Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → flirtas - pavydas - seimos krize... prasau pagalbos..

flirtas - pavydas - seimos krize... prasau pagalbos..

Moteris su patirtimi

M

11 įrašai

2010/12/31 19:26:51 19:26:51

Svečias: Gavi i pora kekshe, teks dalintis su kitais vyrais. Tau spresti, ar toks variantas tau tinka.

Na nereikia šitaip iš karto vertinti.
Žinai, temos autoriau, aš dar pamąsčiau, kad gal jos čia tokia taktika pasiekti santuokos? Kaip supratau, jūs nesat susituokę, kodėl? Kiek esu susidūrusi, visos moterys trokšta ištekėti, nesvarbu ką jos besakytų... O jūs ar esate aptarę šį klausimą? Kita vertus, jeigu jau matot, kad ji jūsų nemyli, neverta gadinti gyvenimo... išsiskirstykit gražiuoju kuo greičiau, taip ir vaikeliui bus geriau, ir jūsų santykiai gali net pasitaisyti... tik jokiu būdu nepavyduliaukit ir nekeršykit... Gyventi kartu be meilės - didelė kančia. Jūs vyras, jums daug lengviau susirasti moterį, kuri jus mylės ir gerbs, juk vyrų taip trūksta Lietuvoje. Manau, kad tikrai rasit savo gyvenimo meilę. To jums ir linkiu! Su NM!

Paskendes

P

6 įrašai

2011/01/01 06:54:31 06:54:31

Moteris su patirtimi:
Svečias: Gavi i pora kekshe, teks dalintis su kitais vyrais. Tau spresti, ar toks variantas tau tinka.

Na nereikia šitaip iš karto vertinti.
Žinai, temos autoriau, aš dar pamąsčiau, kad gal jos čia tokia taktika pasiekti santuokos? Kaip supratau, jūs nesat susituokę, kodėl? Kiek esu susidūrusi, visos moterys trokšta ištekėti, nesvarbu ką jos besakytų... O jūs ar esate aptarę šį klausimą? Kita vertus, jeigu jau matot, kad ji jūsų nemyli, neverta gadinti gyvenimo... išsiskirstykit gražiuoju kuo greičiau, taip ir vaikeliui bus geriau, ir jūsų santykiai gali net pasitaisyti... tik jokiu būdu nepavyduliaukit ir nekeršykit... Gyventi kartu be meilės - didelė kančia. Jūs vyras, jums daug lengviau susirasti moterį, kuri jus mylės ir gerbs, juk vyrų taip trūksta Lietuvoje. Manau, kad tikrai rasit savo gyvenimo meilę. To jums ir linkiu! Su NM!

Na taip, del santuokos kalbeta ir ne viena karta.. Jos nuomone vestuviu tikrai mums nereikia, bent jau ne dabar. Gal jos ir butu gerai po daugeli metu, kaip ir sutvirtinimui to kas buvo grazaus. Todel tikrai nenoreciau nei uzsimint apie suzadetuves, juk buciau tikras asilas perkeltine prasme jei apie tai snekeciau. Atsakyma is jos puses jau zinau - atsipeikek, po visko kas buvo ? tu man drysti apie tai kalbetis ar pirstis ? Taigi tas klausimas musu santykiuose manau atsakytas...
Mane dar stebina, kad visiskai nutruko musu erotinis ir seksualinis gyvenymas iskart po vaikucio gymimo.. Pvz,: as savo kunu rupinuosi iki siolei - sportuoju, susitvarkau higieniskai visus savo kuno lopinelius. Ir ne del kokiu kitu moteraiciu, bet del jos - tam kad apkabinus neatstumtu. Atvirksciai ji tapo apsileidus tuo poziuriu man. Bet idealiai susitvarko eidama pas daktariukus konsultuotis, einant net ne pas ginekologa, bet pvz. pas traumatologa. Suprantu svara turi buti bet ne tarp kojyciu einant i poliklinika. Visokiausiu minciu kyla - gal ji koki daktariuka isitaisius ?... Nu blyn as ne ka prastesnis - turiu versliuka ir siaip dirbu, uztektu visko.. nieko nesuprantu..
nutariau nieko nebesneketi, rupintis tik savimi ir vaikuciu. Kasdien nueit i sporto kluba, uzsirasiau jau i pirteles privacias parelaksuot... ir pagalvojau, kad jau kokius 5 metus klube nebuvau (tik darbovietes baliukuose), dar netgi pagalvojau apie kelione kokia sau, kad ir keliom dienom prasiblaskyt...ir i spektaklius nueit taip kaip eidavom tik vienam - gal reik pagyvent tarsi jos nebebutu..? O kam turiu kankintis - tegu ji pasikankina ir pasinervuoja kokius metus....
Ir atsakyma sugalvojau - kai tik ji prades aiskintis santykius (jei pardes) as paklausiu - "Brangioji, tu blogai jautiesi ? Ar yra kas tave neramina ? Argi as keliu tau rupesciu ? " ir sypsotis... sypsotis daug..

