius kuriozus kaip – ji perilgai būna duše, ji per daug laiko skiria savo išvaizdai, ji nevietoje padėjo mano tv pultelį etc. kartais juokinga, bet taip yra ir aš manau, kad tai jau yra patologija - fobija.

O FoBIJA, tai būtent baimė su kažkuo dalintis gyvenimą ??? Laisvą savo laiką ir t.t. ir pan ???

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume