2011/06/13 22:39:28 22:39:28
Svečias: Žmonės gimę flirtuoti, nežinau, ar įmanoma atkreipti dėmesį į žmogų, jeigu jis visiškai nemoka flirtuoti.Ir tai normalu.Bet tai turi būti labai subtilu, nes pasekmės gali būti įvairios.Galiu trumpai-viename baliukyje su mano vyru gan akivaizdžiai flirtavo mano paauglystės draugo žmona..Mes nekreipėme per daug dėmesio- tiesiog antros pusės yra- tegul..Nesaugojom ir scenų nekėlėm.Grįžus namo saviškiui lyg tarp kitko užsiminiau-N. savo vyrą tikrai ateityje iškeis į kitą...Jis patylėjo..Ir šiandien, praėjus dviems metams, JIE su mano exs vyru kartu...Moralą sugalvokit patys........
Na va. O cia kazkam vyras atrodo paranojikas - juk matosi, kada zmogus flirtuoja, kada ne. Akivaizdizia skirtingas bendravimas. Jeigu moteris tik paprastai, draugiskai, be kazkokiu "namioku" bendrauja su kokiu vyru, tai itarimu nemanau kad kiltu. Bet kai flirtuojama - cia jau ir aklas matytu.
2011/06/14 06:48:23 06:48:23
Matai, Bestabdžių, 50% atvejų vyrai klaidingai iššifruoja moters draugišką bendravimą kaip flirtą. Ir tu, kaip didžiai intelektualus asmuo su aukštuoju išsilavinimu turėtum žinoti, kad tai net moksliškai įrodyta.
O tai moteriai kur vyras išėjo pas kitą - na liūdna tai istorija, bet joje be to vieno flirto per baliuką buvo daugybė daugybė kitų įvykių. Ir jūsų istorija - veikiau išimtis iš taisyklės.
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2011/06/14 06:54:45 06:54:45
Svečias: Ir jūsų istorija - veikiau išimtis iš taisyklės.
Kasdienybe, jei taip bus suprantama.
Ir su metais norinciu moteru "flirtuoti" ir flirtuoti tik daugeja.
2011/06/14 07:07:13 07:07:13
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Svečias: Ir jūsų istorija - veikiau išimtis iš taisyklės.
Kasdienybe, jei taip bus suprantama.
Ir su metais norinciu moteru "flirtuoti" ir flirtuoti tik daugeja.
Taip taip, taip pat daugėja moterų, nusivylusių vyrais ir gyvenimu. Su amžiumi daugėja piktų ir valdingų raganų. Bet tuo pačiu - daugėja gerų ir išmintingų, pasitikinčių savimi..
Vyrų, beje, irgi.
2011/06/14 07:20:33 07:20:33
Siaip pamastymui. Kai kalbama apie flirta nerasytai priskiriama moteriskajam veiksmui. Procentais neprisimenu taciau, dauguma vyru tik atsako i flirta.
2011/06/14 07:33:01 07:33:01
Svečias: Siaip pamastymui. Kai kalbama apie flirta nerasytai priskiriama moteriskajam veiksmui. Procentais neprisimenu taciau, dauguma vyru tik atsako i flirta.
Vargšai vyrai - kaip kokie bejėgiai avinukai, savo smegenų neturi, tik į flirtą atsakinėja...
2011/06/14 07:40:57 07:40:57
Svečias: Vargšai vyrai - kaip kokie bejėgiai avinukai, savo smegenų neturi, tik į flirtą atsakinėja...
Nemalonu bendrauti.
2011/06/14 07:59:45 07:59:45
[url:1642b1al]http://www.moteris.lt/lt/naujienos/santykiai/psichologija/draugo_zmona__tabu_ar_geidziamas_grobis/[/url:1642b1al]
2011/06/15 15:17:55 15:17:55
Svečias: [url:3i4sauzm]http://www.moteris.lt/lt/naujienos/santykiai/psichologija/draugo_zmona__tabu_ar_geidziamas_grobis/[/url:3i4sauzm]
Visiškai banalus ir neobjektyvus straipsnis, vienos pusės nuomonė. Vyras + jo draugai = banda? Gerai gal ir banda, bet tiek bandą, tiek kitą grupę sieja stiprūs ryšiai, bendri interesai kokie jie bebūtų - dominavimas dabartinėje teritorijoje ar jos plėtimas, o jos stiprybė ir yra vienybė. Banda kamuojama vidinių kiršinimų/ prieštarų – nieko verta, ji pasmerkta žlugimui.
Kita vertus reiktu jausti skirtumą tarp draugų ir pažįstamų. Tokie ir draugai jei mąsto apie „čiki briki“ su tavo žmona ir ne - tai net ne tabu, o „default“ nustatymai tikrų draugų kompanijoje, pagal kuriuos sąlygos – „aš ir draugo žmona“ teigiamas rezultatas visada bus apibrėžiamas kaip neįmanomas. Gal man pasisekė aš turiu tokius gerus draugus, kurie net ir esant nerimtiems santykiams su mergina, niekada nebandys lysti, atsakyti į jos flirtą ar kaip kitaip įsiterpti. Net jei nieko mums ir neišeitų, o kažkuriam draugui mergina patiko, po velnių jie net paklausia ar nesukels man tai nepatogumo, jeigu pakvies ją kavos ar į bendrą vakarėlį – tokia turi būti abipusė pagarba tarp draugų. Draugai yra šeima, kurią mes pasirenkame, o ar teisingai tą šeimą pasirinksime tai jau priklausys tik nuo mūsų pačių.
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2011/06/15 15:53:45 15:53:45
as ji ikeliau.
Drauga laikyk toliau, o priesa arciau.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume