Ziauriai slykstus moters elgesys, kaip aprasyta pirmoje temos zinuteje. Slykstu taip elgtis, nepateisintina. Jeigu jau yra pora, zmones gyvena kartu, tuo labiau jeigu yra normali seima, tai kokie gali buti flirtai su kitais? Aisku, nepateisinu as tokiu atveju, kaip cia kai kas sako, kad vyras net neleidzia zmonai per tvora pasneketi su kaimynu, bet come on, matosi gi aiskiai kur yra tik paprastas pokalbis, paprastas bendravimas draugiskas, o kur jau prasideda flirtas, mirksejimai, sypseneles ir t. t. As nesuprantu moters kuri taip elgiasi, ir netgi savo antrai pusei matant - gal ji sadiste, bet ar verta buti su tokia? Siaip, patarciau paflirtuoti ir paciam su kokia jai matant. Jeigu ji nesupras kaip elgiasi ir kaip jos vaikinui reikia jaustis, tai neverta toliau buti su tokia. Negerbia ji savo vaikino, juk tai akivaizdu. Palikti tokia, tegul flirtuoja i valias.
Paskendes:
Atvykus pasisveciuoti mano kurso draugui su verslo partnere, buvo parodytas "ypatingas" demesys. Kartu vaikstant pajutau, kad dingo bendravimas absoliuciai - paklausius ar pasakius ka nors pastebejau, kad manes lyg nebutu.. Visas demesys sutelktas i musu sveciu, o tiksliau mano bendrakursio eisena, judesius, kalbas.. Buvo pasistengta, kad pamatytu viska kas graziausia yra Klaipedoje. Aplankyti keli restoranai, is kuriu viename isgirdau snabzdesi ausyje, kad apmokeciau visa saskaita kaip svetingumo zenkla. Jau beisenant, kaip visada draugas norejo prisideti prie atsiskaitymo, taciau pasakiau, kad mes si karta vaisiname. Jis atsisuko i mane ir pasake - tai lieku tau skolingas , zvilgterejo tuo paciu i ja ir as isgirdau - taip lieki skolingas bucki STOJO nejauki tyla. Draugas pasimete ir nebepratare nei zodzio. Jis buvo suglumes, as taip pat........ Jau atsisveikinant su graziausiais palinkejimas taremes kada vel kur susitiksim - kokia svente ar proga nusimato dar siais metais.. Ji primigtinai, zybanciomis akutemis, svelniu koketisku balsu - tai tu atvaziuok.. atvaziuok bet kada, nebutinai per sventes, tiesiog bus laisvo laiko skambtelk ir atvaziuok.. Maciau suglumusi ir sunerimusi draugo veida.. Jis tik palinksejo galva - atsisuko i mane dar karta atsisveikino ir pasake, kad dabar jau skubu. Maciau jo skubejima greiciau atsisest i masinas, maciau jo keista zvilgsni, kokio nebuvau is jo mates 10 metu. Galiu pasakyt tik tiek, kad maniske ji mate antra karta - pirmas buvo trumpa vakariene.
Po sio ivykio jauciausi nejaukiai, su draugu jau pusmetis nebesusiskambiname, kai pasisnekedavome karteli i menesi. Jauciu, kad abu pasijutome nejaukiai...
Ne, bet cia tai jau tikrai auksciau bet kokiu ribu! Mesti tokia lauk, TUOJ PAT. Nulis pagarbos savo antrai pusei.