tegu bus tai kerstas - saldus kerstas.... ...koks as begedis - planuoju daryt nuodemes, kad butu gerai paciam...

Moteris su patirtimi

M

11 įrašai

2011/01/01 09:30:00 09:30:00

Pabandyk, bet ilgai neuztempk, jei nebus rezultato... paleiskit vienas kita ir tiek...

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/11 13:34:49 13:34:49

Ziauriai slykstus moters elgesys, kaip aprasyta pirmoje temos zinuteje. Slykstu taip elgtis, nepateisintina. Jeigu jau yra pora, zmones gyvena kartu, tuo labiau jeigu yra normali seima, tai kokie gali buti flirtai su kitais? Aisku, nepateisinu as tokiu atveju, kaip cia kai kas sako, kad vyras net neleidzia zmonai per tvora pasneketi su kaimynu, bet come on, matosi gi aiskiai kur yra tik paprastas pokalbis, paprastas bendravimas draugiskas, o kur jau prasideda flirtas, mirksejimai, sypseneles ir t. t. As nesuprantu moters kuri taip elgiasi, ir netgi savo antrai pusei matant - gal ji sadiste, bet ar verta buti su tokia? Siaip, patarciau paflirtuoti ir paciam su kokia jai matant. Jeigu ji nesupras kaip elgiasi ir kaip jos vaikinui reikia jaustis, tai neverta toliau buti su tokia. Negerbia ji savo vaikino, juk tai akivaizdu. Palikti tokia, tegul flirtuoja i valias.

Paskendes:
Atvykus pasisveciuoti mano kurso draugui su verslo partnere, buvo parodytas "ypatingas" demesys. Kartu vaikstant pajutau, kad dingo bendravimas absoliuciai - paklausius ar pasakius ka nors pastebejau, kad manes lyg nebutu.. Visas demesys sutelktas i musu sveciu, o tiksliau mano bendrakursio eisena, judesius, kalbas.. Buvo pasistengta, kad pamatytu viska kas graziausia yra Klaipedoje. Aplankyti keli restoranai, is kuriu viename isgirdau snabzdesi ausyje, kad apmokeciau visa saskaita kaip svetingumo zenkla. Jau beisenant, kaip visada draugas norejo prisideti prie atsiskaitymo, taciau pasakiau, kad mes si karta vaisiname. Jis atsisuko i mane ir pasake - tai lieku tau skolingas , zvilgterejo tuo paciu i ja ir as isgirdau - taip lieki skolingas bucki STOJO nejauki tyla. Draugas pasimete ir nebepratare nei zodzio. Jis buvo suglumes, as taip pat........ Jau atsisveikinant su graziausiais palinkejimas taremes kada vel kur susitiksim - kokia svente ar proga nusimato dar siais metais.. Ji primigtinai, zybanciomis akutemis, svelniu koketisku balsu - tai tu atvaziuok.. atvaziuok bet kada, nebutinai per sventes, tiesiog bus laisvo laiko skambtelk ir atvaziuok.. Maciau suglumusi ir sunerimusi draugo veida.. Jis tik palinksejo galva - atsisuko i mane dar karta atsisveikino ir pasake, kad dabar jau skubu. Maciau jo skubejima greiciau atsisest i masinas, maciau jo keista zvilgsni, kokio nebuvau is jo mates 10 metu. Galiu pasakyt tik tiek, kad maniske ji mate antra karta - pirmas buvo trumpa vakariene.
Po sio ivykio jauciausi nejaukiai, su draugu jau pusmetis nebesusiskambiname, kai pasisnekedavome karteli i menesi. Jauciu, kad abu pasijutome nejaukiai...

Ne, bet cia tai jau tikrai auksciau bet kokiu ribu! Mesti tokia lauk, TUOJ PAT. Nulis pagarbos savo antrai pusei.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/11 15:35:55 15:35:55

O man paranojiku atrodo tas vyras. Jam, žinoma, situacija atrodo tragiška, jis ją tokią ir piešia.
Bet viskas kuo jis skundžiasi - žmonos akių spindesys, balso tembras, rankų judesiai. Pavydi net daktarams pas kuriuos žmona eina.
Apgailėtina.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/11 15:45:18 15:45:18

Na jeigu moterele maivosi pries kitus vyrus ir blizgina akelemis, tai kazin ar cia paranoja, man sita istorija skamba itikinamai, tuo labiau kad manau daugelis esam mate panasiu flirtininkiu.

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/06/12 17:58:28 17:58:28

Bet tai tame ir absudas - kabinėjasi prie blizgančių akių, kažkokių ne taip kaip vyras norėjo pasakyti žodžių. Vyriškis nepasakė nieko realiaus, išskyrus savo išmastymus.
Pavydas vieną kartą ir privers iki to, kad užpykusi žmona sugalvos pademonstruoti koks skirtumas tarp tikro ir įsivaizduojamo flirto.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/12 20:54:15 20:54:15

Ką pasakysite apie tokį atvejį? Vyras savo moteriai prie menkiausios progos mėgsta papostringauti apie savo buv. moteris.Su kai kuriomis dar vis draugiškai bendrauja, nors teigia kad čia tik draugiškumas. Jam labai svarbu kai į jį kreipia dėmesį moterys ir tą jis mielai pabrėžia savo moteriai. Jis ne jaunuolis toli gražu. Ką manote, tai normalu? Užstukalintas nusikaltimo vietoje nebuvo

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/13 08:16:40 08:16:40

Žmonės gimę flirtuoti, nežinau, ar įmanoma atkreipti dėmesį į žmogų, jeigu jis visiškai nemoka flirtuoti.Ir tai normalu.Bet tai turi būti labai subtilu, nes pasekmės gali būti įvairios.Galiu trumpai-viename baliukyje su mano vyru gan akivaizdžiai flirtavo mano paauglystės draugo žmona..Mes nekreipėme per daug dėmesio- tiesiog antros pusės yra- tegul..Nesaugojom ir scenų nekėlėm.Grįžus namo saviškiui lyg tarp kitko užsiminiau-N. savo vyrą tikrai ateityje iškeis į kitą...Jis patylėjo..Ir šiandien, praėjus dviems metams, JIE su mano exs vyru kartu...Moralą sugalvokit patys........

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/13 22:37:35 22:37:35

Svečias: Ką pasakysite apie tokį atvejį? Vyras savo moteriai prie menkiausios progos mėgsta papostringauti apie savo buv. moteris.Su kai kuriomis dar vis draugiškai bendrauja, nors teigia kad čia tik draugiškumas. Jam labai svarbu kai į jį kreipia dėmesį moterys ir tą jis mielai pabrėžia savo moteriai. Jis ne jaunuolis toli gražu. Ką manote, tai normalu? Užstukalintas nusikaltimo vietoje nebuvo

Jeigu drauges, tai drauges. Kokia problema, jeigu jis su jomis bendrauja tik draugiskai, be kazkokiu flirtu ar netgi daugiau?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume